🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 087
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Ами според моя вкус правилно спечели Слави. И храната ми хареса, и обстановката.

Ау, чак "безстрашни" следващите участници, тенджера под налягане...

# 1 471
Ще станат 1 млн. абонатите в ютюб канала съвсем скоро Wink

То и това предаване си е яка реклама. Който не беше чувал за него, вече чу. Аз признавам, че допреди Черешката не бях чувал за тоз младеж Слави

На това момче няма ли кой да му каже, че не може да пее Thinking Че и вокалист на група Rolling Eyes

Нали? И според мен е гола вóда. Направо развали Д2. За мен тази група без Дичо просто не е вече Д2. Да не говорим, че Дидо не е музикант и си го е признавал, че не познава нито нотите, нито е учил солфеж, пък какво остава за музикално образование

# 1 472
  • София
Чак да е развалил Д2 не бих казала. Върти ми се нещо в главата, че Митко Кърнев е искал да сменят жанра, а Дичо- не, оттам нататък са ясни нещата.

# 1 473
Уф, зализания спечели, ама той си беше най с концепция...и всичко по две.
Аз пак гледах чашките на просекото, много елегантни. Дидо като цяло гола вода с големи претенции!

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 21:47 от mimi.7299

# 1 474
  • Sofia
Тази седмица беше голям сбирщайн. Безинтересни участници от към кулинарни умения и представяне, с различни интереси и сякаш насила събрани. Имаше моменти, когато едва върви разговорът. Накрая ми направи впечатление гримасниченето на Димо, с надежда за плакет и Дидо, който гледаше лошо. Манчев доста тенденциозно даде плакетът на този (без)известен влогър. Дрингова си беше преполовила коктейла, видя се чашата. Тя май има някакви проблеми със зъбите, сякаш ми се видя, че няма на места... Или винаги така е говорила със стиснати устни? Нейната вечеря беше изключително неприятна.
Другата седмица се надявам на по-интересни епизоди. Г.Милков винаги разказва интересни истории и общо взето ще гледам заради него и Поли Генова.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 23:13 от Child of June

# 1 475
И аз съм за Георги Милков идната седмица

# 1 476
Хайде сега, Едит Пиаф все ноти и солфеж е учила и има музикално образования Simple Smile

Аз пък много се смях днес. И на запечатания ориз, и на тайната страхотна салата, и на отворения гювеч, и на чушките приятелчета Joy И на реакциите на Манчев! Само дето огън и жупел не бълваше той Joy Joy
Въртял се е в кухнята човекът, ориентира се в манджите и коя какво съдържа, щом чак и подправките е разпознавал предните вечери, ама толкоз. Силен е в яденето, не в готвенето Wink

Добра им е задачата другата седмица.
... Ау, чак "безстрашни" следващите участници, тенджера под налягане...
Не знаеш колко много жени тук във форума се страхуват от бързоварната тенджера и не смеят да готвят в такава.

# 1 477
  • софия
И аз съм за Георги Милков. Приятен сътрапезник е, готви интересно.
Никой не разпозна мястото, където готви Дидо. Отивам във фб да видя какво пишат.

# 1 478
Еее, накрая на седмицата се отсрами шеф Манчев. Повече от оценка 5 заслужаваше Дидо, но определено не и да спечели, така че добра намеса направи.
Много ме изненада, че му дадоха 10-ки останалите за пълнени чушки и палачинки, плюс    салатата на жена му. Особено Дения, на която все нещо не е "нейното".
А Дидо много ме изразни, че не и даде прибори за десерта. Може да е всякаква, но му е гостенка и не му е работа да я превъзпитава. Надали е нямало още една вилица в кухнята. Да бяха почнали да му обясняват как на 37 му е време да се научи да яде месо предните вечери, как ли щеше да му се стори.

# 1 479
Цитат
Надали е нямало още една вилица в кухнята.
Може и да е нямало. Виж, че беше на почти походни условия там. С нови съдове, 1 нож...
Ама пък съдовете му бяха новички, трябва да му го отчетете! Нали предната седмица имаше възражения срещу стари, захабени тави Wink

# 1 480
Да беше и измил една. Тя специално му изпържи яйца. Кофти ми стана за нея, как и се на хвърлиха всички.

В началото нещо обясни Дидо, че май това е рождената къща на някой известен българин, но не запомни и не разбрах той как се озова там. Thinking

# 1 481
  • софия
И аз чух, че е стара къща на известен българин от миналото, но ми приличаше повече на заведение.
Толкова е безличен Дидо, че дори за неизвестната Дения има повече коментари в профила на предаването във фб.

# 1 482
  • Sofia
Дения мислех, че ще свали от точките, защото я принудиха да яде десерт без прибори. А Дидо толкова пъти спомена жена си, че наистина му повярвахме, че не е чехльо.
Слави готви с концепция, но натегачеството и целта да се хареса на драгия зрител/последовател, не успява да прикрие. Ама пък така явно издържа семейство. Той друга професия упражнява ли?
Мястото тази вечер изглеждаше готино.
Аз съм от бъзлите, които не ползват тенджера  под налягане и за мен би било голямо изпитание подобна задача.

# 1 483
Дения, като я гледам, все за Кичка Бодурова се сещам. Но добре, че е това предаване да се запозная с някои по-неизвестни известни личности.

# 1 484
  • София
Ама наистина е същинско Киче 😀 Ако махне бретона, ще е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт