Бебчето ни малко е сега и сбъдва нашата коледна мечта - мами Юли 2021, Тема 2

• 50 002
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Ели, много се радвам, че всичко има добър завършек!
За плацентата, доколкото знам в началото при всички е ниско - при мен и на двата БХС пише "плацента - задна, ниско прикрепена". Разрових се за инфо и се оказа, че в началото винаги е ниска и после се вдига/намества. Интересното за мен е дали това значи че при всички положения е добре да се изчака с обичането или е съвсем ок...някой да сподели? Ние не сме се обичали в последния месец, може и повече, защото на мен все ми беше кофти на стомаха, но сега поминава май лека полека... Simple Smile

# 211
Ели, много се радвам, че всичко има добър завършек!
За плацентата, доколкото знам в началото при всички е ниско - при мен и на двата БХС пише "плацента - задна, ниско прикрепена". Разрових се за инфо и се оказа, че в началото винаги е ниска и после се вдига/намества. Интересното за мен е дали това значи че при всички положения е добре да се изчака с обичането или е съвсем ок...някой да сподели? Ние не сме се обичали в последния месец, може и повече, защото на мен все ми беше кофти на стомаха, но сега поминава май лека полека... Simple Smile
Попитай твоя АГ за обичането,аз лично така се наплаших че изобщо няма да се сетя за обичане сигурно докато родя 😌

# 212
Кари, на мен моя АГ ми каза , че ако нямам кървене и някакви силни болки , може да правя секс, но изключително внимателно.
И аз се притеснявам и не сме правили нищо  с ММ, но усещам , че хормоните си казват думата 😃.

Днес се записвам на ЖК официално, в 10 г.с и няколко дни.
На 14ти съм на ФМ и БХС.

# 213
Благодаря, Ели и Бърборанче. Утре съм на преглед и ще питам. Странното е че все си мисля, че АГ ще ни кажат предварително, ако не е препоръчително. А не чак ако питаме /стане беля. Ама знае ли човек...

# 214
Добро утро,включвам се с добри новини! След ужасяващия кръвоизлив ,днес ме изписват ,аз и бебето сме добре, даже сега като ме гледаха на ехографа ,лекарката ми вика "знаете ли че това бебче е момиче?" Викам да,да знам 🎀 та вече е потвърдено от 2ри лекар . И така прибирам се в къщи по спокойна и ще пазя леглото дърго време,кървенето спря напълно единствено ми остана кафяво зацапване което казаха че е нормално и до няколко дни ще се махне.

Браво много се радвам за теб. Сега пазене му е майката!

# 215
Дами,
Искам да ви питам дали мога дам дам на шефа ми писменото уведомление и документ от следящия ми за бременност ми от аг със задна дата от 11.12 или да си извадя ново с прясна дата, дали има някакво значение това ми е чудно. Ще бъда благодарна за отговорите. Simple Smile

# 216
Здравейте!
Днес мина и моят преглед, записах се в МД Варна за ЖК, взеха ми кръв за бхс и други, бебчето спеше и го измериха добре, всичко е наред - цели 50.4 милиметра. Не зная какво ще е все още, но съм в 11+5, може би другия път ще разбера.
Аз вече преди празниците споделих с директорката си че съм бременна, понеже ако се наложи да отсъствам, някой трябва да ме замества в групата. Срещнах огромна подкрепа, даже ми даде съвет да излизам в болничен, когато пожелая.
Относно секса - не сме имали проблеми, при условие, че не внимаваме особено, понеже не ме боли, имаме си избрани пози и това е. 🌞
Хубава седмица🌷🍀🌞

# 217
Момичета и аз идвам с хубави новини. Мина ми днес прегледа при моят АГ, който изобщо не видя плацентата да е превия. Да ниско разположена е, но в начална бременност е обичайно и често срещано. Иначе с бебето всичко е окей, но не иска да ни се покаже добре и не можем да му видим пола, абе важното е да сме живи и здрави.

# 218
Да се похваля и аз още един път,пруди мялко бях на преглед и при моята лекарка(днес ме изписаха от болницата и държеше да се видим) бебка си е добре, даде ми да направя видеоклип да покажа на таткото,и за първи път все едно знаеше че заради него снимам се обърна и си показа личицето и мърдаше с ръчички все едно казва здрасти ,е толкова мило ми стана че като се прибрах си поплаках от кеф или от хормони не знам и аз 💝

# 219
Страхотни новини чета днес от вас момичета и много се радвам. Ели, дано всичко е наред за в бъдеще и да няма повече проблеми.
Да се отчета... и аз днес бях на преглед. И с нас всичко е наред... АГ каза, че всичко му е в норма на бебчето (мери му главичката, бедрата и гръбначния стълб). Каза и нещо от сорта, че има оформено личице.
Дано се задържи тенденцията с добрите новини. Smiley Хубава вечер ви желая! Hug

# 220
И аз ходих днес на преглед.
Много е пораснало вече , има си пръсти на крайниците. Мърдаше се супер много, все едно махаше от екрана. Върви 2 дни напред , което уж не е лошо.
Много емоционален момент.

Утре ще пускам първите изследвания , та да видим.

# 221
Да се разпиша и аз. Днес бях до моето аг каза и пола ,дали е на 100 процента не знам,че рано ми се струва нещо. Утре съм на изследване за витамин б6,фолат,кръвна група,хомоцистеин изписа ми от днес биозин мама и аспирин протект

# 222
Момичета, включвам се с малко деликатен въпрос Relaxed Имате ли желание за секс? Аз откакто разбрах, че съм бременна и либидото ми падна до нулево ниво Close Но сякаш в началото поне имах малко повече желание, а сега никакво и се притеснявам, че нещо ще навредим на бебчо и се стягам, не може да ми стане хубаво и изобщо проникването не може да се получи... съжалявам за обясненията, но искам да знам, че не съм само аз такава психопатка Grinning При вас как е положението с обичането?

# 223
Момичета, включвам се с малко деликатен въпрос Relaxed Имате ли желание за секс? Аз откакто разбрах, че съм бременна и либидото ми падна до нулево ниво Close Но сякаш в началото поне имах малко повече желание, а сега никакво и се притеснявам, че нещо ще навредим на бебчо и се стягам, не може да ми стане хубаво и изобщо проникването не може да се получи... съжалявам за обясненията, но искам да знам, че не съм само аз такава психопатка Grinning При вас как е положението с обичането?
Аз също съм така. В 11г.с и до сега сме правили само два пъти секс. Ама  и аз много се стягам и нищо не се получава.

# 224
Аз също съм така. В 11г.с и до сега сме правили само два пъти секс. Ама  и аз много се стягам и нищо не се получава.

И ние не сме от активните,аз също не смея. Ще изчакам до към 4ти месец,просто за мое спокойствие,не че не може,просто ме е страх,защото след последния ни път имах болки 2,3 дни може и внушение да е,знам ли

Общи условия

Активация на акаунт