90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 280
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Майкъл е слаб в момента - т.е. така изглежда след упорита диета. Когато за първи път го даваха спомена, че е имал сериозен проблем с теглото и се е взел в ръце и е отслабнал драстично (когато американец каже, че има проблем с теглото, си представям онези 300-та килограмовите...). Така че тя не трябва да иска прекалено много от него, достатъчно е да се поддържа.
Мисля, че Натали не трябва да казва, че й харесва, а после да прави физиономии. Какъв е смисълът - определено не е любезно. Да си каже направо, че не яде пържени неща и да не прави сцени.

# 526
  • Sunshine state
Айде сега, все едно не е яла и тя пържени филии при баба си. Претенциите й край нямат. Ок, не яж пържено, ама не насилвай хората да си променят мирогледа и навиците, щото ти не ги харесваш.

# 527
Забелязахте ли Джулия колко много се снима и винаги ходи със селфи стик. Каза че иска хората да и завиждат, тя къде е, а пък те къде са 😂
Яра е вечно сърдита, вечно недоволна и говори с Джови сякъш е пълен боклук. Това е някакъв вид тормоз също.

# 528
  • Sunshine state
Е, Яра е доволна като й се подаряват разни ай фони и скъпотии. Меркантилна история.

# 529
Аз ако бях мъж и си търсех меркантилна жена поне щях са я избирам по външност. Яра хич я няма откъм красота.

# 530
@pppqqq , мерси за клипчетата. Това в youtube как хапват... стана ми готино с какъв кеф той си маже пържената филийка (американската палачинка) с кленов сироп, тя се прави на кифла. Да си прави каквото си иска за ядене, не е нужно да натяква. Той си има свой си начин на живот и на хранене, тя нейния си...
А другото клипче от dox.bg , сега го пускам. По принцип там всичко качено стои 14 дни. Няма да ти го изтрият, още повече не си му сложила специално име, то не е видео платформа. А е начин да пратиш нещо на някого. Аз постоянно ползвам докс.бг, ако искам да пратя файл по-голям от 25 МБ, защото по имейла не става.

# 531
https://в монента дават повторение на новия сезон сезон 8, еп. 1

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 22:50 от dessrun

# 532
# 533
  • Sunshine state
Благодаря за клипчето, сега го гледам. Мохамед ми хареса как си бачка, ама тая Даниел хич я няма. И пак някакъв се навърта около нея, нямам думи.

# 534
  • София
Не разбрах Натали защо реве и си тръгва.
Родителите на Брандън са толкова мазни манипулатори, че ми стават все по-неприятни. И той е като тях, нищо че сега се бунтува.

# 535
Хана е толкова сладка❤️

# 536
  • Cyprus, Пловдив
За мен най-хармонична двойка са гейовете, веднъж не ги видях да се карат или да влизат в конфликти и драми...
И между другото не ги видях в анкетата, бих гласувала за тях Simple Smile

# 537
Сцената с Брандън и Юлия (от този клип на Дискавъри+, дето изчезна) в колата беше толкова абсурдна и смешна, че не знам какво да мисля. Поне изглежда, че двамата се харесват. Разказвам накратко и с цензура, в момента не мога да ползвам скрит текст:
Юлия му се жалва, че това положение не й харесва. Той й обяснява, че се опитва да подреди нещата, но не знае какво да направи. Изглежда все едно ще се разреве (приличаше ми на театър това, може да е режисирана сцена).  Юлия го гледа с любов и съчувствие (поне така ми се стори) и започват да се целуват, след което тя му прави нещо (с ръка - извинявам се - това не е за обсъждане, не знам защо включват такива сцени в семейно предаване).
Всъщност, точно това шоу може би не е семейно, като се има предвид колко вулгарна беше Британи в следващия сегмент...
Но да се върна на Брандън и Юлия - той беше в студиото с Шоун (водещата), докато се излъчваше клипът и гледаха. За щастие, майка му не беше там. Шоун го попита защо са правили такива неща пред камерата, той каза, че са забравили, че в колата има камера.
После цъфна Анджела и го обвини, че е егоист (във връзка с клипа, не по принцип). Той каза, че имало продължение, което не е излъчено и не е егоист...
--------
Анкетата е само за двойки от основното предаване 90 дни, не участват двойките от Наобратно (По другия начин). За тях ще има отделна анкета.

# 538
Изгледах предаването от вторник вечер (Двойките разказват). Този Синджин от ЮАР е класически алкохолик. И как се опитва да убеди всички, че не е. Че си иска бирата като гледа мач, или като работи нещо в градината, а Таня му каза, че ако е една бира... няма проблем. Но те са много. А той се налива всяка вечер и по заведенията. Този е болен от алкохолизъм и не само, че не го съзнава, ами обяснява, че в цяла Южна Африка е така и това било нормално. И като му казаха да избира между брака си и алкохола, той каза, че ще избере пиенето. Пълен урод. А приятелите му, които ги включиха онлайн... абсолютни кретени и пропадняци. Същите алкохолици и лентяи.

# 539
  • Sunshine state
Тези двамата Синджин и Таня са ми едни от най-скучните. И двамата са хвани единия, идари другия.

Общи условия

Активация на акаунт