ДЕВЕТИ клас. Дядо Коледа да донесе здраве, радост и присъствени часове!

• 42 982
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Честито на всички именици от мен!
И аз много се радвам на деца спортисти, независимо дали след пубертета са продължили да се занимават със спорт. Закалката и дисциплината си остават за цял живот, както и здравето и навиците, свързани с това.
Моят син не е по спорта.
Иначе сте прави за рутината, аз и в осмокласната тема не бях много активна, даже изобщо. През годините също. Като беше бебе пишех в бебешката малко, после чак в 7-ми клас. Има периоди от живота им, когато се случват повече неща и има повече за обсъждане.
И последно, имам приятелка, чиито брат е станал баща на 18. Любовчия си е падал и тогава, и сега, 30 години по-късно, продължава да е така. Моят синковец и той е от тези, та психически съм готова отдавна Wink Simple Smile

# 151
  • Sofia
Моят син каза по повод на евентуалното поетапно връщане в училище от 18-ти януари - 9-ти и 11-ти клас са най-неважни, сигурно ще ни върнат последни.

Ради, Revolving HeartsHands Plus1
Аз пък се заявих за ваксина, да ме има в списъка, пък ще го реша дали/или, когато кажат, че предстои.

Честити да са всички именици!

# 152
  • София
Ани и аз се записах за ваксина. Имаше проучване в моята градина.
Честито на празнуващите днес! Да носят името си със здраве и гордост.

# 153
  • София
На моят пък не му се връща вече на училище. Така му е идеално. Днес следобед (той е следобед на училище) бил на гости на негов приятел, бил си взел лаптопа и се включил в часовете и било много яко, защото хем е "на училище", хем си говорел с въпросният младеж. А пък онзи си правел домашните за утре. Представете си какво учене е било 😁

# 154
  • София
Честит имен ден на всички празневащи и вчера и днес!!!

Аз да почерпя виртуално за синковеца Калоян Kissing Face

Да сме живи и здрави всички и истински се надявам да можем скоро да се почерпим на живо Kiss

# 155
Нещо положително.Днес ми излязоха резултатите от пробата за количество антитела за ковид .Има достатъчно много, одобрена съм за донор на кръвна плазма, на 15.01 ще даря! Много съм щастлива!

# 156
  • София
valya, здрав, щастлив и много успешен да бъде Калоян!
Рада, браво, хубаво е, че ще помогнеш на някой в нужда.

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 16:48 от buni

# 157
Страхотно, Ради! От сърце желая твоето донорство да спаси хора! Какво ли е усещането, че страданията ти се трансформират в тържество и при това на ниво живот и смърт?! Бъди благословена!

# 158
  • София
Честита Нова година на всички! Нека бъде здрава, успешна и не чак толкова интересна като 2020. Нека ни се случват обикновени неща - да можем да пътуваме, да се виждаме с приятели и близки хора и децата ни да могат да ходят на училище, а ние на работа Heart Exl

Честито на патерица на всички именици, рожденици и други празнуващи, които изпуснах:heart_exl:

Ние отпразнувахме Нова година с голяма компания, както си я бяхме планирали още от лятото. Веселихме се и беше супер. Бяхме в планината, имаше сняг и децата се забавляваха много.

Щерката копнее вече да ходи на училище. Вчера ми каза, че не издържа повече. А уж се вижда с приятели, но не е същото. Много надежди е хвърлила, че ще се връща от 18.01 и дано не се попарят.
Малкият тръгна и е много щастлив, както и аз.

# 159
  • София
Чести имен ден на патерици на Калоян! Да е здрав и щастлив!

Много надежди е хвърлила, че ще се връща от 18.01 и дано не се попарят.
От учителка в Пловдив разбрах днес, че ги били информирали от училището, че от 18 - и връщат учениците от 7, 8, 10 и 12 клас.
За другите два класа 9 и 11 все още нямали информация, кога и дали ще ги върнат. Дано това да е само непотвърдена информация, защото ако се окаже истина, то нашите ще са най - прецаканите. Първи ги спряха и последни ще ги върнат.

# 160
Не знам дали в тази или в друга тема ми попадна някаква таблица на МОН в цветни редове с класовете и кои типове училища приоритетно ще се връщат на училище - паралелеките с езици от 9 и 11 клас бяха на последно място...така че, колкото и да ми се иска, не вярвам да ги върнат скоро, дано не съм лош пророк!
И двете ми деца, за жалост или не, посвикнаха с ДО-то, приеха си го като необходимото зло, на малкия много му липсват контактите и движението, щерката не се спира пък всеки ден... Аз чакам пролетта с надежда лека-полека да се нареждат нещата глобално и регионално Simple Smile.

# 161
  • София
Добре че са 9 и 11 клас, та да спасят положението. Head Band

# 162
  • София
Alexandra, май сте се сетили вече, аз пробвах да търся в гугъл на микрофон и излезе Канабиноиди. Близко е по звучене и може да е проект по химия.

# 163
  • Варна
Alexandra, май сте се сетили вече, аз пробвах да търся в гугъл на микрофон и излезе Канабиноиди. Близко е по звучене и може да е проект по химия.
Да, затова изтрих. Това е думата. Ще се образоваме по тази тема Simple Smile

# 164
Ей, хора неуки сме си! Мога да се закълна, че никога не съм чувала за кана....иди. Ще ги побъркат тези деца! Кому са нужни тези подробности? Те не се помнят. Ако някой ще става тесен специалист, да задълбава, но на ниво гимназия...Затова губят мотивация да учат и скучаят в час!

Запомнила съм от училище практични неща като напр. не пушете докато си лакирате ноктите, защото ацетонът (това беше средството за премахване на лак) е много лесно възпламеним, не стойте дълго на високи токчета, защото валгусът се възпалява и се деформира и други подобни.

Александра, просвети ни, с две думи, когато направите презентацията, а дотогава - стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт