Бебчето ни малко е сега и сбъдва нашата коледна мечта - мами Юли 2021, Тема 2

• 49 900
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Момичета, някоя от вас ще ходи ли и при кого на  фетална ехокардиография? Имам я включена към допълнителното здравно и ще ми я покрият и се чудя къде да записвам час. Само видях, че се прави около 20г.с

Аз имам намерение да запиша час в Надежда при д-р Маринов

# 151
Тъкмо четох в групата за фетална ехокардиография и масово препоръчват него. И аз към него ще се ориентирам. Благодаря.

Момичета, някоя от вас ще ходи ли и при кого на  фетална ехокардиография? Имам я включена към допълнителното здравно и ще ми я покрият и се чудя къде да записвам час. Само видях, че се прави около 20г.с

Аз имам намерение да запиша час в Надежда при д-р Маринов

# 152
За ФМ още не съм мислила.С първата ми бременност в 20 г.с. ходих във Фемина и бях споделила в първата тема разочарованието си от прегледа.В 30 г.с. бях ходила при доц.Томова в Красно село и бях много доволна,но май се е преместила и трябва да проверя къде е сега кабинета й. Тази ФМ ми я направи гинеколожката при която ходя в МБАЛ Света София на бул.България. Така ,че може да ми я направи и тя.

# 153
  • Варна
Ла Ла Ланд,  Може ли повече информация за покриването от допълнителния осигурителен фонд? Честно казано никога не съм се интересувала 😁 Една позната беше (не знам дали още е) представителка на доверие и само ме регистрира преди 2 години,но не съм се интересувала повече.е хвана да се запозная 😁

# 154
Аз за 20 г.с ще ходя при  Томова и Стратиева. (За София)
Лейдин, поствам ти един сайт, от който можеш да си видиш референтните стойности за бременност. Често има разлика и излизат някакви страшни неща в ПКК-то. Не съм ти го гледала задълбочено, провери си нещата.
В урината ти има бактерии, което може и да значи, че е замърсена пробата. В стерилно контейнерче ли я даде, с всичките му там препоръки? Пусна ли микробиология, може там да излезе нещо, което е замърсило и урината.
Ето сайта: http://perinatology.com/Reference/Reference%20Ranges/Reference%20for%20Serum.htm

За пренатеста с дамата и изчезващия близнак. Наистина вероятността това да е било братчето е огромна. Идете си на БХС, вижте бебчето и показателите му, ако всичко е наред, може да повторите прената.... или абе най-добре се консултирайте с феталния специалист.
Но почти съм сигурна, че става дума за ембриона, който не се е развил. Четох за тризомя 16, звучи си логично. Успех и стиснати силно палци!
Ели, честито и туууук

# 155
При мен работодателя го покрива и е към Булстрад. Имам карта и приложение, в което са описани подробно покритията, зависи от пакета, който е избран. И при прегледите си искам фактура и ми възстановяват разходите до лимита, който имам.
Ла Ла Ланд,  Може ли повече информация за покриването от допълнителния осигурителен фонд? Честно казано никога не съм се интересувала 😁 Една позната беше (не знам дали още е) представителка на доверие и само ме регистрира преди 2 години,но не съм се интересувала повече.е хвана да се запозная 😁

# 156
Имаше една снимка която описваше как да разпознаем пола на бебето ,но някак си не я намерих да я прикача ,за това ще пусна моята за която казаха 98 %  момиче за да сравняваме ☺

# 157
Определено е момиче, хич не се срамува. Всичко си показва ❤
 аз я постнах снимката

# 158
  • Варна
Интересно ми е по какво разбират,че е момиче. С бъдещият батко,го гледаха отдолу и ясно се вижда достойнството 😁 А така погледнато отстрани на бебето ми е чудно.
Това е сегашното (не се вижда според докторката какво е)

А това е на баткото в 22с

# 159
Анна, според мен е младеж, но наистина не е напълно сигурно.  Редактирам се: това май е пъпната връв... 👀👀
Обаче какъв красив профииииил има твойто беби 😍

# 160
  • Варна
Тъкмо тръгнах да редактирам и да добавя (че нещо се замотах 😁),че според докторката не се вижда добре,но предположенията са за момче 😁
Редактирам и аз: Тя гледа,проследява пъпната връв и в крайна сметка каза,че не се вижда и не ми казва какво е,остават само предположенията

# 161
При мен предположението е за момиче, но според АГ не е никак сигурно все още.

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 19:27 от LaLa Land

# 162
Да, не се вижда на снимките специално, ама 3Д-то колко е интереснооо 👀

Ето моето предположение за момиче:

Продължавам да си чакам пренатеста за доказателтво 😒😒😒

# 163
Ей момичета как ви се радвам на снимчиците, нека малките душички бъдат здрави. Днес да мина и аз ФМ, че да се поуспокоя малко.

# 164
Пиши как е минало днес. Има доста голяма вероятност да се засечем при Стоилов, ама като не се познаваме Grinning

Общи условия

Активация на акаунт