Фраксипарин, клексан, аспирин протект - тема № 18

• 57 121
  • 788
  •   1
Отговори
# 705
И аз се включвам за насока къде в Пловдив е възможно да се изследва Анти Ха.
Ирен, снощи пробвах да си бия Клексана бавно и да задържа инжекцията за няколко секунди. Не излезе и капчица. Благодаря ти!

# 706
За съжаление лабораториите в Пловдив Анти Ха го пращат в Германия и изследването става за 10 дни, което не е много удачно, но има момичета и така пускат. Поне аз като проучвах, никъде не намерих да става бързо. Не всеки път можеш да отидеш до София само за едно изследване.

# 707
Здравейте, бременна съм в средата на 7 месец и лекаря ми каза че трябва да почна фраксипарин 0.4 тъй като д-димера ми е 0.7 и фибриногена е почнал да се качва на 4.87.Пия по 2 натаспина на ден +аспирин протект. Къде в ръцете се бие? До сега 1 път съм го ползвала след трансфер, но в корема, а вече имам голям корем и не искам там. Мерси предварително.

# 708
Трябва някой да ти помага за ръцете. Сама няма да успееш. Иначе се бие отзад горе, там където има повече мазнинка. Инжекцията трябва да е подкожна (т.е. в мастната тъкан), а не мускулна.
Редактирам се и аз с въпрос: В Пловдив ходих да си пускам изследвания за кръвосъсирването. Разпитах и за Анти Ха. Правят, но наистина се чака по 10-тина дни. Въпросът ми е колко часа преди самото изследване се бие НМХ? И има ли други условия - например да е на гладно и жадно и т.н?

# 709
Здравейте, бременна съм в средата на 7 месец и лекаря ми каза че трябва да почна фраксипарин 0.4 тъй като д-димера ми е 0.7 и фибриногена е почнал да се качва на 4.87.Пия по 2 натаспина на ден +аспирин протект. Къде в ръцете се бие? До сега 1 път съм го ползвала след трансфер, но в корема, а вече имам голям корем и не искам там. Мерси предварително.

Аз я бия в паласките и там ми е по-лесно, защото си ги бия сама, иначе трябва някой да ми помага за в ръцете. Знам, че е най-хубаво да се бие в корема или в паласките.

# 710

Аз я бия в паласките и там ми е по-лесно, защото си ги бия сама, иначе трябва някой да ми помага за в ръцете. Знам, че е най-хубаво да се бие в корема или в паласките.
Аз нямам много паласки и затова ме е страх да не засегна някой съд. Ще пробвам в ръцете за сега. А в краката къде се бие?

# 711
Анти ха само едно изискване има и това е да е точно 4 часа след поставянето на инжекцията
Краката трудно усвояват зепарина най ок е корем , и ръце.

# 712
coolyto, най-добре си е в корема. Отзад в ръцете става с подпиране на врата или защипване с щипка за шезлонг - не съм ги пробвала и двата начина, защото си ги слагам в корема, въпреки че е огромен. Забавно е , когато бебокът мърда отдолу, ама не се впечатлявам особено Wink

# 713
coolyto, най-добре си е в корема. Отзад в ръцете става с подпиране на врата или защипване с щипка за шезлонг - не съм ги пробвала и двата начина, защото си ги слагам в корема, въпреки че е огромен. Забавно е , когато бебокът мърда отдолу, ама не се впечатлявам особено Wink
Нз как може да стане в корема, то не може да се хване кожа и честно казано ме е страх да не направя нещо на бебето.
Мъжът ми ще ми ги слага в ръцете така че аз ще държа кожата.

# 714
Нз как може да стане в корема, то не може да се хване кожа и честно казано ме е страх да не направя нещо на бебето.
Развесели ме . С подкожна инжекция няма как да направиш нещо на бебето. Аз гънки не правя отдавна. Хващам с два пръста някакво място и просто слагам под 45 градуса иглата.

# 715
Стига бе хора как ще направите нещо на бебето 😂То по тая логика като ти правят секцио направо бебето ще срежат. Колко мазнина колко мусколи има.

# 716
  • София
Мъжът ми ще ми ги слага в ръцете така че аз ще държа кожата.
Ами не знам, аз лично нищо не захващам, направо си ги бия. Редувам ръце и корем. И аз съм в средата на седми месец. На бебето нищо няма да му стане от това, че е опъната кожата.
Бочинка, при първото ми секцио бебето отнесе един скалпел в главата. На една приятелка също бебето беше нарязано при секциото. Нищо им няма, лека раничка, ама си е кофти.

# 717
И аз си бия Клексана в корема, а съм в 9ти месец. Имам си по едно местенце към паласките отляво и отдясно и редувам. Хващам мъничка гънка в седнало положение, защото така не ми е толкова опъната кожата и нямам проблеми.
 Иначе и аз вече бия на 45 градуса, знам че няма опастност за бебето, но за мое си спокойствие, а и така посъветва АГ. Иначе до преди 2 месеца си ги биех на 90 градуса.

# 718
Някой да ме упъти къде мога да намеря Фраксипарин 0.6 в Стара Загора или Пловдив или наоколо?

# 719
Марешки на Събота пазара в Пловдив последно знам,че имаше Фракси 0.6 🍀

Някой да ме упъти къде мога да намеря Фраксипарин 0.6 в Стара Загора или Пловдив или наоколо?

Общи условия

Активация на акаунт