На пазар във Варна - тема 61

• 39 713
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Не знам какви продукти използват. Аз взех някаква малинова торта, много беше вкусна. Но имайте предвид, че аз не съм придирчива за сладко, всякакво обичам Simple Smile

# 451
  • Варна
Торти поръчвам от Cherry by Mary. В началото си мислех, че голяма реклама им правят, но наистина са много вкусни и пресни.

# 452
Sweet art и преди сме го коментирали в темата. Харесвам ги аз, но са си танто-танто, случвала съм и хубави пресни, но и малко сухички неща. Иначе са вкусни.
Черито също го харесвам, и на "кътчето на Тони" също. Като на последните е малко соц стила, имат една шоколадова торта, която много харесвам, но другите неща са като от едно време, т.е. скучни с обикновенни блатове и кремове, няма много творчество.

# 453
  • Варна
Здравейте!
Не знам точно къде да попитам,ще опитам тук..
Искам да запиша децата на някакъв спорт.
Големия ходеше на плуване,около 3 години ..но вече му омръзна и категорично отказва,вече "не му било интерено "DisappointedDisappointed Опита футбол -не му хареса.Вчера ми говореше за хандбал..
Къде ходят вашите деца  и къде?

За тортите на Крамер ,поръчах за рд на сина ми ,не я харесаха.Беше много суха.
Скрит текст:
cherry by mary много ги харесвам,имат една торта от круши и карамел,фантастична е!
Някой търсеше бански ..взех си един за плуване ,цял ,от адидаса на Чаталджа,19 лева.
От склада ги вадят ,ако попиташ.

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 11:14 от Velina_p

# 454
  • Deutschland/HE
За спорт за деца може да видиш тенис на корт или тенис на маса. На ст. Спартак цените на тениса бяха по-ниски от тези на кортовете в Морската (до детския кът и горе до вила Буров). Тенис на маса има в Спорта зала.

# 455
Хора, малко ме хвана параноята. Писах във съответната тема, но ще споделя и с вас, ако някой е чувал нещо да каже.

Здравейте. Имам Xiaomi Redmi Note 9. Имам проблем с този телефон и в хода на комуникация с търговец и сервиз казуса се заплита. Може ли някой да ми помогне? Имам проблем със интервала на клавиатурата. Не всеки път работи и е ужасно досадно пишейки всеки път да се връшам назад и да въвеждам ръчно интервали. Използвам го от 3 месеца. Купен е чисто нов от магазин Скайфон във Варна. Звънейки в магазина обяснявам на служителката казуса, искам телвфон на сервиз,за да попитам дали са имали подобно оплакване или аз си въобрязявам за проблема (което почти изключвам). Служителката любезно ми предоставя контакт с два сервиза, които остават изненадани,защо им звъня, при положение, че те не обслужват тази марка. Звъня обратно в магазина, оказва се, че телефонът ще бъде насочен към сервиз по техен изборр, но не могат да ми кажат кой, нито да ми дадат контакт. В крайна сметка звъня в оторизирания сервиз на марката в София и оттам, проверяват по имей телефона и ми казват, че те нямат оторизация да ремонтират този апарат?!? Въпреки милионите въпроси от моя страна, не успявам да разбера, защо точно моя апарат не може да бъде обслужен.
Имали ли сте проблеми с клавиатурата на този модел? Къде ви е бил сервизиран телефона и доволни ли сте от ремонта? Съмнявам се в автентичността на телефона, който съм си купила и дали в избрания сервиз рабитят с истински части, или с реплики...

# 456
Хора, малко ме хвана параноята. Писах във съответната тема, но ще споделя и с вас, ако някой е чувал нещо да каже.

Скрит текст:
Здравейте. Имам Xiaomi Redmi Note 9. Имам проблем с този телефон и в хода на комуникация с търговец и сервиз казуса се заплита. Може ли някой да ми помогне? Имам проблем със интервала на клавиатурата. Не всеки път работи и е ужасно досадно пишейки всеки път да се връшам назад и да въвеждам ръчно интервали. Използвам го от 3 месеца. Купен е чисто нов от магазин Скайфон във Варна. Звънейки в магазина обяснявам на служителката казуса, искам телвфон на сервиз,за да попитам дали са имали подобно оплакване или аз си въобрязявам за проблема (което почти изключвам). Служителката любезно ми предоставя контакт с два сервиза, които остават изненадани,защо им звъня, при положение, че те не обслужват тази марка. Звъня обратно в магазина, оказва се, че телефонът ще бъде насочен към сервиз по техен изборр, но не могат да ми кажат кой, нито да ми дадат контакт. В крайна сметка звъня в оторизирания сервиз на марката в София и оттам, проверяват по имей телефона и ми казват, че те нямат оторизация да ремонтират този апарат?!? Въпреки милионите въпроси от моя страна, не успявам да разбера, защо точно моя апарат не може да бъде обслужен.
Имали ли сте проблеми с клавиатурата на този модел? Къде ви е бил сервизиран телефона и доволни ли сте от ремонта? Съмнявам се в автентичността на телефона, който съм си купила и дали в избрания сервиз рабитят с истински части, или с реплики...

Скайфон не е официален представител на марката, и вероятно затова от офиц. сервиз в София отказват да го ремонтират.
Проблемът е софтуерен вероятно, пробвайте да обновите версията от Гугъл плей, вижте и настройките също. А с друга клавиатура пробвали ли сте? Има ли го същият проблем, само с интервала ли е проблема, мястото чувствително ли е на допир, в другите менюта тази област реагира ли?

# 457
052642552 е тел. на изпитан тапицер - инж.Здравелина Иванова
Аз бих покривала дивана с кувертюри/одеяла/,тежко падащи, за да не се хлъзгат или бих потърсила вариант с ушити калъфи/покривала.Не мисля, че на тъмен цвят дамаска няма да си личи цапането. Имам дивани с черен цвят- платът е жакард - цапат се, все прашинки и бели боклучета виждам, дразня се.

# 458
  • Варна
Благодаря за споделените тапицери, че у нас рязко се появи нужда от претапициране на трапезни столове при наличие на бебе коте. 🤪 Обаче държа много на цвета, тези специалисти ли предлагат дамаски или аз трябва да си я набавя?

# 459
  • ВАРНА
Отварят всички магазини в Мол-овете от 4 февруари.
https://www.24chasa.bg/novini/article/9446072

# 460
  • Варна
Благодаря за споделените тапицери, че у нас рязко се появи нужда от претапициране на трапезни столове при наличие на бебе коте. 🤪 Обаче държа много на цвета, тези специалисти ли предлагат дамаски или аз трябва да си я набавя?
Ако е на частна практика обикновено не разполагат с дамаски. Аз най-напред бих се консултирала с тапицера - първо, защото може да ми даде интересна идея от практиката, която да обнови визията на мебелите, второ, даже и да се налага да си купя тапицерията - ще ми каже колко метра ще трябват, откъде да си я купя, какъв вариант да избера ....

# 461

Скрит текст:

Скайфон не е официален представител на марката, и вероятно затова от офиц. сервиз в София отказват да го ремонтират.
Проблемът е софтуерен вероятно, пробвайте да обновите версията от Гугъл плей, вижте и настройките също. А с друга клавиатура пробвали ли сте? Има ли го същият проблем, само с интервала ли е проблема, мястото чувствително ли е на допир, в другите менюта тази област реагира ли?
Deede, благодаря ти, че обърна внимание.
Скрит текст:
Почти нищо не разбирам от телефони. Ще ми кажеш ли моля те, коя версия да обновя чрез Гугъл плей? На телефона ли? Проверих настройките пак. Абсолютно базово е всичко, изключила съм всички екстри. Използвам текущата вградена клавиатура на телефона и нямам опция да избирам вид, а само цвят. Мястото е активно при останалите приложения, самокогато пиша не всеки път реагира и слива думи. С каква друга ккавиатура да пробвам? Може би да изтегля някоя? Коя бихте ми препоръчали? МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО!

Хора, не съм по темата вече. Страшно ме тормози тоя въпрос. Моля ви за търпение. Ще си изтрия спама после, нека само да се приключи Flowers Hibiscus

# 462
Скрит текст:

Скрит текст:

Deede, благодаря ти, че обърна внимание.
Скрит текст:
Почти нищо не разбирам от телефони. Ще ми кажеш ли моля те, коя версия да обновя чрез Гугъл плей? На телефона ли? Проверих настройките пак. Абсолютно базово е всичко, изключила съм всички екстри. Използвам текущата вградена клавиатура на телефона и нямам опция да избирам вид, а само цвят. Мястото е активно при останалите приложения, самокогато пиша не всеки път реагира и слива думи. С каква друга ккавиатура да пробвам? Може би да изтегля някоя? Коя бихте ми препоръчали? МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО!

Хора, не съм по темата вече. Страшно ме тормози тоя въпрос. Моля ви за търпение. Ще си изтрия спама после, нека само да се приключи Flowers Hibiscus

Коя е другата тема, в която казваш, че си писала да се преместим там, за да не спамим тук. Или пиши на лични, ще помогна с каквото мога.

# 463
# 464
Много, много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт