Чувство за вина след изневяра...

• 22 831
  • 951
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Да, не само един век, а и двайсет века назад се връщаме! Не само защото жените са физически по-слаби от мъжете, а и защото социално винаги са подчинени, по подразбиране могат да бъдат бити, унижавани, тормозени и всичко, каквото се сетиш. Те са по-често жертви на насилие, включително убийства, отколкото мъжете. Мъжете умират на война, а жените умират в мирно време.

# 271
  • Далечният изток
И сега хайде някой да ми каже, къде авторката говори за изнасилване?! Няколко от вас решиха, че е била изнасилена, хванахте се за тази дума и няма край...
Темата е за изневяра. Изневяра, хора! Не изнасилване! Къде отидохте, какво става тук?!

# 272
Да, Вяско, тя с опрян пистолет пак може да извършва същите движения, но наличието на пистолета и положението му спрямо главата й коренно променят ситуацията
Единственото, което променят е формата на изнудване. Хубаво, не е буквално изнасилване, сексуално изнудване е.
btw, ти блъскай някой и викай не, пък той нека си наеме екстрасенс, понеже не успява да ти прочете мислите Rolling Eyes
ако не можеш да го разбереш, не знам как се оправяш в тоя живот.
Е, споко, и аз не знам.

# 273
  • Пловдив
И сега хайде някой да ми каже, къде авторката говори за изнасилване?! Няколко от вас решиха, че е била изнасилена, хванахте се за тази дума и няма край...
Темата е за изневяра. Изневяра, хора! Не изнасилване! Къде отидохте, какво става тук?!
Няма значение за какво е почнала отначало темата. Както много теми така и тази се развива неочаквано. В момента говорим за принципни и важни позиции. Има ли право жената да откаже да прави секс ако е възбудила мъжа.

Аз твърдя, че всяка жена по всяко време може да каже НЕ на секса и това НЕ трябва да бъде уважено от мъжа. Точка.

# 274
  • Далечният изток
Не, не, извинявай, вие си измислихте някаква ваша фактология, която няма нищо общо с темата.

# 275
  • София
Ако ще говорим за принципи, хубаво е първо да ги имаме.

Аз говоря за авторката, вас не ви знам.

# 276
Честито Рождество Христово! Пожелавам Ви много любов, радост, щастие и весело посрещане на новата година! Бъдете здрави!

# 277
  • Пловдив
Не, не, извинявай, вие си измислихте някаква ваша фактология, която няма нищо общо с темата.
Ок, измислили сме си. Ти ми отговори - има ли право да каже не жената? има ли условност кога може да каже не?

# 278
Има право всяка да откаже по всяко време, но ако е сама с престъпник, това, че ние така смятаме, ами... няма да й помогне.

# 279
  • Пловдив
Има право всяка да откаже по всяко време, но ако е сама с престъпник, това, че ние така смятаме, ами... няма да й помогне.
Е ли е изнасилване продължаването на секса след НЕ-то на жената?

# 280
  • София
След не всичко спира.
Тя не е била заплашена, застрашена и насилена.

Май не- то е дошло после.

# 281
Ако след това ти се наложи да четеш мисли не знам по какъв начин трябва да се обясни.

"Докато не отидохме до конкретния нов обект за озеленяване... дори не стигнахме до там, а направо ме закара в една гора. Опитах се да говоря с него да ме остави, но той беше решен, че това е момента. Отблъснах го няколко пъти, излязох от колата, но не знаех на къде да тръгна. Той ме последва, вече крещях че не искам да правя секс с него. Тогава ми каза влизай обратно в колата и аз най-спокойно си влязох и направих всичко което поиска от мен, чувствах се ужасно, а се правех че ми харесва."

Аз ако бях в гората с мъж, без жива душа наоколо, който се държи агресивно и настъпателно щях да се нас*ера от страх, супер гадно звучи и не знам какво бих направила на нейно място, честно.

# 282
  • Далечният изток
Ок, измислили сме си. Ти ми отговори - има ли право да каже не жената? има ли условност кога може да каже не?

Ние не знаем много неща, не сме й в обувките, не сме й в главата.
Тя го приема като изневяра. Кой как го интерпретира, не ме интересува. Аз не съм човекът, който ще я съди.

# 283
Забелязахте ли, че авторката се появи? Може би трябва да питате директно, ако нещо ви вълнува.

# 284
Цитат
аз най-спокойно си влязох и направих всичко което поиска от мен, чувствах се ужасно, а се правех че ми харесва."
И мармотът си завива ли, завива.
Тя себе си иска да излъже, а иска ние да ѝ повярваме.

Общи условия

Активация на акаунт