Бебчето ни малко е сега и сбъдва нашата коледна мечта - мами Юли 2021, Тема 2

• 49 939
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Момичета,оз все още съм в отделението, нз как са нещата при мен понеже не са ме гледали на видеозона от 2 дни вече,и ми е доста напрегнато,кървенето почти спря и приминава към кафво и то само като пишкам се вижда и при избърсването,нещото което ме притеснява е че гърдите от дпес не ги чувствам така напрегнати и тежки както бяха.. очаквам след малко да се сменят лекарите и като дойдат да ме видат ще настоявам да ме погледнат 😥

# 196
Eli91  Дано всичко да е наред! Питай всичко,което те интересува и настоявай да те прегледат. Успех и дано всичко е наред! Пиши после да кажеш

# 197
Момичета,оз все още съм в отделението, нз как са нещата при мен понеже не са ме гледали на видеозона от 2 дни вече,и ми е доста напрегнато,кървенето почти спря и приминава към кафво и то само като пишкам се вижда и при избърсването,нещото което ме притеснява е че гърдите от дпес не ги чувствам така напрегнати и тежки както бяха.. очаквам след малко да се сменят лекарите и като дойдат да ме видат ще настоявам да ме погледнат 😥
Здравей! Всичко ще бъде наред! При мен в 8 г.с. една докторка ми каза, че има нещо като изоставане, а това беше и в комбинация с прекъсване на абсолютно всякакви симптоми- гърди, гадене, всичко. При втори преглед се оказа, че всичко е ОК, а докторката обясни, че просто е дошло времето и гърдите са напрегнати през първия триместър. Успех Simple Smile

# 198
Eli91 всичко ще е наред! Настоявай за преглед.
Мен днес нещо ме наболява много ниско долу и се притеснявам, чудя се дали да пия но-шпа. Утре съм на преглед да видим дали всичко е наред. Досега все си мислех, че бременността е най-щастливият момент от живота, но не предполагах колко големи притеснения може да има човек.

# 199
Здравейте от мен и за много години!
Желая здраве и прекрасни бебета на всички ни!
Аз вече съм в 11г.с., болката в гърдите отгоре намаля,но сутрин се събуждам със зверски глад и главоболие, и ниско кръвно. Някоя от вас да има подобно състояние? Когато хапна болката в главата намалява и изчезва. Ужасно е..

# 200
Всичко ще е Ок. Настоявай да те прегледат и важното, е че е спряло зацапването. Аз като бях в болницата ми увеличиха дозата утрогестан и ми предписаха Алеракт (добавка с алфа липоева киселина, магнезий и Б6), а за гърдите съм чувала, че се случва през бременността, но го сподели с докторите. Стискаме палци

# 201
Честита Нова година! Живот и здраве, много щастие и спокойствие ви желая!
И аз имам болки в корема, ту ниско долу, ту малко над пъпа.. добре, че и аз утре съм на преглед, че сме устроени все да си мислим лоши работи.. Дано всичко е наред при всички 🌞🍀😇
В 12 г.с. съм и имам малки надежди да разбера какво бебче ще имам. Мислите ли че толкова рано, определят вярно?

# 202
Звъннах още вчера и отново ми започнах да пия Папавирин и бускулузин, също и Алеракт. Конкретно нищо не каза от какво миже да е. И реших да ви питам, защото се притеснявам. Не знам дали не съм настинала, или защото сменихме матрака, или се разширявам .. надявам се скоро да мине и да не е нещо лошо. Утрогестан пия от 6 г.с като ми го бяха спряли и заменили с дуфастон за кратко и сега отново си пия Утрогестана.

По принцип и аз съм с болки в таза, но не са силни, нещо като да ме болят кокалите е. Ако много те боли защо не пишеш или звъннеш на АГ-то си? Бременността е доста специален момент за нас и АГ-тата знаят това, и са на разположение винаги, не се притеснявайте за им казвате ако се притеснявате от нещо. Нош па-то няма да помогне за тазови болки, то е за отпускане на мускулатурата, може би парацетамол като болкоуспокояващо, но все пак се чуй с АГ.

# 203
Здравейте, момичета! Нека новата година ни донесе само хубави мигове! Hug Аз си чакам прегледа сега на 6-ти при моя си АГ, ще ме запише на ЖК и нямам търпение да види бебчето, че не съм го виждала от ФМ преди празниците. Вече съм в 14 г.с. и лекичко започва да се заформя коремче, особено вечер си изглеждам точно бременна Grinning  но на килограми все още не съм мръднала, на същите от преди да забременея съм, предполагам, че тепърва ще започна с качването. Близките ми даже казват, че им се виждам отслабнала пък аз се чувствам подута Grinning

Вие кога мислите да кажете на работното място за бременността? Аз все още не съм казала, но смятам да го направя сега през януари.

# 204
И аз си имам леки болки ниско долу и стягания, които предната бременност усетих чак 6, 7 месец. Имам и коремче видимо и съм 3 кг. Отгоре. 14+3 гс

# 205
Аз съм същите кг все още, но коремче се вижда леко особено вечер. Също се чудя кога да кажа на работодателя. Може би след като мине прегледа ми в средата на януари, мислех да изчакам втората ФМ, но май е доста късно вече ще съм влязла в 5месец 😁

# 206
Добро утро,включвам се с добри новини! След ужасяващия кръвоизлив ,днес ме изписват ,аз и бебето сме добре, даже сега като ме гледаха на ехографа ,лекарката ми вика "знаете ли че това бебче е момиче?" Викам да,да знам 🎀 та вече е потвърдено от 2ри лекар . И така прибирам се в къщи по спокойна и ще пазя леглото дърго време,кървенето спря напълно единствено ми остана кафяво зацапване което казаха че е нормално и до няколко дни ще се махне.

# 207
Добро утро,включвам се с добри новини! След ужасяващия кръвоизлив ,днес ме изписват ,аз и бебето сме добре, даже сега като ме гледаха на ехографа ,лекарката ми вика "знаете ли че това бебче е момиче?" Викам да,да знам 🎀 та вече е потвърдено от 2ри лекар . И така прибирам се в къщи по спокойна и ще пазя леглото дърго време,кървенето спря напълно единствено ми остана кафяво зацапване което казаха че е нормално и до няколко дни ще се махне.

Много се радвам!!! Толкова стисках палци!!!!и сега без такива епизоди ти пожелавам до самия край!!!!!♥
Исках обаче да те питам- на теб бяха ли ти казали че имаш ниска плацента или да се въздържате от полов акт? Бяха ли видели че има риск при предишни прегледи?
Защото на мен досега нищо не са ми обяснявали и твоята история доста ме стресна! Много мерси че споделяш!!!

# 208

Много се радвам!!! Толкова стисках палци!!!!и сега без такива епизоди ти пожелавам до самия край!!!!!♥
Исках обаче да те питам- на теб бяха ли ти казали че имаш ниска плацента или да се въздържате от полов акт? Бяха ли видели че има риск при предишни прегледи?
Защото на мен досега нищо не са ми обяснявали и твоята история доста ме стресна! Много мерси че споделяш!!!
съвсем в началото като разбрях че съм бременна около 6та седмица имам кафяво еднократно зацапване,казаха ми без секс. Преди седмица бях на БХС и там също на прегреда ми казаха че плацентата все още ми е ниска ,но ще се вдигне ,и ми казаха че секса не е зацранен да да сме внимателни, и след 3 дни правихме секс но много нежно и внимателно чак скучно .. нямаше никакъв проблем, и на другия ден на обяд получих кръвоизлива както си лежах в леглото. В болницата като ме приеха питах дали е станало от секса и ми обясниха че не е,просто още плацентата е ниско ,а и + това съм около датата на МЦ и тогава се случват такива неща.

# 209
Момичета, минавам да споделя, много се развълнувах, но това е от хормоните ☺️ От 22.12 съм с положителен ПСР, а на 29.12 трябваше да ходя на БХС. Днес ми свършва карантината и звънях на АГ да попитам кога да отида на преглед и той ми каза утре 😍 Много се радвам, че ще видя бебчето ❤️. Стискайте палци всичко да е наред, ще бъда 13с.+6 дни. Хващаме последния ден 😁

Общи условия

Активация на акаунт