Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Nataspine и за какво се използва?
Какви са препоръките за контролиране на антикоагулантната терапия с Клексан и Анти Ха?
Как се прави инжекция с Клексан и какви са препоръките при поставянето й?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Nataspine и за какво се използва?
-
Какви са препоръките за контролиране на антикоагулантната терапия с Клексан и Анти Ха?
-
Как се прави инжекция с Клексан и какви са препоръките при поставянето й?
-
Какви са цените на Клексан и Фраксипаррин?
-
Какво представлява изследването на Anti-HA и какви са нормалните стойности?

Забих иглата и започнах леко да вкарвам лекарството, но много ме заболя и я извадих. Не успях да вкарам цялото, а може би около половината лекарство. Предишната бременност всеки ден съм била Клексан/Оксапар и макар и понякога със синки, се справих. Сега нещо не се справям така добре.
Според вас проблем ли е един ден пропуск, т.е. даже не е съвсем пропуск, но не посмях да сложа друга, защото няма да нацеля точното количество. Освен това скоро трябва да намеря друго място, където да ги бия, а не в корема, защото там започнам да слагам подкожен Прогестан и става по-сложно. В ръката сама няма как, а няма кой да ми ги слага. Някакви идеи? В бедрото къде точно се поставят?