На пазар във Варна - тема 61

• 39 521
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Deutschland/HE
Търся подложки за под офис стол. Някой да знае физически магазин? Онлайн има доста, но да не дойде някой найлон.

ИКЕА имат подложка и за стол и за бюро силиконови.

# 616
  • Варна
В Юск също има подложка за офис стол.

# 617
  • Варна
Моловете уж нещо като петиции писаха с искане да ги отворят. Били уж направили всичко, което от тях се изисква - дезинфектанти, ред и порядък.. Ама като ви чета, особено за налични тийнове без придружител.
РЗИ или кой там контролиращ орган къде блеят?

# 618
Органите блеят и не им пука. В автобусите има хора пътуващи без маска или сваляши я докато говорят по телефона. Учениците - най редовно са без маски, за италианската общност - няма да коментирам.
Времето се стопли и пенсионерите отново са по автобусите в пиковите часове, макар че има още времеви прозорец в някой магазини специално направен за тях, но който не спазват !
Онзи панаир с палатките пред общината си стои и много се съмнявам, да е имало протестиращ да ги обитават по време на студовете и валежите, но нищо не се прави по въпроса.
Какво да се прави, никой няма да си мръдне пръста, нищо, че идат избори ....

# 619
Бях питала за тортите на Крамер наскоро. Вчера си взех две парчета торта Радост и бяха пресни. Само тази торта беше привършила, явно се купува.

# 620
  • Варна
Някой беше питал за светлоотразително яке за момиче преди време. Днес видях в pull and bear в Гранда, 40 лв., широко и късо, с още по-широки ръкави. Мъжки също имаше 2-3 модела. Иначе нищо особено, почти няма намаления на зимна стока, дежурните евтини тениски. Опашки от тийнове тук-там Grinning отново са сменяли места на магазините, сега Страдивариус е долу, до h&m, Бершка не я видях.

# 621
Във вторник свеки ходи в Делта планет мол, а в четвъртък бяхме в Гранд мол и двата пъти часовете между 12 и 14. В делта имало много хора и намаления. В Гранда не ми се стори да има толкова много народ, пак само пред Бершка имаше опашка, но не се спазваха всички мерки. Най-много ме подразни тъпкането в асансьорите (аз съм с бебешка количка).

# 622
Освен тъпканицата, продължавам да виждам хора с шалове и шлемове в мола. Хем искат да пазарят от там (очевидно), хем им е трудно да спазят елементарни мерки, ако утре затворят пак моловете, ще викнат до небето пак! После все някой друг ни е виновен! Явно остарях и аз вече, много взех да се гневя на такива дреболии.

# 623
Някой беше питал за светлоотразително яке за момиче преди време. Днес видях в pull and bear в Гранда, 40 лв., широко и късо, с още по-широки ръкави. Мъжки също имаше 2-3 модела. Иначе нищо особено, почти няма намаления на зимна стока, дежурните евтини тениски. Опашки от тийнове тук-там Grinning отново са сменяли места на магазините, сега Страдивариус е долу, до h&m, Бершка не я видях.
Бершка от доста време е долу на мястото на Интер спорт,до Уайкики.

# 624
Глупав въпрос, но някой, който е купувал карта за ученик на пункта в Младост може ли да ме упъти от къде точно се купуват картите. Гледам спирката, но виждам само стандартните машини? Cold Sweat

# 625
  • Варна
На спирката на дом Младост, посока центъра има будка за карти. За нея ли става дума? Редовно виждам опашки там.

# 626
Спирката е точно с/у входа на Дом Младост.
Една барака в ляво от самата спирка е.

# 627
На ул. Тролейна, сградата на ДАИ, над Мосю Бриколаж, продават карти.

# 628
Магазин с избор на фолио за мебели в по централните части на Варна сещате ли се?

# 629
Да вметна, че съм от купуващите карти за тийн. Този пункт, който е в сградата на Градски транспорт, пресечка над Бриколажа, отсрещната страна, работи до 16,30 ч и няма хора/клиенти, рядкост са, защото мястото е забито.
 На дом Младост, точно срещу входа на басейна, бараката работи до 18 часа. Има опашки, но не и на 27,28 число от месеца.
Друг пункт, работещ до 18 ч и без опашки, е Трети март, спирка на тролеи и 20,от център за квартали, точно преди обръщача на тролеите.
С най - дълго раб. време и работещ събота, май и неделя, е централният - срещу Димчо Дебелянов училището, там са 3-4 гишета и има опашки, но става бързо.
Купувам на 27 или 28-ми, когато няма опашки.

Общи условия

Активация на акаунт