Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 53

• 55 846
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Лийп беше конизацията,хистологията-изрязано до здраво.

# 601
  • София
Лийп беше конизацията,хистологията-изрязано до здраво.
Къде ви правиха конизацията? Патологът същият, който ви диагностицира преди конизацията ли е? Почти невъзможен е този резултат,  при условие, че са минали само три  месеца след лийп "изрязано до здраво", освен ако проблема не е много навътре в канала. Тогава се прави пробно абразио Confused

# 602
Във Вита правих конизацията Патологът е един и сьщи-Ангел Главашки.

# 603
  • София
Не мога да видя името на патолога, който работи с д-р Карагьозов. Казвал ми е, че му има пълно доверие. В "неговата" Вита ли сте била? Говорете с лекаря, който ви е оперирал...ЧПВ вируса не изчезва с конизацията, за съжаление, просто се премахва засегнатия участък. Не го мислете вируса, аз имам два лийпа и три отрицателни теста за ЧПВ. Вероятно ще ви предложат хистероскопия с абразио, за сигурност, че всичко е наред в канала.

# 604
    [iДа, в същата болница,при лекар от неговия екип.Мисля,че друг беше патолога,с който работи той.Дали биха ми дали блокчетата за второ мнение и при кой да отида?[/list][/i]

# 605
    • София
      [iДа, в същата болница,при лекар от неговия екип.Мисля,че друг беше патолога,с който работи той.Дали биха ми дали блокчетата за второ мнение и при кой да отида?[/list][/i]
      Длъжни са да ви дадат блокчетата при поискване. Аз мога да ви кажа в понеделник името на патолога, който работи с д-р Карагьозов (ако е различен от вашия), но с оглед, че са колеги в една болница, не ви съветвам да ходите при него за второ мнение. Момичетата тук са възхитени от доцент Милев от патологията в онкологията в Дървеница. Знам, че е много трудно, но се опитвайте да запазите спокойствие, трета А група изобщо не е нещо фатално или пази Боже нелечимо, просто още малко манипулации и стрес Confused, стискам ви силно палци, даже да не се налага. Идете в понеделник, вземете си блокчетата и потърсете второ мнение.

# 606
      • София
      Ако при лийпа не е направено абразио е възможен резултата. При мен правиха въпреки че бях с цин1, за да е сигурно, че навътре по канала няма нищо.
      Виж лекаря какво ще препоръчва, но не се притеснявай, може да не е нищо страшно.

# 607
      Здравейте, има ли добър гинеколог в Авис Медика (Плевен), който бихте ми препоръчали? Четох някъде, че Горчев и Томов били изключително заети. Благодаря предварително!

# 608
      В Авис медика съм посещавала д-р Славов, но  НЕ съм доволна и Не бих го препоръчала за профилактика или при проблем с цитонамазка. Единственият от екипа с такава квалификация е доц. Чавдар Цветков. Не съм го посещава все още, но ми е вариант, в случай, че се влошат нещата при мен.

# 609

Здравейте, някой може ли да даде мнение за моя резултат. Правиха ми колпоскопия при прегледа, когато пуснахме и цитонамазката, всичко беше наред, а сега ме насочват пак за колпоскоп

# 610
      • София
      Момичета, имам час за Карагьозов след средата на юни, но цикъла ми ме изненада и сега не съм сигурна дали и тогава няма да съм в цикъл. Ако някоя има час за първата половина на юни и има нужда от размяна, моля да ми пише на лични.

# 611
      Момичета да дам убдейт с моето кървене, което не спираше след конизацията. Вчера
      Прокървих ама обилно, като кръвоизлив. Тъй като бях в Бургас там ме прегледа Гергьовски и каза, че ми е одебелена лигавицата и няма общо това кървене с конизацията. Шефовете са наред имот там не кърви! Хормонален дисбаланс. От там си звъннах на моя шекар Ненев в селена Пловдив имтой каза идвай си и те приемаме... потвърдиха, че е хормонашно и най-вероятно от стрес. Бях на системи с дицинон и сега вкъщи ми изписаха пак дицинон и диане 35. Да се нормализира цикъла. Матката ки била стресирана и наранена... пили ли сте диане и какво ви е мнението. Благодаря за съветите и бъдете здрави!

# 612
      • София
      Габриела, стискам палци всичко да ти се стабилизира и да си много здрава! Нещата, които описваш като лекарски мнения безумно ме изумяват, но аз не съм лекар, така че може би не ги разбирам. Диане 35 е много остаряло във всякакъв смисъл противозачатъчно лекарство. Консултирай се и с друг лекар за прием на противозачатъчни лекарства, за да бъдеш сигурна, че ползата им за теб ще надвишава вредата.

# 613
      Аха. Имам вече 3 мнения, 2 от Пловдив и 1 от Бургас. Всички казват едно и също.

Габриела, стискам палци всичко да ти се стабилизира и да си много здрава! Нещата, които описваш като лекарски мнения безумно ме изумяват, но аз не съм лекар, така че може би не ги разбирам. Диане 35 е много остаряло във всякакъв смисъл противозачатъчно лекарство. Консултирай се и с друг лекар за прием на противозачатъчни лекарства, за да бъдеш сигурна, че ползата им за теб ще надвишава вредата.

# 614
      Здравейте момичета, много ви моля ако някоя от вас освобождава час при Карагьозов през месец юни нека пише тук или на лично. Благодаря ви от сърце! Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт