ДЕВЕТИ клас. Дядо Коледа да донесе здраве, радост и присъствени часове!

• 42 972
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • София
Честита да е, здрава да е и ние да успеем да видим хубавото в нея!

За "нормалното"... толкова пъти се е променяло. Всяко добре познато става нормално. Ако се наложи, ще се приспособим 😃.

# 107
  • София
Честита Нова година! Набора отива за последно за тази почивка на ски. Снощи си останахме в апартамента и помолихме да ни сервират там, защото в механата на хотела беше препълнено. Изкарахме спокойно пред телевизора на дивана.
Да е спокойна и здрава 2021 година!

# 108
  • София

Нека Новата година да е по - здрава, по - спокойна и по - добра.

# 109
ЧНГ, другари и другарки. Много здраве, щастие и усмивки в новата година.

Нещо ми се пие, но май не е кафе...така де, да продължим купона с едно афтър парти...

https://youtu.be/Qq4j1LtCdww

# 110
  • някъде ... тук ...
Хаха, наздраве другарю!
За много години!
Здрави да сме всички и да се падне по-добра година!

# 111
  • София
Да бъде здрава и спорна новата година!

# 112
jd, страхотни са, браво!
Аз купих много вкусни макарони от Кауфланд, но ти си талант.

Да сте живи и здрави всички, и да ни вървят темите като досега!

# 113
За много години! Здрава, щастлива и обещаваща да е 2021!

Към момчешките майки-моля, препоръчайте ми хубава книга за тренировки в домашни условия. У дома имаме гири и лост, навън се ходи ежедневно на площадки с уреди, но се търсят качествени съвети за трениране на всички мускули. Това беше и едно от коледните желания, но Дядо Коледа не сколаса с всичко, само с основното, та сега донажда Joy

И още- има ли опасност в някаква мания да се превърне, че на мен никакви залитания не ми харесват, колкото и да изглеждат първоначално за адмириране.

# 114
  • Там, където мечтите се сбъдват
За много години! Здрава, щастлива и обещаваща да е 2021!

Към момчешките майки-моля, препоръчайте ми хубава книга за тренировки в домашни условия. У дома имаме гири и лост, навън се ходи ежедневно на площадки с уреди, но се търсят качествени съвети за трениране на всички мускули. Това беше и едно от коледните желания, но Дядо Коледа не сколаса с всичко, само с основното, та сега донажда Joy

И още- има ли опасност в някаква мания да се превърне, че на мен никакви залитания не ми харесват, колкото и да изглеждат първоначално за адмириране.

https://ciela.com/7-minuti-za-fitnes.html
Иначе има и много добри канали в youtube с различни тренировки. Дали може да се залитне, да може, но по тази логика нищо не трябва да правим за да не залитнем....а и с това хубаво време, децата излизат по-често навън, та няма страшно. И ние имаме лост у дома и наборът все набирания прави и един ден ми вика "Мамо, болят ме гърдите, защо ли?" и аз "На туй старите хора кат мен мускулна треска му викат!"Simple Smile)))

# 115
  • у дома с любимите си хора
Честита нова година и от мен! Да е мирна и здрава!

Да мине понеделника, ще се включа по-активно,че ми е много притеснено! Стискайте палци и изпращайте положителна енергия към нас с набора.

# 116
Попитах моя хубавец (отначало на 10 започна със собствено тегло на стрийт фитнес площадките, а от 11 годишен посещава фитнес ежедневно)
Скрит текст:

Каза че няма нужда от книга, а да напише в тубата home workout и да прави всичко, което си хареса.
Обаче пита какво цели с тренировките? Имало разлика в упражненията според целите на трениращия.
Има тема за тренировки в домашни условия - на първа страница има линкове за начинаещи, средно или напреднали. Там има добри идеи и систематизирани упражнения. Единият канал, за който се сещам е фитнес блендер.

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 18:04 от beki8

# 117
Наборът гледа в you tube, но иска да си има тренировки на книга. Целта е мускули и "плочки", бавно - бавно започна оформяне, но не могъл да намери упражнения за гръб.
Той е динамичен и обича движението, но не е активен спортист, поради доста заболявания в детството прекъсваше тренировки в дългосрочен план.На фитнес ходеше, докато беше възможно, от пролетта започна да си обръща внимание на тялото.
Сега се е леко вманиачил, докато са на ДО почти всяко междучасие вдига гири и прави някакви упражнения с тях като коремни преси. През ваканцията обикаля всички близки и не толкова близки площадки с фитнес уреди. И току си попипва мускулите на ръцете и си гледа корема на огледалото дали има "плочки"
Той никак не е висок и развита мускулатура няма много да му отива, но идеята за книга е за стойностни съвети, не знам дали ще попадна на това, което той иска. А скоро ще има имен ден и искам да е малка изненада.

# 118
Аз съм набора и има две основни грешки в мисленето му първо ако тренира както описахте то той не поддържа кръвта в мускулите което в най добрия случай не се отразява но има и вредни резултати като смаляване на размера на мускула заради издръжливост и второто е че той се опитва да пропусне една стъпка която е да изградиш самите мускули преди да почнеш да чистиш за релеф
Решенията на тези проблеми е да си даде ясна преспектива за това как иска да изглежда и най важното да изгради някаква физика която го устройва
Защото както е тръгнал има малък шанс да стане анорексик защото плочки се виждат при 14~10 процента  подкожни мазнини.

# 119
Здрава, красива, спокойна, щастлива и пълна с хубави емоции и преживявания да е новата година за всички ви!! Sparkling Heart

Вилиан, стискам силно!! Two Hearts
Цецо, часовникът се одобри! Wink Благодаря още веднъж!
jd, страхотни макарони! Браво, майсторка си!

Ще ви чета за спортуването на децата в домашни условия. Моята девойка спря активно отдавна, тук-там имаше някакви проблясъци и си тренираше вкъщи. Имаме купени и хубави тренировки, но не иска да ги прави, не че не е пълно и в нета с други. Според мен й липсва най-вече мотивация!
Науми си обаче, че иска пътека за бягане и че това ще й реши всички проблеми с физическата активност. Представяла си как си бяга часове наред със слушалките... Аз бях категорично против, защото смятам, че всеки един подобен уред вкъщи, рано или късно, ще се превърне в закачалка, от която ще търся начин да се отървем. Но баща й и купи. Бяга уж, всеки ден откакто я има, да видим.. Има мускулна треска и започна да пие магнезий, значи все пак има някакъв ефект.

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 14:35 от 50 Shades of Purple

Общи условия

Активация на акаунт