🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 090
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 455
Поне да беше си свалил етикета на гювеча и да го беше измил преди ползване.Стърже в тигана с лъжица,изобщо не си пази съдовете.В тенджерата същата работа.Няма мазнина,няма нищо-буха всичко и каквото дойде.

# 1 456
  • София
Поне не е извадил почернели остъргани съдове. Grinning

# 1 457
  • София
Язък му за претенциите от предните дни.
Няма лошо от постна вечеря, но чушките му се разпадаха - доста рошави. Изобщо...

ДДр само вика наздраве с чаша вода - иска да напие гостите, а тя като Петка от вица ще се опиянява като гледа 😉

# 1 458
Не хванах от началото, но нещата ми изглеждат ок. Май не им направи месо? Ако е така - браво.

# 1 459
Фолк певицата се изказа: "Да ядеш с ръце е неуважение към храната", брао... Значи варена царевица да си я гризва с вилица и нож. Пилешко крилце също. А рибка?

# 1 460
  • София
Ми не бяха много ок, Ако и без месо... Някакви елементарни неща не знае.

# 1 461
Тия чушки...не знам какво му е казала жена му, но няма как да е вкусно, гювече без капак във фурна????!!!!!

# 1 462
  • Пловдив
От Диди само коси тая вечер...

"Ох, аз не ям с ръце!"

# 1 463
Нищо им няма на чушките. Рошави са по- интересни. Носеха повече течности, според мен. Но направи простички неща, без кой знае колко претенции

# 1 464
  • DE
На това момче няма ли кой да му каже, че не може да пее Thinking Че и вокалист на група Rolling Eyes

# 1 465
  • София
Както отговорила Пипи на въпроса с ръце ли ще ядат палачинките - Аз лично ще ям с уста!

Певицата очаквала торта. Ми да беше направила тя! Grinning

# 1 466
  • София
Хах, усещах го, Манчев е дал петица на Дидо. Яко му е сипал.
Радвам се, защото не исках Дидо да спечели.
Крашъра ще да е, ясно е вече.

# 1 467
  • София
Ми да, ще му направи реклама в ютуб.

# 1 468
Манчо що рева токова за препълнените чушки?! Чудо голямо, че излезнал малко ориз, според мен съвсем добре си изглеждаха.
Палачинките изглеждаха добре също, може би съвсем малко сухи само.

# 1 469
  • София
Ще станат 1 млн. абонатите в ютюб канала съвсем скоро Wink

Като цяло слаба седмица. Следващата се очертава да е по-добра. Ще стискам палци на Жоро Милков.

Общи условия

Активация на акаунт