🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 143
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 290
  • ВАРНА
А стига бе - дадох линк на предната страница  към блога му преди 20 минути имаше 932 000 последаователи

и в момента има 933 000!

# 1 291
Е, те може да не са били кръгло 932 000, никъде не се изписват нули. А 932к.  Може да са били към 932 800 например и пак да се изписва 932к. Около 200 души да са го последвали и ето ти 933к

Мишелин и Мишлен е едно и също Smiley

Е, то е ясно, че е едно и също. Аз говоря за произношението (в случая трябва да е на френски)

# 1 292
Странен ми беше начинът на правене на сармите - без лук, без домат, без задушаване, всичко сурово.

Ми разбира се... Ти за разлика от него знаеш как да ги приготвяш...

И майка ми ги правеше по подобен начин, бяха си вкусни, а жената знаеше как да готви.

# 1 293
  • София
Дидо утре май ще пълни чушки.

# 1 294
  • софия
Не казвам, че не е правилно, но вкъщи винаги са се приготвяли по друга технология, а и в кулинарните книги така е описано. За първи път срещам подобно приготвяне. Мисля, че не бих се престрашила да ги направя по този начин, но бих опитала.

# 1 295
  • ВАРНА
Дидо утре май ще пълни чушки.

Е какво друго да прави?  Още на първия ден си беше заплюл постните зелеви сарми.

Луда работа тази вегeтарианска мода.   Големи мъже маа'ат трева и листа!

# 1 296
  • в сърцето на държавата
Кой му е блогът?

# 1 297
На мен ми хареса вечерята на Слави.  Беше добър домакин - погрижи се за всеки, според вкусовете и предпочитанията. Като ги гледах гостите бяха все с пълни усти. Чак се чудя как се тъпчат така като знаят, че ги снимат.

# 1 298
Потърси в Ютуб Слави Clashers и веднага ше ти излезе.

# 1 299
Ох, мъжете в темата ме пребивате от смях JoyСладури.
Наистина мазен тип ще се окаже тоз момък.
Десерта с авокадото беше същият буламач  като на една от жените, май Дида.

# 1 300
Ами този "мъж", дето беше изненадата? Първо  Байков или какъвто е там НЕ Е професионален дублажист и никога не е учил/практикувал това. Второ, с неговата бленда може да озвучава само женски и детски гласове. Има говорни дефекти (Уъ вместо Л) и скороговорка. Въобще.... мъкааа

Цитат
Потърси в Ютуб Слави Clashers и веднага ше ти излезе
@Pavlin, ютЮб ... Когато думата завършва на Е, тогава предишната гласна се чете както е в азбуката. И така Tube=тюб

# 1 301
# 1 302
Димо не е зарязал първата си жена заради втората.
Това в каква връзка.

# 1 303
Браво на Слави, повече точки заслужаваше. И като храна и като атмосфера вечерта му беше най-добра. Много добър домакин.
Дения от два десерта - нито един не беше нейния... Явно си мисли, че има шанс да спечели и ги реже за всеки случай.

Аз днес правих лозови сарми, но ми останаха няколко листа и понеже ми беше жал да ги хвърлям, им забърках малко плънка от суров ориз и подправки. Ами свариха се като другите.
Домат на плънка от ориз също не слагам. Това е въпрос на вкус.

# 1 304
Скрит текст:
А стига бе - дадох линк на предната страница  към блога му преди 20 минути имаше 932 000 последаователи

и в момента има 933 000!

Голям процент от последователите му са все хора под 13 години.
Е, и? Има ли ги, има ги. Факт е, че е напипал ниша и си я разработва добре. 100 пъти по-добре децата да гледат неговите видеа и да четат книгите му, отколкото да следят десетките олигофренски клипчета на разни простаци или напъните на златки, блатки и сие.
Абсолютно!
Една много прилична вечер, с интересно меню, интересна концепция и добро готвене с добър резултат.
Смешен беше със сармичките и зова за помощ към жената Simple Smile Но пък всичко друго си направи сам, работеше чисто и сръчно, разказваше интересно. Хареса ми! Манчев напразно пак се заяде, май и той вече не знае какво иска. За вчерашната вечеря същите точки като за днешната, а днес нивото определо беше класи над Димовото.
За Слави - не го знаех досега. Възпитан, начетен, уравновесен и приятен млад мъж. Харесва си работата, с удоволствие си я върши, прави нещо смислено и полезно.
Имам чувството, че някои разчистват лични сметки тук. Какъв е смисълът да се търсят само чуждите кусури! Като можеш по-добре, направи го, не съскай само по форумите! 
И точно габърче e правилно, да, а не кабърче Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт