На пазар във Варна - тема 61

• 41 122
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Мога да ти кажа къде да НЕ ходиш - Петкови вет, в Цветния.

Ние ходим в Ултра вет, но към днешна дата не работи, защото главният лекар почина, за съжаление.

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 07:32 от Ели-Мели

# 241
Голяма загуба, научих за това на 19-ти декември и толкова съжалявам, че не можах да му благодаря за излекуването на котарака ми... вечно ще съм му благодарна и ще ходя там..

По темата: протектор за матрак търся, ако някой е виждал?

# 242
Протектор за матрак си взехме от Хоум Макс и съм доволна.

# 243
Трябва ми хубав, качествен термос, който наистина да поддържа водата топла максимално дълго. Разбира се, в това време ще изпратя мъжът да купи, затова трябва да е кратка и ясна инструкцията 😆

За ветеринар- имам много кучета. От много дълги години ходихме при Цветан Цонев. Доволна съм от него. За специфичен проблем трябваше да посетя Манолов. И двамата са много добри. При Манолов обаче е лудница, винаги има опашка отпред.  Съгласна съм с Ели, че Петкови трябва да се избягват. Добавям и ОВК, където винаги съм оставяла над 150лв, за лечение тип "стрелям на посоки"...

# 244
  • Варна
Голяма загуба, научих за това на 19-ти декември и толкова съжалявам, че не можах да му благодаря за излекуването на котарака ми... вечно ще съм му благодарна и ще ходя там..
Така е, бяха наши ветеринари 12+ години. И на мен ми е много мъчно за д-р Тодоров. Надявам се поне д-р Жеков да отвори скоро, но дотогава мисля, че кабинетът Вита Нова е добър избор, чувала съм само хубави отзиви за лекарите там:
https://vitanovavets.com/

# 245
  • Варна
Благодаря на всички за отзивите! Семейството, от което взехме котенцето, точно Петкови ни препоръчаха, но щом толкова негативи има, ще търсим други специалисти. Отдавна не сме гледали коте, със зайци не ни провървя, въпреки грижите от ветеринари (Манолов на Капитан Райчо и Стоянов в Бриз). Не казвам нищо срещу тези лекари, напротив, направиха каквото можаха.

# 246
Надявам се д-р Жеков да продължи да работи в УлтраВет. Двамата с д-р Тодоров бяха уникален екип, страхотни професионалисти. Нека, ако някой разбере нещо ново около отварянето на клиниката, да сподели тук. Или пък, ако д-р Жеков отиде да работи някъде другаде. Бих го последвала в друга клиника.

И ние тръгнахме при Петкови след сериозна препоръка, а стана... не ми се говори. Голямо разочарование и много нерви потрошихме.

# 247
  • Варна
Пишеше, че няма да работи до 4 януари, надявах се тогава да отвори, че и ние имаме проблеми с едната котка. За съжаление не работеше миналата седмица, ще видя как е днес и ще пиша, ако има някаква информация на вратата. И аз се присъединявам към молбата ако някой научи нещо да споделя тук.

# 248
  • Варна
Ще следя и аз текущата информация относно Ултравет.

# 249
  • Варна
И аз с препоръка за Цветан Цонев. Водила съм кучето си там, а освен това го познавам и  извън кабинета. Точен, спокоен, много приятен човек и мисля, че си разбира от работата.

Иначе имам и приятелка ветеринар, но кабинетът й е във Владиславово и не знам колко удобно е като дестинация.

# 250
Извинете за Жеков, който е до светофара на Шипка ли говорите?
Чакам го да заработи от края на миналия месец. Мислех, че е затворено заради празниците. Да не би да си е преместил кабинета?

# 251
За Жеко Жеков, който работи в клиника УлтраВет, работи там от години.

# 252
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз също съм с препоръки за Ултра вет и съм в шок от прочетеното тук.Съжалявам за д-р Тодоров.

Петкови не препоръчвам.

# 253
Здравейте,някой да знае къде има магазин за дюнапрени.

# 254
Виждали ли сте в някой от дрогериите Лили халати за баня? Бях си купувала от там отдавна и съм доволна от качеството.

Общи условия

Активация на акаунт