Фраксипарин, клексан, аспирин протект - тема № 18

• 57 210
  • 788
  •   1
Отговори
# 480
През юни купувах от аптека Матрикария срещу ДКЦ-то до Окръжна. Но това беше преди 2 мес.
Търся Фракси -0.4 Някой да знае някъде из Варна да има. Звънях къде ли не 🤔 хххмммм и все няма и няма. Знае ли човек може някъде да съм пропуснала да звънна

# 481
Здравейте, проф Паскалева все още ли преглежда понеделник и сряда без записан час? Намерих информация, че така преглежда но не съм сигурна, може ли някой който е ходил скоро да сподели и също дали е в отпуск тази седмица или не? Предварително благодаря Hug

# 482
Здравейте, проф Паскалева все още ли преглежда понеделник и сряда без записан час? Намерих информация, че така преглежда но не съм сигурна, може ли някой който е ходил скоро да сподели и също дали е в отпуск тази седмица или не? Предварително благодаря Hug

Винаги съм ходила със записан час. Защо не се обадите да ви вместят в графика?

# 483
кой ще вмести аз звънях 5 пъти и съм бременна , вече в 6 ти месец и никой не желае да вмества никого. Иначе не преглежда без записан час даже и бременни преглежда не всеки ден . Има си дни само за бременни и за това часовете и са кът.

# 484
Може ли телефона, на който трябва да се обадя? Ако трябва на ЛС за да не е офф, аз съм след трансфер и понеже ме оставиха само на аспирин протект, а съм хетерозигот по Лайден, протромбин, мфтр и 4г/5г и затова искам да си направя консултация с нея. Ако успея де....

# 485
лични телефони не дава тя .взимате си от сайта и звъните там на нейна асистентка и се моляте .Или идете при лисичков

# 486
А тук всички ли сте на терапия след положителен тест или има някой, който след трансфер е на терапия и при какви мутации?

# 487
в почти всички случаи хората с трансфер са на терапия от деня на трансфера.

# 488
А тук всички ли сте на терапия след положителен тест или има някой, който след трансфер е на терапия и при какви мутации?
Уинтърче , аз съм със седем мутации, но не са високорискови, но пък с натрупване  и въпреки това съм с НМХ още от трансфера , като тогава и аспирин протект имах.

# 489
На мен Русев ми каза че щом има Лайден и протромбин няма смисъл да изследвам Асе и фактор 13, ясно е че е високорисково. Просто в случая в Адела са против НМХ преди положителен тест и ме оставиха така Cry Успях да си запиша час за Лисичков за утре и се надявам да ми обърне внимание, не смея сама да си включа НМХ и нямам рецепта....

# 490
На мен Русев ми каза че щом има Лайден и протромбин няма смисъл да изследвам Асе и фактор 13, ясно е че е високорисково. Просто в случая в Адела са против НМХ преди положителен тест и ме оставиха така Cry Успях да си запиша час за Лисичков за утре и се надявам да ми обърне внимание, не смея сама да си включа НМХ и нямам рецепта....
Не се притеснявай! Според мен той ще ти даде утре рецепта.

# 491
мани ги Адела , значи те и против моята терапия бяха

# 492
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм само с MTHFR мутация и съм на АП от подготовката за ЗЕТ и на Клексан 0.4 от трансфера. Така или иначе, това се води профилактична доза и така ще си карам поне до 36 г.с. засега няма да ми променят дозата.

# 493
Аз съм с нискорискови мутации, с Аспирин по време на стимулацията, а след трансфер и Фракси 0.4. Спрях ги след отрицателен тест. Консултацията ми беше с д-р Константинова от Варна.

# 494
  • София
Аз бях с терапия с НМХ от деня на трансфера, аспирин от преди това даже - от 2 ден на подготовката за трансфер. С хомозигот по PAI и хетерозигот по MTHFR съм.

Предишната бременност бях без терапия и в 6гс вече имах проблеми, до 13гс плацентата се отлепи при здраво бебе.

Адела ги слушаш за репродуктивните проблеми, за терапията за тромбофилия си слушаш хематолога, особено ако си с предишна загуба. След това си намери за проследяване АГ рискова бременност.

Хайде стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт