Отговори
# 540
Когато ми се гади не мога да ям абсолютно НИЩО!
Когато не ми се гади ям абсолютно всичко. 😁
Вече съм с коремче и минах през Лидъл за дрехи за бременни. Взех си и възглавница 😁

# 541
  • au bout du monde
Днес ядох една краставица, една ябълка, бебешки бисквити Боровец, макарони със кашкавал, няколко вафлички Лакер. Не знам до вечерта какво още ще изям. И днес цял ден съм на лаптопа, нямам никакво движение. Като ми се гадни не ми се и тренира. Нямам търпение да минат тези седмици.

# 542
Здравейте бъдещи майки!!! И аз искам да се включа към септемврийските мами!Желая ви леко бременеене,положителни емоции и много любов🤗🤗🤗🤗🤗

# 543
Здравейте, при мен постоянното гадене намаля, но още имам проблем с храната. Нищо не ми е вкусно, едвам се прежалвам за някакви неща и са ми вкусни само докато ги ям. Преди и след са ми гадни само от мисълта и така с всичко Laughing Понасят ми кисело мялко, сирене, препечени филии, маслини и това е. От време на време нещо сладко или странно желание за храна, която не консумирам попринцип.

# 544
Боже, колко еднакви са оплакванията. Като например това как вдичко изглежда гадно и ако се насилиш да хапнеш може и да е вкусно. Нещо като при genomi. 😂 Ами ще изкарам още няколко дни на ябълки и кисело мляко. Няма да се изгубя. 😂

# 545
Аз все още не повръщам, но е като при вас хем ми се яде, хем не, хем и аз не знам какво става с тази храна. Чувствам я като голям проблем. Догажда ми се от някакви неща, а ако съм яла нещо конкретно след това повече не искам да чуя за него. Все пак доста хапвам. Сутринта пица, на обяд бърз сандвич, кашу следобед, но и един кроасан с крем от една пекарна забърсах. А сега и трябва вечеря да правя...Имам си корем, толкова подут не е бил никога, дори в периоди когато съм била екстремно дебела. Утре съм на лекар да я видя тази точица.
За ананас за първи път чувам, а бях взела един колкото да има разнообразие на плодове и витамини.

# 546
Аз знам че забранените храни са:

- повечето чайове и билки като ехинацея например;
- копър и някои други силни на вкус подправки;
- суши с прясна риба;
- всякакви сушени и пушени колбаси;
- ананас;
- люти чушки и всякакви люти неща

На мен напоследък само тестени и сладки неща ми се ядат. Според вас има ли нещо общо между пола на детенцетл и това какво ни се яде? 😀 С първата бременност до 6тия месец не ми се ядеше нищо сладко, само чипсове нападах и пуканки и беше мъжко, сега е точно обратното и много се надявам да е женско 💝

# 547
Не знам как е при вас но аз от както съм бременна ме е налегнала една крайна чувствителност....като се сдърпаме с мъжо и ме избива веднага на рев...🙄🙄🙄🙄

# 548
За храната и аз съм като вас, от всичко ми се гади. Тези дни бяхме на почивка и толкова ми се ядяха мекички, леле, сънувах ги цяла нощ. На другата сутрин на закуска имаше.. хапнах си доволно.
Аз имам и болни в гърба и кръста, някоя от вас има ли такива.. не знам дали е нормално..
Надявам се следващите седмици да минат по-бързо и малко да се посвестя, че мъжо горкия като ме види и му става гадно, че съм като развалина отпаднала псобено след 15ч все едно като по часовник..

# 549
Аз с първата бременност налитах на тестени храни и солено ,е имам си момченце.
Сега ми се гади от хляб и тестени неща и по често ми се дояжда сладичко.И аз се надявам да е момиченце Simple Smile

Аз знам че забранените храни са:

- повечето чайове и билки като ехинацея например;
- копър и някои други силни на вкус подправки;
- суши с прясна риба;
- всякакви сушени и пушени колбаси;
- ананас;
- люти чушки и всякакви люти неща

На мен напоследък само тестени и сладки неща ми се ядат. Според вас има ли нещо общо между пола на детенцетл и това какво ни се яде? 😀 С първата бременност до 6тия месец не ми се ядеше нищо сладко, само чипсове нападах и пуканки и беше мъжко, сега е точно обратното и много се надявам да е женско 💝

# 550
Аз с първата бременност налитах на тестени храни и солено ,е имам си момченце.
Сега ми се гади от хляб и тестени неща и по често ми се дояжда сладичко.И аз се надявам да е момиченце Simple Smile

Пожелавам ти го от сърце 🤗

# 551
Преди да забременея ми беше много чудно как така ще намразя храна ,която обичам и ще заобичам храна, която не обичам 😀😀😀. Напоследък ми се ядат все неща ,които не съм харесвала. Преди никога не ми се е дояждала зелева салата ,а сега изяждам сигурно по половин кг.И друго по принцип обожавам всякаква риба, а сега само при мисълта за риба или от миризмата й започва да ми се повръща зверски. Също ми се ядат всякакви хамбургери ,дюнери ,пици като цяло всичко, което в уж казват да избягваме Вие как се справяте с изкушението ? 😍😍😍

# 552
Преди да забременея ми беше много чудно как така ще намразя храна ,която обичам и ще заобичам храна, която не обичам 😀😀😀. Напоследък ми се ядат все неща ,които не съм харесвала. Преди никога не ми се е дояждала зелева салата ,а сега изяждам сигурно по половин кг.И друго по принцип обожавам всякаква риба, а сега само при мисълта за риба или от миризмата й започва да ми се повръща зверски. Също ми се ядат всякакви хамбургери ,дюнери ,пици като цяло всичко, което в уж казват да избягваме Вие как се справяте с изкушението ? 😍😍😍

Позволявам си понякога. Имах рожден ден уикенда и с мъжа ми си позволихме торта, тестени храни, сладичко.. 🤣
За рибата и аз като теб, като прибавям и яйцата, които не мога да ям под всякаква форма, повдига ми се. А си хапвах преди да забременея до  5-6 на ден за закуска и вечеря

# 553

Позволявам си понякога. Имах рожден ден уикенда и с мъжа ми си позволихме торта, тестени храни, сладичко.. 🤣
За рибата и аз като теб, като прибавям и яйцата, които не мога да ям под всякаква форма, повдига ми се. А си хапвах преди да забременея до  5-6 на ден за закуска и вечеря

Честит рожден ден на патерици тогава 🥳🥳🥳 Нека новата рождена година и щастлива и пълна с любов!
А по въпроса с храните,дано тези които сега ни отвръщават после да можем да ги хапваме отново..че рибата ми беше едно от основните любими неща

# 554
Аз до обяд съм добре, хапна нещо и след това започва да ми се гади.
  За риба и аз не искам да чуя, и общо взето не знам какво ми се яде.

Общи условия

Активация на акаунт