Пазаруване от Aliexpress.com 60

• 34 055
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Чака в офис на DHL. Не в пощата.
@mimeto_555. Звънете в DHL - вероятно сте получили известие за получаване.
П.с А има ли основателна причина да не пишете в темата за проследяване?

# 496
  • here and now
А според мен е някъде из Полша и не е ясно дали изобщо ще дойде.

# 497
  • Ст.Загора
Благодаря за отговорите момичета , в понеделник ще звъня в DHL . Извинявам се , че писах в тази тема , не знаех че има и тема за проследяване на пратка .

# 498
  • Sliven
Такааа... аз да споделя, че на 8 февруари поръчах мебелни дръжки 8 броя големи и 2 малки. Вчера ми пристига пратка с два броя само големи и двете малки. Писах веднага на продавача и отворих спор, че да видим какво ще се случи. Пратката нямаше следи да е отваряна, че да са изпаднали, просто 6 броя дръжки ги няма Disappointed
На някой да му се е случвало? И евентуално ако не се получат какво следва? А няма и логика да ги раздели в две пратки, общо струваха 20 долара

# 499
  • Бургас
само че липсва последен статус, още е в транзит, не е в клона - да си изчака времето и да отвори диспут

# 500
  • here and now
Такааа... аз да споделя, че на 8 февруари поръчах мебелни дръжки 8 броя големи и 2 малки. Вчера ми пристига пратка с два броя само големи и двете малки. Писах веднага на продавача и отворих спор, че да видим какво ще се случи. Пратката нямаше следи да е отваряна, че да са изпаднали, просто 6 броя дръжки ги няма Disappointed
На някой да му се е случвало? И евентуално ако не се получат какво следва? А няма и логика да ги раздели в две пратки, общо струваха 20 долара
Във вашия случай, аз бих отворила диспут. Вероятно не сте снимали отварянето на пакета, но може да снимате колко тежи това, което сте получили и пакета, на който също пише тегло. Така ще стане ясно, че не ви е изпратено всичко.
Успех.

# 501
  • Люлин
За първи път ми се случва и не ми е приятно за 5-6 лева да пускам диспут. Поръчах транзистори от алиекспрес. Досетих се, че може би имам достатъчно от тях, проверих и да, имам. На другия ден отказах поръчката. От АЕ ми писаха, че ако не постигнете споразумение с продавача, след третия ден те ще ми анулират поръчката. Но  на следващия ден получавам съобщение и то от АЕ, че точно тази поръчка е изпратена. Замислих се и май надделя мнението да не пускам диспут. Мисля, че няма да ми признаят диспута.
Те, продавачите тарикати съобщават, че поръчката е изпратена и после когато имат време я изпращат, поне напоследък такова ми е мнението. Пък и ще имам повече транзистори да подарявам на приятели. Ако беше по голяма сума нямаше да се колебая как да постъпя.
Какво ви е мнението?
За случката просто споделям.

# 502
  • here and now
Аз лично не бих повдигала диспут точно по тази причина. Иначе и за 1 долар съм отваряла, когато не съм си получила пратката в срок.

# 503
  • София

Може ли да ми кажете кой е продавача? Аз също поръчах мебелни дръжки миналата седмица, но моите са голяма бройка, та искам да съм подготвена ако имам проблем като вашия, как да действам. Благодаря!
Оттук поръчах аз.

# 504
Момичета, имам една пратка, която се очакваше да пристигне най-късно до края на месеца, но от 10.03 е заседнала в Лиеж и не мърда. Имам 56 оставащи дни защита. Трябва ли да пусна диспут след като изтече срока за доставка или да изчакам да изтекат и тези 56 дни и чак тогава да отворя? Най-вероятно още 1-2 пратки ще имат същата участ като тази и не знам как да процедирам, тъй като за първи път правих поръчки от Али-то. Какво бихте ме посъветвали да направя? Благодаря предварително

# 505
Срокът на доставка ще изтече след тези 56 дена

# 506
Значи ако съм разбрала правилно приблизителното време, което дават за доставка не го гледам, а след тези 56 дни отварям диспут за неполучена стока

Срокът на доставка ще изтече след тези 56 дена

# 507
  • BG-DE
Да, точно така,приблизителното време е просто ориентировъчно, затова е и приблизително 😊

# 508
  • Бургас
ама защо гледате какво ви пишат китайците, срока е 75 дена

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 15:22 от musicdoubl3

# 509
  • Люлин
Аз лично не бих повдигала диспут точно по тази причина. Иначе и за 1 долар съм отваряла, когато не съм си получила пратката в срок.
Алис май ще те послушам. Сумата е 3.14 долара. Друг път правих скрийншот на поръчките и подобни случаи, а пък този път не направих. Една от причините е тази.
Ами какво да правя, отивам да пускам диспут.
Благодаря за съвета и сръчкването. Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт