На пазар във Варна - тема 61

• 42 172
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
От години не съм яла сланина, но от снощи в Черешката на тортата, пък и вие тук все подсещате за туй-онуй. Ще ходя да търся.
Това с рамката *по трудово*... Аз още ползвам израза *направено като в час по трудово* - оказа се, че младежите не ме разбират какво е това трудово, те имат Технологии и предприемачество като уч. предмет Simple Smile Та, тази рамка да не е нещо като импровизирано станче за тъкане на чергичка с прежда? /Баща ми навремето  ми скова такава рамка - станче./

# 406
Къде мога да намеря спортен сутиен/бюстие? За Декатлон и Шихо знам. Някъде другаде?

# 407
# 408
  • Варна
Знаете ли къде биха ми сменили дръжки на кожена чанта? Самата чанта е изключително здрава, но дръжките се разръфаха много по ръбовете (от изкуствена кожа и се обели страничния кант, сега стърчат конци по цялата дължина, а и се напукаха).

# 409
Знаете ли къде биха ми сменили дръжки на кожена чанта? Самата чанта е изключително здрава, но дръжките се разръфаха много по ръбовете (от изкуствена кожа и се обели страничния кант, сега стърчат конци по цялата дължина, а и се напукаха).
Месечинке, препоръчах тук и съфорумката остана доволна. Точно в уличката зад Елитис на Чаталджа има една работилничка, в партера на блока е, ремонт на обувки и чанти. Мила и отзивчива жена. Може би и аз тези дни ще я навестя. Дано ти свърши работа.

# 410
  • Варна
Много благодаря, удобно ми е, ще се разходя другата седмица bouquet

# 411
Извинявам се,че въпроса ми не е за тук,но някой знае ли дали на ледената пързалка в Младост има от онези пингвинчета за начинаещи.

# 412
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
От години не съм яла сланина, но от снощи в Черешката на тортата, пък и вие тук все подсещате за туй-онуй. Ще ходя да търся.
Това с рамката *по трудово*... Аз още ползвам израза *направено като в час по трудово* - оказа се, че младежите не ме разбират какво е това трудово, те имат Технологии и предприемачество като уч. предмет Simple Smile Та, тази рамка да не е нещо като импровизирано станче за тъкане на чергичка с прежда? /Баща ми навремето  ми скова такава рамка - станче./
Така кажи, че стан ти трябва. 😊 😊 😊 Аз знам за кой час говориш, имам дъщеря в трети клас и съм наясно с новите темини Simple Smile. Станчета има във книжарниците - 10/12лв.с прежда.

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 21:46 от iv.elina

# 413
  • Варна
Имах същия проблем лятото, сама си я ремонтирах, взех лента естествен велур от кинкалерия на Шипка и я намотах на примки около дръжките. Не са мръднали лентичките, а и  скъсаните дръжки не се виждат. Освен това ми е по-удобна за носене така. Ако имаш желание сама да си я правиш, довечера ще пусна снимка как изглежда, че сега съм със зимната чанта Simple Smile

# 414
  • Варна
Проблемът е, че дръжките са от тези, които се закопчават с катарами и  краищата им ще се подават, ако не успея да намеря съвсем същия цвят ще стане грозновато. Но пусни снимки, ако не за тази чанта да знам за някоя друга Grinning

# 415
  • ВАРНА
Къде мога да намеря спортен сутиен/бюстие? За Декатлон и Шихо знам. Някъде другаде?

Само в Декатлон и Спорт депо са качествени....
за момента работи Спорт депо само този до ХЕИ....иначе имат и в Делта Мол магазин.

От Чихо дрехи и бельо не се купуват - освен ако не искаш дългогодишен обрив.

# 416
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

В Кауфланд има в момента на тяхната марка, в Лидл също има останали.

# 417
От къде да намеря подобна поставка за торта, благодаря предварително

В Пепко мисля, че съм срещала.

# 418
  • Варна
Знам, че е много относително, но имате ли препоръка за бърза (и точна, разбира се) лаборатория за Covid тестове (антигенен и антитела)?

# 419
😁 Знам, че часът се казва Технолигии и предприемачество, но по-лесно ми е да напиша трудово. Прежда не им искат. Ще правят рамка. За Слънчоглед предполагам, че ще има някакви летвички, но ми е малко далеко, че съм без кола тези дни.
Ще обиколя утре няколко училищни книжарници

Общи условия

Активация на акаунт