ДЕВЕТИ клас. Дядо Коледа да донесе здраве, радост и присъствени часове!

• 42 973
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
https://oop-ros.org/110881-fitness-anatomiia
Това е фитнес анатомията на Пат Манокиа.
Светкавица, мисля че почти всички младежи минават през такъв период.

# 121
  • София
И моят се е запалил да прави мускули 😂
Баща му монтира един лост в детската стая, имаме гири с различни тежести, степер и още спортни джаджи. Той си направи програма и няколко пъти в седмицата тренира.
Утре ще се обаждам на треньорката по плуване, да питам, дали ще отварят басейна  и ако го отворят от вторник тръгва и на плуване.
За него това е най - важно - да плува, да тренира вкъщи и да се вижда с приятели. Училището, обаче не му влиза в сметките и дори му идва идеално, че не ходи 😡

# 122
  • София
Вилиан, стискам палци и изпращам цялата си положителна енергия към вас.

# 123
Честита Нова година! Да е здрава, да мечтаем, да се сбъдват мечтите, да пътуваме и да сме удовлетворени от живота!
Ние изкарахме чудесно Нова година и рождения ден на малчо. Събрахме близки дечица и спретнахме Мастър шеф по идея на моята любима съфорумка Мартеа. Беше много весело, всички бяха победители и имаше награди. После танци и песни до нощите с наши съседи, бяхме отбрана компания, в която мнозинството бяхме прекарали онзи вирус.Въобще на купон ми тръгна годината, очаквам да е пъстра и вълнуваща!

# 124
  • София
Честита да е 2021!
Каквото хубаво още не сте си пожелали, аз ви го пожелавам.

НГ посрещнахме у приятели, а девойката имаше гости у дома. Като се прибрахме на 01 към обяд, всичко беше прибрано и подредено. Може да й се има доверие значи.

# 125
  • София
За много години и от мен! Здрава и успешна 2021 година!

Ние изкарахме новата година на гости с наборката у приятели в съседен квартал. Голямата беше с приятели самостоятелно. Не можахме да хванем такси на връщане и стартирахме новата година с 4000 крачки разходка, та ще ни е спортна годината Simple Smile Наборката се разсипа да готви и експериментира на кулинарния фронт.

Голямата си удължи престоя с още 2 седмици, защото в последния момент им казаха, че сесията им ще е онлайн. Това много ни зарадва, защото сега като замине ще я видим сигурно чак юни месец.

От утре пак на тръстиката. Успешно приключване на първия срок на наборите, а на родителите по-бързо превключване на работен режим.

# 126
  • Варна
За много години и от мен!  Да бъдем всички здрави!  
И една малка почерпка за днешната ми 13 годишна рожденичка ,три дни печене Simple Smile

Вилиан,  дано всичко мине както трябва!

# 127
Да ти е жива и здрава девойката. Все по сладко и изобилно да й върви!

# 128
  • София
Александра, да ти е жива и здрава девойката! Много верни приятели и сбъднати мечти!

# 129
  • Там, където мечтите се сбъдват
Честит празник, Александра!!! Да ѝ е сладка годината на девойката!!!

# 130
Честит празник на девойката и от мен! Birthday
Да и е спорна и вдъхновяваща годината!
Чудни сладкиши, браво!

# 131
  • София
На всички честита нова година! Дано бъде по-щадяща и кротка от изминалата! Желая ви здраве - физическо и психическо.

Аlexandra, на патерица честита ти тинейджърка! Много успехи във всички начинания да има и неусетно да премине през пубертета Wink

Наборката стартира училище с охкане и стонове колко не ѝ се учи. Даже обмисляше да се мести в друго училище, че много тежко ѝ било. Казах ѝ, че аз няма да се моля на директори да я приемат, да го върши сама. Успокои ме, че нямало да се налага да се моля, защото тя не искала да се мести в елитна гимназия, т.к. и там трябвало да се учи. Искала някъде където ще си почива основно и ще изкарва 6-ци от обща култура, ама все пак съучениците и да не са много тъпи. "Успокоих" я, че с темповете с които си разваля българския никъде няма да я искат и тя продължи със стенанията.

Мотивирате ме с тези печива...а килограмите се трупат. Почнете да показвате стегнати дупета и абдоминални мускули моля, белким се засрамя!

# 132
  • у дома с любимите си хора
Здравейте!

Александра,да ти е здрава и усмихната госпожицата!

Честито на всички именници и рожденици, които съм пропуснала!

Благодаря на всички, които бяха с нас и стискаха палци и пращаха положителна енергия. Успяхме днес!

Накратко оставихме набора на Белмекен на лагер с националния отбор. Направо ми се стопиха нервите от притеснения.Пътувахме до Велинград без да знаем дали ще може да се качи горе,защото лабораторията,с която работи федерацията, не работеше в нито един град от провинцията в деня обявен за тест. Та събраха се деца от всички краища на България,пропътували стотици километри,без да са наясно дали ще стигнат натам накъдето са се запътили. Отделно в училище  само отделни учители искат да съдействат с материал,а другите се канят да му смъкнат кожата като се върне .Ама как да те разберат хора дето не са наясно,че не отива на почивка,а ще е подложен на жестоко натоварване ,което съчетано с високата надморска височина,те смазва не само физически,но и психически. Плуване по 25-30 км всеки ден от понеделник до неделя вкл.,сухи по два пъти на ден,режим до минута и малко лично време,в което някои деца ще се опитват да наваксват училището,вместо да възстановяват. Ще разберат,ама в някой друг живот! На 1 януари наборът стана в 9 часа и замина на стадиона да върти обиколки.8 км пробягал. През това време сигурно половината учители са спели в топлите си легла. Цялата си ваканция изкара в решаване на задачи по информатика, математика, писане на есета, проекти, за да му в готово всичко и да не е в последния момент.Каза,че му  е било приятно, но аз бях  в потрес.
Отделно ми се струпа напрежение покрай свекър ми,който на два пъти пада на улицата заради високо кръвно точно преди празниците и направо ни изкара акъла.Така се беше посинил и натъртил....Да са живи и здрави хората,дето са му помогнали на момента.
Дано новата година да е по- добра,че старата особено в последните дни направо ми разказа играта.

# 133
Честито пораснало момиче на Александра, да е здраво и щастливо! Тъкмо да се изкажа не - подготвена, ама нали беше през есента и видях, че е за малката!
Браво за упоритото момче на Вилиан, да е здраво и успешно, страхотен характер се гради така!

Момичета, да не ви плаша и моля, приемете с чувство за хумор, но нали знаете, че след предстоящия тазгодишен рожден ден на децата, имат право да... сключват брак с разрешение на съдия(не на родител😀)
Бебетата ни, те!

# 134
Светкавица, пепел ти на клавиатурата:joy:
Как минава времето само.... доста е труден обаче този период, с кадифени ръкавици  трябва да пипаме..🙂

Общи условия

Активация на акаунт