Отговори
# 30
 smile3525 ЧЕСТИТО  КУКИ!!! ДА СТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!  smile3525

До тук две на нула за момченцата smile3521 Кога ли ще се появи и първото

момиченце? И чие ли ще бъде......... newsm12

Хайде мамчета лека и спокойна нощ:-)

# 31
  • Откъм Варната
Добро утро момичета аз се наспах, снощи си легнах с такива болки 20 мин не ме пусна, ама незнам контракции ли бяха newsm78, после намаляха ама сега пак едно такова неприятно усещане си остана, и незнам да не тръгне и моя бебко тия дни, пък му е още рано

Честито Куки да сте живи и здрави и много щтастие да ви донесе малкия мъж

# 32
ЧЕСТИТ СИН ФИЛИП НА МАМА КУКУ! дА И Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДА ГИ РАДВА И ДА ИМ ПЪЛНИ КЪЩАТА,А НА МАМА КУКИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!/color]
 Добро утро,ето че темичката започна да се пълни с красиви и здравички бебчета! Да е все така и чакаме първата мома.
Фрики, радвам се че всичко е наред Hug-сега бъди много послушна и пази леглото, а мъжа, свекито, майка ти и кучето ще се справят сами! Целувки.
KaliMa,какво е тва наспиване бе момиче-3.30ч?Много е гадно така,ама лягай през деня,че после как ще се кокорим Laughing.И при мен неприятното усещане остане и си ме боли-чак се притеснявам, че после трябва да ходя до офиса, а незнам ще мога ли с рейса Embarassed.Корема ми вече много се е свиснал надолу, ама ми се ще бебчо да изчака още 2-3 дни въпреки че на мен ми е вече много тежко.
 Hugна всички мамита, поздрави на коремчетата-още малко сме с тях и лек ден на всички!

# 33
Честит син на Куки да ти е жив и здрав

KaliMa - няма да се даваш, някакви болки, щяло да излиза, да не мислиш че му се излиза  Hug Само спокойно, според мен има още време, но ти си знаеш  Peace

ох ама съм заплес честита ни нова тема аз докато се разпиша ще стане стара  Mr. Green

# 34
Момичета, извинявайте, че се намесвам в темата ви.Но.....искам да Ви съобщя, че тази нощ в 3:00 часа stefi_go роди момченце, 3.500кг и 50см.Казва се Никола.Да е жив и здрав, да папка, спинка и много да слушка мама и тати!   baloni ylinfant baloni

# 35
  • София, в полите на Витоша
Еййййййййй, здравейте ОКТОМВРИЙКИ!!!
Зачетох се аз , за да си поприпомня миналогодишните вълнения и хоп- бебета се родили! А мама куки даже ми беше писала на ЛС, чудех се защо не отговаря.... newsm78  Joy Joy Joy

Да са честити със синовете си двете дами куки и stefi_go, както и на вече родилата мама krasito, а на вас, мили дами, леко добременяване и леко раждане!!!

И само мъже ли ще раждате ooooh! , къде са дамите???  Thinking Те май предпочитат на топличко при мама? hahaha

ЦАлуФки от ОКТОМВРИ 2005!

И не забравяйте- Big Brother is watching you!!!  bouquet

# 36
Честит син и на stefi_go   да и жив и здрав и много да слуша

А досега статистиката е че мъжете са по нетърпеливи  Hug

И не забравяйте- Big Brother is watching you!!!  bouquet

hahaha Joy hahaha

# 37
 smile3525 ЧЕСТИТО БЕБЧЕ СТЕФИ-ГО!!! дА СТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!! smile3525

Хайде:-) стана три на нула за момченцата........... Simple Smile

# 38
ХА ЗДРАСТИ И ОТ НАС!!!!!!!!!!
Аз само влизам да кажа 4е не съм родила още,щях да съм още в неделя,ама аман от прости доктори Crossing Arms.Имах си постоянни контракции на 5 мин. но НЕ като се тръшна тоя ми ти доктор и така.Ина4е бебка е ве4е 3100 и казаха 4е е готова да иозлиза,много се разо4аровах от тази болница хубо 4е имах една позната та да ми помогне,сега съм изписана и 4акам бебка да реши и отивам право в окръжна,нагледах се на простотий в АГ-то.
4естито на родилите май4ета  bouquet да са им живи и здрави де4ицата,а на другите късмет.

# 39
Честита ни нова темичка!Браво, Кръци!
Честит малък мъж на Куки!Да е жив и здрав и да порастне голям мъж!
Честит юнак и на stefi_go!Да е жив и здрав и да порстне голям!
friki, пази леглото щом трябва и устискай още!Бебчо дано не бърза чак толкова да се видите!Да си поседи още малко , за да укрепне!
Ей, толкова мами на едно място!Много сте сладки!Още малко с коремчета, а пък после с количките!
Илиянче, радвам се , че положението е увладяно.Почивай си!
Хубав ден!
П.С.Като гледам тази тема ще се отрупа с бебоци  Laughingи пак няма да стигне, че както се изписват. Mr. Green Joy

# 40
Добро утро,
днес е мрачно ,но пък като седнах на компа денят ми се усмихна
ФРИКИ браво ,че положението се е оправило сега почивка и силна храна .
КУКИ И СТЕФИ честити МОМЧЕНЦА -да са ви живи и здрави да папкат и да се слушкате  ylinfant
 newsm18
 Tada

# 41
Добро утро и честито на мама куку и стефи,
да са ви живи и здрави малките юнаци и скоро да си ги гушкате у дома!!!
    bouquet

Да ви се оплача маменца, корема ми и той започнал да се цепи.. ми то с тоя немирен дзвер в корема ... Мажа се с кви ли не масла и кремове и ефекта нулев - бедрата ми целите нацепени, а сега и корема  #Crazy.. Вече са навих отивам за контратубекс днес и почвам да мажа, някой да знае нещо по-ефективно за заличаване на белези..

На моя дзвер му е добре в корема и не дава индикации за напускането му, даже спряха да ме болят и костите, и кръста, ако не ме тресваше по някоя менструална болка и контракция щях да се чудя дали съм изобще в 9-ти месец

# 42
Здравейте!
Колко хубави новини си имаме тази сутрин!
Честити бебенца на мама Куки и мама СТефи Да са ви живи и здрави сладките рожби, да растат щастливи и безгрижни!
Радвам се и че Фрики е добре, както и за Русавелка, че си е вече в къщи!
Приятен ден желая на всички, мили мами!

# 43
ЧЕСТИТО И НА МАМА СТЕФИ_ГО!МАЛКИЯ МЪЖ ДА ПОРАСНЕ ГОЛЯМ ЗА РАДОСТ НА СЕМЕЙСТВОТО! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ

# 44
  • София
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА СТЕФИ!
ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ РАДВА!
  bouquet

Преди малко се чухме с Куки, чувства се много добре, родила е нормално с епидурална упойка. Очакваме скорошното й завръщане и да не забрави да разказва.

Да се отчетем и ние с бебка.
Чувстваме се чудесно, от днес спираме магнезия. Очакваме бебка в края на следващата седмица или най-късно до средата на последващата седмица. Вчера докато бях да ми слушат тоновете идваше една акушерка и ми казваше да се обръщам на ляво, на дясно, после ми прави нещо като масаж на корема, че бебка била спала, а трябвало да бъде будна докато и правят запис на тоновете Shocked.

Приятен ден на мамите и техните бебчета в коремчета!

Общи условия

Активация на акаунт