На пазар във Варна - тема 61

• 39 542
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • ВАРНА
Има - още повече  че много скоро до 10-тина дни  предстои пак тяхното затваряне.
Сигурно този уикенд ще е пълна лудница.

# 601
Има - още повече  че много скоро до 10-тина дни  предстои пак тяхното затваряне.
Сигурно този уикенд ще е пълна лудница.
Ох, а ние тъкмо уикенда мислихме да ходим, че не сме от Варна. Ще го обмислим, значи.

# 602
От 10 до 12 няма хора в мола,наобед става лудницата.

# 603
  • Варна
Да, но в събота и неделя не ми се мисли какво ще е. Бих отложила, ако не е наложително.

# 604

И аз така съм забелязала. Отделно вчера пред и вътре в този новият KIK (Делта мол) бешееее лудница.

# 605
  • ВАРНА

Е до обед кифлите и кифльочите спат дълбок сън.
  Болно влюбените мол-аджии обикновенно се пробуждат след 12 часа.

# 606
  • Варна
Докато не опре ножа до кокала няма да припаря до мол.

# 607
Имах намерение за мол аз,ма се отказах рязко.В Зара си дърпали парцали от ръцете,по пет лева били тениските,ошушкали я до полупразно
За тоя Кик и аз чух,че било лудница.Приятелка минала ,но по нейни думи е страшен боклукчарник.

# 608
Имах намерение за мол аз,ма се отказах рязко.В Зара си дърпали парцали от ръцете,по пет лева били тениските,ошушкали я до полупразно
За тоя Кик и аз чух,че било лудница.Приятелка минала ,но по нейни думи е страшен боклукчарник.
Само минах покрай него не влязох та затова не знам, как нямаше да се бутам за парцали и дрънкулки тип Джъмбо

# 609
  • Deutschland/HE
KIK си е на едно ниво като Пепко, Джъмбо и подобни, качеството на дрехите не е никак високо. Декорации и разни джунджурии за "труд и творчество" на децата стават.

# 610
Вчера в Делтата нямаше много хора, но в Гранда....🙈
Имаше тълпи пубери без придружители... навсякъде беше гъчканица. Само пред 2-3 магазина имаше опашка, за да влязат. Ама и там дистанция нямаше...
Ако не трябваше да купувам дънки на слаб пубер 170см, кракът ми нямаше да стъпи там.
Нямаше днес с какво да отиде на училище. 
Старите бързо окъсяха, а с анцунг не ги пускат .....
Зарата наистина беше празна. Особенно детското- бомба паднала.
КiK и аз отвън го загледах само. Синковеца категорично отказа да влезе. Там беше, като на война. Няма дистанция. Всеки граби и се блъска.
Ми, не мерси.
Пак да ги затварят.
Вече си купихме дънки 😁

# 611
  • Варна
DZ откъде купихте дънки за слаб пубер, 170? Моят не стига, че няма какво да обуе, ами не иска да стъпи в магазин. Поне да огранича обикалянето. Може и на ЛС, ако се смята за реклама.
п.п.по-късно видях, че вместо ЛС , съм написала КД Wink

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 23:17 от stenly

# 612
Н&М детския сектор 😂 Има модели до 170см
Толкова бях ядосана накрая, че награбих в магазина всички изчистени черни дънки... така й не разбра от къде са 😂😂😂
Защото размера е проблем, ама и претенциите ни са много 😂😂😂
В Cross в Делтата има хубави, но този път не ни паснаха размерите им.
Ню Йоркъра има 1-2 модела. И това е.....

# 613
  • Варна
Днес по обяд бях в малката уличка над гранда. Непрестанно влизаха коли към паркинга.
Мислех да мина набързо през Зара, но онлайн магазина ще ми свърши по-добра работа.
Не е само ковида, мразя блъсканицата.
Като се залепи някой за мен няма да стане по-бързо.
Макар и рядко да ходя и до хранителен магазин вече слагам количката зад себе си, че иначе все се намира кой да ми диша във врата. Ужасно е!

Търся подложки за под офис стол. Някой да знае физически магазин? Онлайн има доста, но да не дойде някой найлон.

# 614
Аз бях в четвъртък (04.02) от 17:00 ч. до към 20:30 ч в Гранд Мол изобщо не усетих напрежение или някаква лудница по различна от преди. Само в Бершка имаше опашка отпред.

Общи условия

Активация на акаунт