На пазар във Варна - тема 61

• 39 582
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Виждали ли сте някъде тахани Гайо?
В Балев на Чаталджа провери ли? Имат доста богат асортимент.... Купувала съм преди доста време, обаче, какаово масло на Гайо от едно биомагазинче в сутерена на Варна МОЛ - където правят пазарите. Но не съм ходила отдавна, не знам какво имат в момента... а и дали е все още там магазинът..

# 586
Не съм, попитах в страницата на Гайо и ми казаха, че във Варна никъде не продават продуктите им.
И ми стана странно ... само онлайн работили .

Регулирием ринг и аз търся, вчера ми попадна Кулински и ще ходя утре или в петък да погледна и мога да кажа.

Ако намериш, моля сподели.

Търся регулируем ринг за торта, от къде мога да купя?

# 587
  • Варна
Странно, познато ми е това име Гайо, и то не от интернет. Почти сигурна съм, че съм го виждала в реален магазин като марка. Виж в магазините на Родопа милк.

# 588
Много ме разочароваха в този Родопа Милк.
Конкретно на Чаталджа.

Два пъти отивам и два пъти не ми пускат касова бележка и се оправдават, че касовия апарат не работи .
И личните си разговри пред клиенти ги водят, много лошо впечатление ми направиха.

# 589
  • Варна
Не ги знам тях, близо до нас имаше едно магазинче, което затвориха за съжаление. Много бях доволна аз, винаги са ми пускали бон, винаги всичко купено е било прекрасно. И наистина имаше интересни неща.

# 590
Не съм, попитах в страницата на Гайо и ми казаха, че във Варна никъде не продават продуктите им.
И ми стана странно ... само онлайн работили .

Гайо има в Булмаг, асортимента им обаче не знам какъв е. Проверете.

Два пъти отивам и два пъти не ми пускат касова бележка и се оправдават, че касовия апарат не работи .
И личните си разговри пред клиенти ги водят, много лошо впечатление ми направиха.

Ако не работи, трябва да издадът бележка от кочан, ако не го направят- данъчните. Ще видите как изведнъж магичести ще им проработи апарата. За стока без бележка нямате никаква гаранция, права или претенции, ако се окаже развален ще пиете една студена вода.

Аман от сива икономика, не се ли научиха вече!

# 591
Tina_vn, aма яко не съм по темата, но ще споделя, просто е грехота да премълча. Маската за косопад е кубче мая, разтворено в супена лъжица топло мляко и супена лъжица захар, престоява докато шупне, косата се увива в плик и кърпа, и аз лично след 2 часа я отмивам. Just Eva нека допълни, ако бъркам нещо.🌷

# 592
Към маската аз бих добавила още половин чаша топло мляко и 1-2 суп. л. хума, струва ми се, че кубче мая и 1 л. мляко, 1 л. захар са малко като количество. Може мед. Мое мнение.

# 593

Търся регулируем ринг за торта, от къде мога да купя?
Преди месец си купих от Кауфланд но беше на тия стелажи, дето са на дадена марка и струваше 21-2 лв. Имаше и за около 10 лв., не на този стелаж, но не се регулираше и ми беше голям като диаметър.

# 594
  • Варна
Скрит текст:
За косопад -маска с мая за хляб- 1 кубче мая + 4 с.л. топла вода се разбъркват на каша.Оставя се 30 мин.да престои (да се активира маята),после мажеш в корените на косата.Стоиш 30 мин.с маската(може и повече).Прилага се 1 път седмично.Трябва поне 1 месец,за да има ефект,но аз го усетих още след пърия път и то при много сериозен косопад от силен стрес.

# 595
  • Варна
На Чаталджа съществува ли още магазинът с копчета?

# 596
  • Варна
Този до бариерата не знам дали работи, но има друг на реда до магазин Булдозер.

# 597
  • Варна
А на базар Левски дали има кинкалерия? Сякаш не съм виждала, ама може да ми е убягнало. То на човек като не му трябва нещо и не се заглежда. Grinning

# 598
  • Варна
Не, няма кинкалерия. Най-близко до  там има едно магазинче за прежди и други подобни на Басанович.

# 599
Как е положението по моловете? Има ли много хора?

Общи условия

Активация на акаунт