Чувство за вина след изневяра...

• 22 899
  • 951
  •   1
Отговори
# 255
  • София
За сметка на това ѝ е харесало. Добре, де, симулирала е удоволствие Laughing

Rf22, копни часта с радостта, че от телефона ми е трудно.

Къв страх, кви 5 лв

# 256
За сметка на това ѝ е харесало. Добре, де, симулирала е удоволствие Laughing

Rf22, копни часта с радостта, че от телефона ми е трудно.

Къв страх, кви 5 лв

"Тогава ми каза влизай обратно в колата и аз най-спокойно си влязох и направих всичко което поиска от мен, чувствах се ужасно, а се правех че ми харесва."

# 257
Аз да копна ли пак частта с крещенето и отблъскването?

Впрочем, това с преструването точно се връзва с поведението на уплашен човек.

# 258
Аз да копна ли пак частта с крещенето и отблъскването

По -добре Спри ..и си сипи едно вино 🥰

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 21:53 от happy doc

# 259
  • София
Не видях да е имало заплахи, само нейната истерия.

# 260
По добре спри и си сипи едно вино 🥰

пффф Simple Smile ок

# 261
Наздраве на всички ! 🍷Весела Коледа ! Да сме живи и здрави !

# 262
Наздраве и от мен! Simple Smile

# 263
  • София
Милата, наивна и добричка авторка е сътворила глупост. Ще си знае кога, как и с кого да се заиграва.

А се е правела, че ѝ е хубаво, защото е подлъгала колегата, интимничила е, разменяли са емоции и близост, време, спомени, животите си, неизказани или казани обещания, подвела го е съвсем умишлено. И го знае. Затова, от срам от самата нея.

Айде, сипвам и аз.

# 264
# 265
Според мен изобщо не им идва на ума, защото се смятат за силни, а жените могат да бъдат принудени за всичко, стига да има достатъчно голям психически или физически натиск. (примерно, направи само това и си тръгваме, какво толкова). Психическият натиск може да е всякакъв - от заплаха до предизвикване на съчувствие или чувство на вина колко зле постъпва жертвата като не му влиза в положението, той колко е подлъган от нея, а сега какво да прави)

Не знам дали усещаш как това мислене ни връща няколко века назад.

# 266
Много сбъркана стана тая тема, май е време за заключване. Трудно ми е да приема какво чета и то от жени.

# 267
Много сбъркана стана тая тема, май е време за заключване. Трудно ми е да приема какво чета и то от жени.

Да, жени, които нямат нужда от настойник, който да ги пази от собствената им тъпота. В случая няма упражнено насилие, мъжът не е могъл да й прочете мислите - напълно възможно е да е смятал поведението й за игра, но така или иначе в крайна сметка тя, по своите собствени думи, спокойно се е качила в колата и е направила това, което той е поискал. Дори без да взимаме предвид телефонния секс, с който тя е създала определени очаквания, това не е изнасилване, а като вземем предвид и него този случай все повече ми напомня на случая с Emma Sulkowicz.

Аз също съм от хората, които не могат да приемат орален секс за изнасилване, ако не е имало заплашване с оръжие. Да, Вяско, тя с опрян пистолет пак може да извършва същите движения, но наличието на пистолета и положението му спрямо главата й коренно променят ситуацията - ако не можеш да го разбереш, не знам как се оправяш в тоя живот.

# 268
  • Пловдив
Добре, сега какво казвате?

Че всички жени , които са били наивни, или даже откровено глупави, или прости, или просто излъчват сексуални сигнали,   заслужават да бъдат насилвани?!!?

# 269
Авторката май се интересуваше как да пребори чувството за вина.
Отговорите в темата: като си втълпиш, че си изнасилена.
Не беше ли по-добре да си се чувства виновна, отколкото да й се насади нова травма 🤔

Общи условия

Активация на акаунт