На пазар във Варна - тема 61

• 40 235
  • 743
  •   2
Отговори
# 645
  • In transit
Светкавица, букатини съм вземала последно от Кауфланд и СВА на Барила. Само, че букатините са с дупка в средата, не са плътни.
Киса, ти ли пита за кинкалерията на Чаталджа? Там си е.

# 646
Светкавица, букатини съм вземала последно от Кауфланд и СВА на Барила. Само, че букатините са с дупка в средата, не са плътни.

Да, точно такива търся, с дупка. Такива бяха в детството ми. А кой магазин на СБА?

# 647
  • Варна
В Пикадили парк (Паркмарт) имаше букатини, италиански, от двойно по-дългите. Бяха на отделен щендер, заедно с друга паста, различна от Барила, Стела и т.н .

# 648
Предполагам навсякъде, където правят ремонт на телефони.

А къде правят ремонт на телефони?Ако може в центъра и ако си оставяла телефон,струва ли си?На свекървата стационарния нещо й глъхнел и пукал и мъжът ми се чуди дали да й купува нов или да търси техник.Само за мобилни сервизи май виждам наоколо.

# 649
  • varna
Стационарен телефон не съм оставяла за ремонт, за мобилни ползвам на Колхозния пазар Mobil friend, намира се точно с/у спирката на 14-ката, посока кварталите.

# 650
  • Варна
За ремонт на стационарен бяхме питали в един сервиз на ул. Пирин, ако не се лъжа Панасоник, казаха, че само за диагностика ще вземат колкото за нов телефон, а цена за ремонт не могат да кажат преди да видят каква е повредата. Отказахме се и взехме нов.

# 651
  • Варна
Телефон и таблет съм оставяла за ремонт на Мария Луиза. Милкони се казва. Доволна съм откъм качество и цена. Координати има в нета.

# 652
  • Варна
На тема ремонт на техника - идея къде да занеса фотоапарат за моментни снимки?  Нещо заседна касетката при смяна, и сега брояча върти, а не снима нищо.

# 653
  • Варна
Питай в някое от големите фото студиа. Ако там не правят, ще те насочат.

# 654
  • In transit
Скрит текст:

Да, точно такива търся, с дупка. Такива бяха в детството ми. А кой магазин на СБА?
На базар Левски. Днес ще мина да проверя дали в момента има и ще пиша.

# 655
Търся възглавница от мемори пяна? Не съм ползвала досега и се чудя откъде да взема, на доста места има. Отзиви за цена/ качество имате ли? Ако може препоръки, ще съм благодарна.

# 656
  • Варна
От Юск взех на сина ми преди година и половина, много е удобна. Wellpur беше марката, по размери и цена е подобна на тази, тогава пак беше на някакво намаление:
https://jysk.bg/spalnya/vzglavnici/razlichni-vzglavnici/plus/vzg … s-30x50x10-7-sm-0

# 657
И моята е от Юск, на Wellpur, но не е извита като на Месечинка, а нормална, равна. Взех я намалена от 100 и кусур лева на 65. Доволна съм много. Ако не ти е спешно, може да издебнеш намаление и да разгледаш. Аз като я купувах декември, имаше някакво голямо коледно намаление и бяха намалили страшно много модели.

# 658
  • Варна

Киса, ти ли пита за кинкалерията на Чаталджа? Там си е.

Да, благодаря!
Вчера бях там. Наистина имат голямо разнообразие на копчета. Успях да избера.

# 659
Благодаря Редиш и Месечинка. В Кауфлад видях, че са пуснали с мемори пяна за 30 лв и се зачудих, не ми е спешно , ще отида и до Jysk

Общи условия

Активация на акаунт