На пазар във Варна - тема 61

• 41 089
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Вчера ми се наложи да паркирам зад пощата, ужас. И със синя зона, и без нея места пак няма.

# 211
  • Варна
Навсякъде е така вече, защото се изтарикатиха и за служебните си коли, собствениците на имоти в обхвата на Синя зона, се вписват в талона като ползватели. Така че за всеки имот, пак има по 3 коли поне.

# 212
  • Варна
Хора, ако някой има да взима пратка от пощите днес, да знае, че системата им е обновена и е блокирала. Жената в пощата каза, че така е във всички клонове в града и няма да се оправят скоро. Каза ни да дойдем утре.

Блу, на червения не е съвсем така. Засега.

# 213
Ние живеем зад Пощата, тъкмо се връщаме от Кауфланд, едвам намерихме едно място. Обиколихме няколко пъти. В началото, като пуснаха Синята зона имаше доста места през деня, сега всичко е както преди...

# 214
  • Варна
Е, не е точно както преди. Пак псуваме, обикаляме и т.н., но сега И плащаме.

# 215
Някой ходим ли е скоро в паспортната служба. Трябва да си сменям личната карта. Та, въпроса ми е има ли много народ?

# 216
  • Варна
Иди много рано сутринта, като отварят. Май беше в 7,00 или 7,30, виж в интернет. Аз сменях ноември и не съм чакала повече от 10 мин.

# 217
  • ВАРНА
Аз ходих във Второ РПУ на гърба на ЛИДЛ Окръжна болница вчера  - 7 януари 2021 г. в 16 часа имаше само двама човека....но там е за обикновенна поръчка за 28 дни  на л.чарта или паспорт....

за експресна за 8 часа само зад жп.гара до военноморския щаб ги правят скъпите експресни и само ако си от Варна стават за 8 часа срещу тройна сума!

# 218
Откакто похвалихте шок. трюфели и ги опитах, си купувам редовно. Но първия път взех от продълговатите, а после продължих да вземам все от тях, да не се мина с нещо, което не ми харесва. Чак днес реших да пробвам кръгличките. Доста по-мазни са, няма да мога да ги изям. Връщам се на продълговатите с черен шоколад.

# 219
Какви трюфели, изтървала съм? Simple Smile

Днес си купих билет от тролея, мина контрола и ми го валидира на машинките, не разбрах защо... започнали са да раздават рекламни брошури контрольорите.

# 220
  • Варна
Аз пък пробвах да си избера билет от устройството за карти, изобщо не ми отчете картата, само вървяха секундите и нищо.  Обиколих всички машинки и никъде не стана. Накрая си взех хартиен билет. Мина контрола, каза че можело да се провери наличност по карта чрез машината, но там все имаше народ, а на спирката ми няма машина. Имтересно ми е дали все пак ми таксувало картата 4 пъти, не съм я ползвала досега и трябва да има 11 лв в нея.

# 221
  • Варна
Ще ми подксажете ли откъде в центъра да си купя карта? На спирката до ИУ-Варна определено не става. Другаде в центъра къде има машини?

# 222
  • Варна
Май на спирката на Окръжна съм виждала. Пред спешното.

# 223

JoyJoyJoy
Нищо не си изтървала, аз съм объркала темите  исках да пиша в темата за Лидъл.

# 224

JoyJoyJoy
Нищо не си изтървала, аз съм объркала темите  исках да пиша в темата за Лидъл.
Аз схванах ,че е за лидълската Grinning

Общи условия

Активация на акаунт