Чувство за вина след изневяра...

• 22 772
  • 951
  •   1
Отговори
# 660
Регресира до 9-годишна...
Стана вече страшно. Simple Smile

# 661
  • София
Всичко е така, само съпротивата не е била категорична, според мен никаква.
Слиза да пуши, защо?

Мани, Бази, ще слъснат и интерутробни драми, които ще обусловят разрушената връзка майка - дете.

# 662
Малко вероятно е да е луд, но ти казва, че в мъжките очи,  при противоречиви сигнали - "искам те" - "не те искам", е по-вероятно да бъдат отчетени само даващите зелена светлина.

# 663

Ами не е луд. Така го устройва. При такъв човек, няма достатъчно категоричен отговор... при такъв човек, ядеш х*й (буквално), защото така му изнася.

Хайде малко по-кротко и без лични нападки, става ли? Прочете ли ми поста на предишната страница?

# 664
Всичко е така, само съпротивата не е била категорична, според мен никаква.
Слиза да пуши, защо?

Ако беше уплашена, цяла гора има, може да избяга, може да се скрие, може да се обади по телефона. Едва ли е било място без покритие и с бродещи мечки наоколо.

# 665
rf22, не се опитвай отново да манипулираш с " мъжка психика". Каквато и да е психиката на един мъж (за всеки тя е различна , не сме клонинги), насилието си е насилие.
Когато  жена постави граници на интимните ти отношения с нея и каже "не" от там нататък , нещата стават подсъдни.
И както ти си имаш психика, така си има и тя.Защо да трябва да се съобразява само с твоята и с недоизказаните ти намерения, а ти да не можеш да приемеш нейното "не" като релевантно ?

# 666
  • София
Ако си вдигнете задниците от ушите, ще схванете, че никой не ви манипулира.
Дава се друга гледна точка.
За никоя от страните не е правдиво, поради незрели, гнили отношения.

Вие си бъдете честни и читави хора, пък чакайте да сърбате тая попара.

# 667
  • София

Ами не е луд. Така го устройва. При такъв човек, няма достатъчно категоричен отговор... при такъв човек, ядеш х*й (буквално), защото така му изнася.

Хайде малко по-кротко и без лични нападки, става ли? Прочете ли ми поста на предишната страница?

Тц, не става.

Кой по-конкретно пост?

# 668
Е, Лъвице, ти ми се скара, че зададох един въпрос на Вяско, пък rf го направи на нищо. Чакай сега, разговаряме...

# 669
Ако си вдигнете задниците от ушите, ще схванете, че никой не ви манипулира.
Дава се друга гледна точка.
За никоя от страните не е правдиво, поради незрели, гнили отношения.

Вие си бъдете честни и читави хора, пък чакайте да сърбате тая попара.

Ще се учудиш, че и на честните и читави хора се случват гадости. Никой не е застрахован, заради това, че е почтен.Ако беше така-светът щеше да е рай, ама за съжаление-не е.
 И аз зная, че тук се изказват различни мнения, само че мога някое мнение да го определя като манипулативно и защитаващо насилието, нали така?

# 670
  • София
Регресира до 9-годишна...
Стана вече страшно. Simple Smile

Regression psychology refers to an unconscious, emotional defense mechanism where an individual's personality reverts to an earlier point of development. A person will portray behaviors from childhood when confronted with threatening or objectionable situations.

Да ти е познато?

Е, Лъвице, ти ми се скара, че зададох един въпрос на Вяско, пък rf го направи на нищо. Чакай сега, разговаряме...

По моята субективна прценка, нито съм го нападнала, нито съм го обидила, нито съм била "не-кротка". Пък на нищо да съм го направила, съвсем Joy

# 671
rf22, не се опитвай отново да манипулираш с " мъжка психика". Каквато и да е психиката на един мъж (за всеки тя е различна , не сме клонинги), насилието си е насилие.
Когато  жена постави граници на интимните ти отношения с нея и каже "не" от там нататък , нещата стават подсъдни.
И както ти си имаш психика, така си има и тя.Защо да трябва да се съобразява само с твоята и с недоизказаните ти намерения, а ти да не можеш да приемеш нейното "не" като релевантно ?
И след не-то, свирка.....

# 672
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И аз да си кажа как ми изглежда от страни, без да съм чела всички мнения.
Младо момиче, което се опитва да поддържа дистанционна връзка с момче, което обича, от толкова време е на сухо, че поддава на свалките на колега. Не само поддава, ами цялото ѝ същество откликва на телефонния секс с въпросния колега. Той пък, наясно, че секс с нея му е в кърпа вързан и с идеята, че тя много го иска, подготвя ситуация, така че сексът да се случи. И колко гадно, когато тя му отказва. Толкова време се лигави с него, пуска му се по цици, върти очи и т.н. и той така на..., а накрая "ама аз не искам". Няма не искаш...и т.н. и я насилва... А момичето, от чувство за вина, че е поискала секс, се гложди, че изнасилването е изневяра и едва ли не, тя сама си го е навлякла. Обаче, когато една жена каже "не" е не. Това всеки мъж го знае, само насилниците не. Може да се ядосва, че го е подвела, но да я изнасилва, не може и подлежи на наказателна отговорност. Трябва да се подаде жалба иначе тоя кой знае до къде ще стигне.

# 673

Тц, не става.

Кой по-конкретно пост?

Ми ок, така да бъде. И аз мога обаче.
Внимавайте все пак с тия измислени граници от рода на само главичката, щото онова нещо рамена няма......

# 674
  • София
На кои събития? На "влизай в колата, на задната седалка"? В кой момент една жена се предава и просто спира да се бори? Предполагам е различно, по новините има доста случаи, на борили се до смърт. И тогава сигурно пак не са направили достатъчно, щом не са го спрели. А дали ако той беше спрял след крясъците, беше се извинил и беше казал, че ще я върне у дома, щеше да му лапа? И защо след като е бил толкова уверен в желанието й, я кара в гората с колата, а не я покани у дома и не й каже предварително намеренията си?

Продължавам да чакам отговор.

Общи условия

Активация на акаунт