На пазар във Варна - тема 61

• 39 588
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
+1 за гравьорката от това ателие. Миналата година се наложи да използваме услугите й - много съм доволна.

# 571
😄colibri и Вещица, чудесни сте!
Много Ви благодаря за съдействието🍀🌺

# 572
Виждали ли сте някъде тахани Гайо?

# 573
Мерна ми се преди време някаква група във Фейса, където граждани могат да подадат сигнал директно до кмета. Понеже не съм фенка на фейса и не предполагах, че ще ми се подпали канчето, сега търся как да бръкна директно в очите на кмета. Ама не искам по каналния ред с входиране на оплакване в деловодството, искам медийно да се изявя. Grinning

# 574
За тахани на Гайо виж дали може да поръчаш от Зоя или Балев. Или в някой магазин за био продукти като Килера до МУ попитай.

# 575
  • Варна
Мерна ми се преди време някаква група във Фейса, където граждани могат да подадат сигнал директно до кмета. Понеже не съм фенка на фейса и не предполагах, че ще ми се подпали канчето, сега търся как да бръкна директно в очите на кмета. Ама не искам по каналния ред с входиране на оплакване в деловодството, искам медийно да се изявя. Grinning
Медийно пробвай с Радио Варна. По повод на разни неуредици от Общината сме се обръщали към тях, и след отразяване някак изведнъж ни обръщаха внимание. Но не знам какъв е проблема ти. Иначе по други въпроси съм се обръщала с мейли към деловодството, връщали са ми входящ номер, както и след това задвижването на въпроса към различните отговорни. Имала съм и резултат почти веднага.

# 576
  • Под Слънцето

Едно мое настояване за изпълнение на обещание, дадено пред стотици граждани, присъствали на онова събитие, та накрая ме блокираха от кметската администрация или там, който командори страницата на кмета.. Ся моа само да чета и да се "радвам" ..

# 577
Радио Варна ще го помисля. Чак толкоз медийно не исках, понеже по принцип няма кой знае колко за разказване и не зная дали ще успея да ги ангажирам. Просто искам да дам гласност, понеже явно сме на първобитните закони още, че бебето докато не ревяло не му давали да яде.... Благидаря ви за предложенията. Ако някой се сети още нещо да казва, имам време.

А, и нещо важно, все забравям. Благодаря на Just Eva, че ми сподели опита си с маската за коса преди няколко теми. Право в целта. Запитването ми беше за добър специалист, който може да ми излекува ужасен косопад. Благодаря ти! Flowers Hibiscus

# 578
  • Варна
До преди ок. 2 год магазините за млечни "Елена" продаваха луканки на Родопа ком, които много се харесваха в къщи. Днес в тези магазини се продават техсно продукти, а аз с изумление за 21 век разбирам, че "Родопа ком" нямат сайт, а само зле поддържана ФБ страница. А имаха една луканка с кардамом ли беше..много приятна. Къде във Варна мога да си купя продукти на Родопа ком?

# 579
Да питам дали някоя дама е посещавала Фъртунов?
https://www.mu-varna.bg/BG/AboutUs/Medicine/Pages/d-r-stefan-kostov-fyrtunov.aspx

Търся регулируем ринг за торта, от къде мога да купя?

# 580
  • Варна
До преди ок. 2 год магазините за млечни "Елена" продаваха луканки на Родопа ком, които много се харесваха в къщи. Днес в тези магазини се продават техсно продукти, а аз с изумление за 21 век разбирам, че "Родопа ком" нямат сайт, а само зле поддържана ФБ страница. А имаха една луканка с кардамом ли беше..много приятна. Къде във Варна мога да си купя продукти на Родопа ком?
От месарницата на пазарчето на Чайка. Но не съм обръщала колко асортимент поддържат, взимаме само един вид луканка.
МЕСАРНИЦА ЧАЙКА
089 991 8071
https://maps.app.goo.gl/yBMSfdxd6zgkmvtY9

# 581
  • Варна
Аз ходя при Фъртунов. В частния му кабинет. Какво те интересува?

# 582
Възрастният д-р Иван Савчев ортопед дали още преглежда и къде ? Впечатления от младия
Д-р Светослав Савчев ?
Д-р Св Савчев е отличен специалист. Препоръчвам от лични впечатления.

Да питам дали някоя дама е посещавала Фъртунов?
За него също впечатленията ми са отлични. Личен познат ми е, много отговорен и с дълъг стаж. Работи по каса в ДКЦ СВ МАРИНА.

# 583

Търся регулируем ринг за торта, от къде мога да купя?

Аз купих от метро, преди3-4 месеца. Но последно видях в кауфланд до Варна мол (зад гробищата), на една от етажерките с домашни потреби вляво на пътя към касите. Когато питах тук къде да си куоя този артикул една дама бе споделила че е видяла и  в една била (май на подвис).

# 584
  • Варна
Луканки Родопа ком има по доста от кварталните магазинчета, в магазини 300 съм виждала, в Карисия в Трошево, в едно на Железкова, в друго малко магазинче в райно на цветята на Чаталджа. И аз много харесвам тази кривата.
Кристалин, коя е маската, че не съм запомнила...Blush

Общи условия

Активация на акаунт