Пазаруване от Aliexpress.com 60

• 34 063
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Аз също имсм пратка, която на 09.03 е пристигнала в Лиеж, но оттогава нищо не ми изписва. Тояа означава ли, че идва насам или си стои там и трябва да се притеснявам?

Здравейте! Понеже за първи път поръчвам ,не ми е ясно как да проследя поръчката си.
Предлагам приложението parcelsapp. Него харесвам най-много.
Ето линк - пратката е пристигнала в Лиеж, оттам още 2 седмици ще идва до България
https://parcelsapp.com/en/tracking/UH130093193BE

Може и в сайта на Cainiao

# 481
  • BG-DE

Това дали означава, че във Франкфурт са ми загубили пратката, аз съм в Г-я, на 200км от там и не мога да си обясня как 10 дена я няма, за първи път ми се случва. Ако са я загубили на територията на страната имам ли шанс поне да си върна парите след като изтече защитата?

# 482
Да не е неуспешен опит за връчване?

Ти потърси ли я, или вие там не ги търсите в пощата...

# 483
  • BG-DE
Тук направо ги носят не ходиш да ги търсиш, а и тя е малка, пускат ми ги в пощенската кутия, но тя още е във Фракфурт явно, нямам обяснение защо 10 дена след неуспешното шипване, явно още е там 🙄

# 484
Да звъннеш на пощите, или е непроследима?
На вашите и на тази във Франкфурт...

# 485
  • BG-DE
Във Франкфурт явно е някакъв склад ние сме в друга провинция, а и тук няма на кого да звъннеш, пощенският клон работи само от 8-12 ч. и е само за пускане на пратки, но на сайта на ДП дава същото 😞

# 486
А как точно се превежда това...да не е на митница Stuck Out Tongue Winking Eye

# 487
  • BG-DE
Ако е митница би трябвало да ме известят все пак, било по телефона или пък с писмо но буквално текста означава неуспешно вдигане(излитане) на пратката. Имах подобен случай на китайска територия и пакета така и не дойде но ми върнаха парите, обаче сега не съм сигурна, че ще ми ги върнат.

# 488
  • here and now
Ще ти ги върнат. Да са избирали по-надежден доставчик. Те имат отношения с куриерската фирма, те да се оправят с тях.

# 489
  • София
Аз също имсм пратка, която на 09.03 е пристигнала в Лиеж, но оттогава нищо не ми изписва. Тояа означава ли, че идва насам или си стои там и трябва да се притеснявам?

Здравейте! Понеже за първи път поръчвам ,не ми е ясно как да проследя поръчката си.
Предлагам приложението parcelsapp. Него харесвам най-много.
Ето линк - пратката е пристигнала в Лиеж, оттам още 2 седмици ще идва до България
https://parcelsapp.com/en/tracking/UH130093193BE

Може и в сайта на Cainiao

Стои си там. Не се притеснявайте. Моята стоя там около 2 месеца преди да тръгне към Нидерландия. А после от  Нидерлания до България стигна сравнително бързо. Следете си я в сайтовете за проследяване.

# 490
Здравейте! Предстои ми поръчка на стойност около 100лв. Какви допълнителни такси да очаквам от България? И със сигурност ли ще мине през митница?
Харесала съм тази чанта:
https://www.aliexpress.com/item/32994734601.html?spm=a2g0o.detai … 564%2316062%23302

Също така, надежден ли ви изглежда доставчикът? Отзивите според мен са реални.

# 491
  • here and now
Не е сигурно дали ще мине митница, ако мине обаче, вариантите са 2:
1. Да платите 20% ДДС+12лв+3.50, т.е. около 40лв такси.
2. Да я конфискуват и унищожат, защото е реплика на известна марка.
Преценете си риска.

Доставчика изглежда надежден, според мен.

# 492
Забелязах, че е имало доставки на чантата до България и други европейски държави, затова се чудех дали ще мине през митница успешно.

Някой от вас пробвал ли е да поръчва реплика от там? Все пак Furla не е LV или някоя high end марка.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 13:53 от love_corgi

# 493
  • Ст.Загора
Здравейте , за първи път пиша в темата и имам нужда от помощ.  Направих поръчка на 24 януари с изпращане от Полша , до днес не съм я получила . Няколко пъти писах на продавача и той твърдеше че вече е в пощенския ми клон, проверявах нямам пратка. Вечра пак му писах , п олучих този отговор:                                                             Здравей, приятелю. Много съжалявам, че ви накарах да чакате Пакетът ви пристигна във вашата страна. Можете да се свържете с пощенската служба на вашата държава, за да разберете конкретното местоположение на пакета. Моля, изчакайте търпеливо и проверете внимателно. Логистичен номер за поръчка: 23207966268 Контакт: 4PX Полша dhlparcel https://sprawdz.dhl.com.pl/ INT 0048 426345 100; DOM 0048 426345 345 Очакваме вашето разбиране. Желая ти щастлив живот .                                                                                                                                                                                         Нищо не разбрах , проследяващия номер и линка който ми е дал ме насочват към DHL. Може ли някой да разбере къде е поръчката ми ? Благодаря предварително.

# 494
  • BG-DE
това излиза от Parcels и доколкото разбирам наистина би трябвало да е в пощенския ви офис.

Общи условия

Активация на акаунт