iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки и козметика - 119

• 41 726
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,
може ли да се приемат едновременно тези два продукта за имунната система:
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Cat-s-Claw-500-mg-250-Veg-Capsules/456 - сутрин
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Ubiquinol-100-mg-120-Softgels/57583 - на обед

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 21:37 от pril

# 451
Дени, днес ми пристнаха NAC на Dr.Best, вит.Ц. + rose hips на Now Foods и вит. Д на Нау /2000/. Отделно взимам Inositolна Нау, Ар. Крил на California и Live Refresh на Нау. Май много ми станаха и не знам как да ги комбинирам. На два приема ми е най удобно, стига да са съвместими. Ще ми е нужна помощта ти Hug
Благодаря

# 452
  • София
Здравейте,
може ли да се приемат едновременно тези два продукта за имунната система:
Здравей!
Котешкият нокът е имуностимулант, но CoQ10  е повече антиоксидант, не е толкова силен имуностимулант ... могат да се приемат заедно.
Котешки нокът - след хранене или между храненията.
CoQ10 след по-мазно хранене, може на един прием с Омега 3, Астаксантин, МВИ ... ако приемаш
Дава енергия на ниво клетка ... може да се приема сутрин ( ако нямаш някакви здравословни проблеми/заболявания, които искаш да подпомогнеш с неговия прием ... напр. ако е за ССС,  може и вечер, подпомага работата на сърцето, дава му повече енергия и сила, може да понижи кръвното налягане (при високо кръвно налягане) ... или неврологични проблеми, които засягат мускулите ( спазми, схващания, скованост нощем...) - грубо казано ... но, от друга страна,  има опасност да повлияе съня, ако повече те тонизира?!, все пак действа и на мозъка) - индивидуално е, трябва да се пробва.

Дени, днес ми пристнаха NAC на Dr.Best, вит.Ц. + rose hips на Now Foods и вит. Д на Нау /2000/. Отделно взимам
Скрит текст:
Inositolна Нау, Ар. Крил на California и Live Refresh на Нау. Май много ми станаха и не знам как да ги комбинирам. На два приема ми е най удобно, стига да са съвместими. Ще ми е нужна помощта ти Hug
Благодаря
NAС + Инозитол - на един прием, на гладно, 1 час преди или поне 2-3 часа след хранене и кафе
Вит. Д, С + Масло от крил - след хранене, по-мазно
за Черния дроб  - между храненията или на гладно, поне час преди някое хранене.
Трябва да приемаш повече вода, защото продукта за ЧД на НАУ +NAС са и детоксиканти, а детоксикантите чистят токсини, шлаки, отрови... от цялото тяло, дори да е посочено, че са само за ЧДроб.
Добавките дърпат от тялото всичко, което трябва да се отдели/изхвърли и ако си дехидратирана и не приемаш достатъчно вода, освен че те не могат да се излъчат( чрез кръвта => урина, пот и т.н.) и изхвърлят, голяма част може да си останат в тялото, в резултат на което, могат да се появят неприятни симптоми - гадене, повръщане, виене на свят, умора, липса на апетит, отпадналост и т.н. ... или ако имаш някакъв неприятен симптом ( едва ли съм посочила всички ... възможно е и да нямаш?!) - просто пий повече вода  ) 2-3 л. на ден... като правилото е по 200-300мл през 40-50 мин.

iHerb® код:   YUL919
5% намаление
 - за първа и следващи поръчки

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 12:22 от denis.

# 453
  • София
Здравейте момичета.Имам налична от тази добавка за сън,съдържаща 3мг.мелатонин.Не се наложи да я отворя,а я поръчах на промоция.Ако някой има интерес може да пише на лични.
https://www.iherb.com/pr/Natural-Factors-Stress-Relax-Tranquil-S … able-Tablets/8198

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 10:45 от Julikris

# 454
Здравейте, дами. Някаква идея защо не ми позволява да поръчам комбо оферта за витамин Б12 на Natural Factors и витамин Д на California Gold Nutrition? Избрала съм дестинация Германия и транспорт чрез Hermes. Идеята ми е от Германия да ми се достави пратката с gabco примерно. Прилагам снимка:
Скрит текст:
П.С. Явно заради витамин Д. Като го махнах и Б12 ми дава да го поръчам. Но защо така?

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 21:32 от *Bobby*

# 455
  • София
*Bobby*
Най-вероятно, този вит.Д,  не се доставя до Германия.
До БГ - няма проблем да се поръча.

Често се случва с някои продукти - последно го установихме с едно момиче за течните есенции - лимон, портокал, мента... Една седмица не можеха да се поръчват до Германия, след това до БГ не можеха, а до Германия - нямаше проблем. Трябва да се следи и да се дебне.
За тези продукти става въпрос:
https://de.iherb.com/c/Flavorings-Extracts
ПП.
И само да вметна, ако някой им е фен - това са последни бройки  ( почти нищо не остана, асортимента вече е доста беден) и засега няма да се предлагат.
Доста момичета се презапасихме с тях Simple Smile - много са хубави, органични, чисти Peace и дори малко намалиха цените.
Лимона сега е 3.90$ - аз го взех на $4.06
Кленовия сироп е $4.18  - аз го взех за $4.56

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 21:55 от denis.

# 456
Благодаря, Денис. Странна работа, но като не става, не става. Ще търся друг витамин Д. Надявам се, че няма да ми забрани и друга марка. Аз по принцип си взимам на Now Foods, но сега реших да взема този заради комбо офертата. Simple Smile

# 457
  • София
Благодаря, Денис. Странна работа, но като не става, не става. Ще търся друг витамин Д. Надявам се, че няма да ми забрани и друга марка. Аз по принцип си взимам на Now Foods, но сега реших да взема този заради комбо офертата. Simple Smile
Поръчай го до БГ - нали дава БД?! Какъв е смисъла да му плащаш и доставки ( такси на превозвач)... освен ако не живееш в Германия Simple Smile
Тези два продукта ( вит.Д + крема/балсама) ги използвам за да ми дадат БД и си поръчам други продукти

Напр. ако ти трябва детски вит. Д:
https://www.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-Baby-Vitamin- … fl-oz-10-ml/65958
+ този вит.Д:
https://www.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-Vitamin-D3-12 … in-Softgels/70316
... пак дава БД
т.е избирай си продукти, които на теб са ти нужни и ще ползваш ( дадох произволен пример)
ако поръчаш 2 броя от този витамин Д - общата им сума е $6.65, което пак е изгодно + БД

2 броя вит. Д + този Колаген .......... БД
или с тази DHA за бебета и деца.................БД
или с този NAC, който е на промоция ...............БД

1 брой вит. Д + МВ за момчета..............БД
1 брой вит. Д + МВ за момичета
2 крема + 1 вит. Д + Сироп от черен бъз  за деца.............БД

1 брой вит. Д + 1 брой крем + Кверцетин за сенна хрема, алергия ..........................БД
1 брой вит. Д + 1 брой крем + Кверцетин  с вит. С  ..........................БД

По-добре пишете, на кой какво му е нужно - поне ако се постигне БД, да е от полза за някой

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 08:52 от denis.

# 458
  • София
denis., благодаря за пореден път Flowers Hibiscus

Нямах нужда от нищо, освен от мултиваминен препарат за девойката.
Идеално ми дойде предложената от теб комбинация:
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Plus-Source-of-Life-Power-Teen … ble-Tablets/23857
+
https://www.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-Vitamin-D3-12 … in-Softgels/70316

27.26 лв. с БД до България ... не съм поръчвала до България от много, много време.
Винаги поръчвам голямо количество продукти и изпращах до Англия.

Надявам се да пристигне в пощата Simple Smile

# 459
  • Бургас/Пз
Денис, NAC за какво се ползва?? Каква е дозата и как се пие?? С какво може да се редува?? С кварцетин примерно???

# 460
Здравей Денис,препоръчай ми добавки за мъж при големи физичски натоварания за даване на сила и издържливост.
При сенна хрема и алергии какво препоръчваш ?Мерси много за отговора ти!

# 461
  • София
Денис, NAC за какво се ползва?? Каква е дозата и как се пие?? С какво може да се редува?? С кварцетин примерно???
NAC e аминокиселина - подпомага репр. функция при мъже и жени и затова и посочих този продукт.
Има разбира се и много други ползи:
- при СПКЯ/ПКЯ, проблем с О. - стимулира О., синтеза на прогестерон и дебелината на ендометриума (МЛ)
- има противовъзпалително действие - предпазва бременността от възпаления /от майката към плода/
- прекурсор на глутатион пероксидазата -> глутатиона е по-нисък при жени преживели спонтанен аборт/-ти
- подобрява ИР и понижава тестостерона
- помага за предотвратяване на захарен диабет
- за детоксикация на ЧД, вкл. от медикаменти, тежки метали като живак, олово, кадмий ...
- антиоксидант
- автоимунни заболявания - напр. синдром на Сьогрен
- очни инфекции (напр. кератоконюнктивит...)
- ушни инфекции
- хроничен бронхит
- емфизем
- пневмония
- сенна хрема
- ХОБС
- увеличава устойчивостта към грип и грип H1N1 (свински)
- за намаляване на нивата на холестерол, хомоцистеин (при ССЗ), при риск от инфаркт и инсулт при пациенти с тежко бъбречно заболяване
- синдром на хроничната умора
- амиотрофична латерална склероза
- Алцхаймер
- ползва се като антидот на ацетаминофен (парацетамол),  при отравяне с въглероден окис, хлороформ...  / в медицината/
- и т.н.
Дозата зависи от това, за какво се приема и с каква цел - профилактична или терапевтична.
Оптимална доза, за повечето по-леки случаи е 600-1200 мг/дн.
Напр. за подпомагане на репр. функция при жените, дозата е 2х600мг.
Най-високa дозa, като прием, на които съм попада е 4-6 грама дневно - при определен вид епилепсия ( миоклонус)
ПП
Напр. прахчетата АСС (АЦЦ) са ацетилцистеин (NAC) + вит.С
- и в случая, втечнява секрета и улеснява отхрачването, има противовъзпалително действие

# 462
Направих поръчка на 31.12. днес е точно месец!
Поръчах до превозвач в Германия с предплатени такси....Но
от 12.1. не яоткривам според тракинга.. какво е, що е ..ето това пише

Estimated Delivery
Date is not available.
Custom Clearance Completed
ето това е историята
Скрит текст:
Current Status:
Handover by Broker to Delivery Partner
January 13 2021 18:45:00

Customs cleared
January 12 2021 12:45:00

Information
January 12 2021 12:24:00

Customs Clearance in Progress
January 11 2021 13:06:00

Information
January 07 2021 19:18:00

Information
January 07 2021 18:06:00

Parcel Manifested to carrier
January 07 2021 18:06:00

Scanned to MAWB/Transit Document
January 07 2021 18:00:00

Scanned to container
January 05 2021 17:55:00

Processed down packet line
January 05 2021 13:09:00

Information
January 05 2021 13:09:00

От тогава 13.1. до днес нищо никъде , не се отразява?!
нито в хермес нито в дпд..
как да го тълкувам, загубена.. или.. да питам Ихърбавите, какъв беше срока?

# 463
iherb ще ти отговорят да изчакаш до крайната дата за доставка.

Код за 5 % отстъпка от Iherb.com - SDB331

# 464
Аз пък да се оплача, че половината неща в количката не ми ги дава го Германия.
Обмислям да пусна до Испания с някакъв куриер Сеур или нещо такова, пише че таксите са включени, ама още се чудя.... Дали няма да има проблем заради ДДСто? Някой испанец в темата Grinning, ако може да помогне Flushed
Или да рискувам и да поръчам до тук? Със сигурност ще отиде на митница, голяма е поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт