На пазар във Варна - тема 61

• 41 102
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Е, нищо де, споделете и тук за находката в лидл.

# 226
  • Варна
Шоколадовите им мъфини са мама миа...

# 227
Ама не може така да хвърляте някакви бомби и да се изнизвате тихичко! Покажете какво търсим! По празниците бяхме на Фри шопа, сега минаваме на Лидл...

# 228
  • Варна
Билковият магазин зад бившата Експресбанк работи ли в събота? Как точно се казваше дрогерията?
Търся такава сменяща цветовете си лед крушка с дистанционно:
https://shopche.com/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE%D … 2%D0%B5-ac85-265v

# 229
Крушки с дистанционно има в момента в Кауфланд:
Скрит текст:
Виждала съм и в Айко. Нашата е от Кауфланд, не помня дали е на тази марка в каталога, около 2 години и малко я ползваме.

# 230
  • Варна
Снощи забих на една игричка на телефона и отсвирих мамата иначе щях да дам още инфо. Шоколадовите мъфини в Лидл, на витрината с техните печива имам предвид. Който не е ял такъв, нищо не е ял 😋😋😋

# 231
  • Варна
Някой знае ли колко струва платения паркинг на Мусала, център? Мисля че около 2 лв на час, а колко е за цял ден или може би за 24 часа?

# 232
Някой знае ли колко струва платения паркинг на Мусала, център? Мисля че около 2 лв на час, а колко е за цял ден или може би за 24 часа?

Ако приемем това за вярно, трябва да е 12лв-24ч.
Скрит текст:

# 233
Снощи забих на една игричка на телефона и отсвирих мамата иначе щях да дам още инфо. Шоколадовите мъфини в Лидл, на витрината с техните печива имам предвид. Който не е ял такъв, нищо не е ял 😋😋😋

Опитвала съм ги преди, не ми харесват .

Но пък съм фен на гръцките понички . Sunglasses

От вредно по вредно.
Но отвреме навреме - може !!!

# 234
Аз пък обичам от ЛИДЛ хляба с картофи и лук. Grinning

# 235
  • Варна и...духом на Босфора
Здравейте и Честита Нова година!
Бъдете много здрави,благодаря за темата!

Споделете моля за фирма,която изработва кухни и сте доволни,и да не съдира кожи.
И ако някоя мама има кухня в лилаво плот или гръб,моля да сподели,благодаря.

# 236
  • Варна
Толкова пъти вече съм писала за нашия дърводелец, че ако отново го направя очаквам някой да го обяви за реклама.
От години го ползваме, никаква готова мебел не купуваме, обзавел ни е няколко апартамента, а кухни специално имаме 5 от него, като 2 от тях са на роднини и са били с цени от-до в голям диапазон. Всичко зависи от материал, механизми, плот и още куп неща.

В лилаво не мога нищо да покажа.

# 237
  • Варна
Драсни ми номер на лично. Очертава ми се ремонт на кухня. Може би не съвсем скоро, но наближава.

# 238
Моля да ми препоръчате фирма за хамалски услуги.

# 239
  • Варна
Знам, че има тема за домашни любимци, но  Ви моля за препоръка относно ветеринарна  клиника за малко коте- първа имунизация, обезпаразитяване, първичен преглед, всичко.

Общи условия

Активация на акаунт