Бебчето ни малко е сега и сбъдва нашата коледна мечта - мами Юли 2021, Тема 2

• 49 888
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Аз идвам да помрънкам... днес ходих до лабораторията за БХс и ме върнаха, трябвало след измерванията на плода до 24 часа да дадеш кръв. Е естествено аз не съм го знаела и лекарката нищо не ми каза и сега ще трябва пак да ходя до нея. Много се чудя дали да ходя, днес и утре просто няма шанс да изляза от работа и остава чак за януари месец а аз на 19.01 имам записан час при нея. След като ми каза че всичко изглежда нормално , не знам дали е необходимо сега разправията като тези данни не се знае и колко верни ще бъдат. Какво бихте направили?
На мен също АГ не ми е казала нищо подобно ,след малко и аз съм на БХС и ще видим как ще е ,дано не ме разкарват пак че не съм от Сф и определено ми е кофти пътуването.

# 136
Аз се записах за бхс и фетална в Щерев и от там ми казаха сутринта отивам да ми вземат кръв и към обяд се връщам за феталната. Резултатите са комбинация от двете, но в случая първо ще е вземането на кръв.

# 137
Момичета, току що видях, че има свободни часове за д-р Стоилов за утре и веднага запазих един час за ФМ. Може ли дамите, които са ходили при него да кажат колко парички струва прегледа (виждам, че в понеделник,сряда и петък цените са увеличени с 50%).

# 138
Усмивка, 80лв. е прегледа на редовна цена, съответно 120 лв. (понеделник, сряда и петък след 12 часа мисля, че беше, както и извънредните часове)

# 139
Много благодаря  SummerStorm . След като писах във форума погледнах сайта му там човека си е написал, ама кой да погледне.

# 140
Аз съм в абсолютно същата ситуация... ще звъня сега на АГ да я питам и ще пиша.

Аз идвам да помрънкам... днес ходих до лабораторията за БХс и ме върнаха, трябвало след измерванията на плода до 24 часа да дадеш кръв. Е естествено аз не съм го знаела и лекарката нищо не ми каза и сега ще трябва пак да ходя до нея. Много се чудя дали да ходя, днес и утре просто няма шанс да изляза от работа и остава чак за януари месец а аз на 19.01 имам записан час при нея. След като ми каза че всичко изглежда нормално , не знам дали е необходимо сега разправията като тези данни не се знае и колко верни ще бъдат. Какво бихте направили?

# 141
Здравейте и от мен.Днес ми заведоха ЖК и бях на фетална и БХС.Оказва се,че сме пораснали и вече е 6.17 см.Не отговаря на 12 г.с ,а на 13 г.с и съответно термина ми е преизчислен от 13.07 на 06.07. За пола каза ,че не е сигурно ,но май е момче.Така се надявах на момиче,баткото искаше момче , и ще видим по-натам дали е познала. Simple Smile Продължавам да тая надежда за момиче.Да е живо и здраво ! Взе ми цитонамазка,пуснах микробиология ,Васерман  ,кръвна група/въпреки ,че имам картонче с кръвната група/,ПКК и урина. Имам полип в тръбата на маточната шийка,образуван от бременността и не се препоръчвало да правим секс с ММ.И без това не правим, от както съм 🤰 Wink Имам и стара раничка на шийката на матката,така че малко прокървих при вземането на цитонамазката.Сега не знам трябва ли да се притеснявам за този полип? Докторката нищо не ми каза.В болницата ми взеха 12 лв. за биологичния материал,а в майчин дом за БХС нищо,което ми се струва много странно.  Сега ще чакам резултатите на 31.12 или 04.01.

# 142
Привет от мееен  ! Мина и моя БХС и всичко е наред ,по цикъл съм 12+2 ,а по ехограф 12+6 и ще си имаме момичеее 🎀

# 143
Браво на Eli91 и einhorn_bg! Радвам се, че прегледите са минали и всички е наред! Вие мислите ли вече за втората ФМ около 20 г.с. Кога смятате за записвате час и при кого, ако сте от София?

# 144
Браво на Eli91 и einhorn_bg! Радвам се, че прегледите са минали и всички е наред! Вие мислите ли вече за втората ФМ около 20 г.с. Кога смятате за записвате час и при кого, ако сте от София?
Аз съм от Враца,2рата фетална пак ще правя в Марковс много съм доволна от отношението +че ми дадоха и диск без да съм питала за да го пусна на таткото да види и той бебчето 💗

# 145
Втората фетална ще я правя при доц. Томова, там бях и при предната бременност. Имам опит и с Фемина и Марковс, но доцентката е абсолютно про. Препоръчвам я. На сина ми му видя сянка на сърцето в 20 гс, която след това я проследихме и детският кардиолог беше впечатлен за пореден път от Томова.

# 146
Момичета, според вас късно ли е в 12гс и 6дни за ранна фетална морфология? Беше най-ранния час който можеха да ми дадат

# 147
Ок е, до 13+6дни може.
Момичета, според вас късно ли е в 12гс и 6дни за ранна фетална морфология? Беше най-ранния час който можеха да ми дадат

# 148
Здравейте! Бременна съм в 11г.с. + 6д. Днес  си правих изследвания и някои неща ме притесняват. Следващият ми преглед е след седмица. Споделям ги тук, ако може някой да ми помогне с разчитането.

# 149
Момичета, някоя от вас ще ходи ли и при кого на  фетална ехокардиография? Имам я включена към допълнителното здравно и ще ми я покрият и се чудя къде да записвам час. Само видях, че се прави около 20г.с

Общи условия

Активация на акаунт