90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 297
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Ето го клипа в докс - не съм си правила профил, така че предполагам, че ще изчезне след определен период: https://dox.abv.bg/download?id=c70722b0d2
Опитах се да намеря и онзи другия, с Брандън и Юлия, както и с Язан и Британи, но е махнат от Ю туб и не са го качвали отново.

Ето клипа, в който Натали се отвращава от пържените филийки и се сърди, че Майк не й е купил подходяща храна:

Не бих търпяла и 5 минути някой да ми се криви така, той изглежда е отчаян.

# 511
Ами ужасна е Натали, но пък съгласете се, че никой не е длъжен да припада по чудните американски пържени филийки. А и той явно знае, че тя се храни здравословно. Което пък не я оправдава непрекъснато да се кокори и гримасничи. Кауза пердута са ми тия двамата.

# 512
Е, не. Но точно заради това жената трябва да си има свои пари и да си купи каквото й харесва. Натали някак си очаква Майк да знае, че трябва да й напазарува определени неща, което е невъзможно - дори най-близките ми хора не могат да ми напазаруват без много точни инструкции, а Натали и Майк не са си близки.

И палачинки да беше направил, пак нямаше да уцели - нашите палачинки са тънки и се навиват (американците сигурно биха ги определили като креп?), а техните са малки и дебели.

# 513
А какво им пречи всъщност всеки да яде това, което обича. Мъжа ми месо не яде, всъщност много неща не яде, които аз обожавам. И какво според тях трябва да се лиша в името на какво? Не схващам, защо просто не си хапват кой каквото обича, живота е кратък, за да ядем неща които не харесваме или някой ни кара насила да правим. Както в началото тя изпадна в истерия, че той не е вярващ. Много фалшива започва да ми изглежда, визуално много я харесвах на снимки, но май са били фотошопирани, сега видях този огромен избождащ очите нос, как не съм го видяла?

# 514
Така е, тя нали си намери един морков в хладилника - изглежда само това обича от нещата, които има. Майк я изгледа и каза, че ще й купи една торба моркови.
Носът на Натали изглежда по-малък на всичките й снимки.

# 515
  • Sunshine state
Според мъжа ми, Натали е грозна и приличала на жаба в лицето. Ами не мога да му възразя, истина си е. На мен не ми харрсва също, а като вземе дс прави и физиономии и да се криви.. 🤣
Характерът й също е отврат, та не знам след Майкъл как точно ще си хване мъж. Не е за търпяне. Предвиждам, че Майк скоро ще й посочи вратата.

# 516
Майка ми е гледала част от предаването и харесва Натали на външен вид.
Аз не я намирам за красива (на фотошопираните снимки изглежда добре, понякога). Физиономиите й са малко ала мистър Бийн.

Характерът й е ужасен, дори не се опитва да се престори на малко по-любезна.

# 517
  • София
Аз я разбирам Анджела защо не иска инвитро, но Майкъл предлага и други варианти, ама Анджела с тази ревност.
Нормално е един човек да иска дете и тя му го обеща, не е редно да се отмята след сватбата. Да я превъзмогне тази ревност малко.
Около мен са единични случаите на хора, които не искат деца. Не може да го изкарва виновен него за това му желание, предвид, че го е заявил от началото още и не е крил, че това му е много важно. И роднините казаха, че са подкрепили брака, защото тя е дала дума, че по един или друг начин ще имат дете.

# 518
  • София
Направо си го е лъгала без да й мигне окото.  Ревността няма да я превъзмогва, дори с времето ще се засилва. Нея трябва да я оженим за Ед.

# 519
Между другото, Анджела е нещо като ководеща сега - появява се на видео връзка в предаването на Дискавъри + и дава "ценни" съвети и мнения. В този клип дето изчезна, даде съвет на Брандън за сексуалния му живот.
Има да си я гледаме още дълго...

# 520
Всички американци са изключително неадекватни, търсят емоции там дето ги няма и се наместват на оправни жени решени на всичко.Щом са се записали за шоуто и са се борили да участват, чакат пари и ползи, и двете страни.
Майкъл ще се свие и ще се съгласи с Анжела, няма начин  за деца, никакъв.Тя откровенно си го излъга, ама и той се направи, че ѝ вярва и роднините му.Дъщерята Скайла и майката са си комбина.Всички се навиха да вярват само и само Майкъл да отиде в САЩ, после договорката ще се направи, долари, помощ за роднини, емиграция, няма да има отърваване  за Майкълчо от нигерийските роднини.Нигерийци са и не са наивни, от там идват мейлите за награди, принцове с милиони, само да изпратим банкова и нещо си в брой.

# 521
Според мен, Майкъл ще я напусне, като види, че не става с децата. А той изглежда наистина държи на нея, няма да е лесно решение.
Може и да се откаже от Америка, нали неговият кумир Тръмп вече не е президент.

# 522
Ох, вярно! Бях забравила сцената с култовите боксерки...

# 523
pppqqq , благодаря за клипчето. Освен, че ни зарадва с инфо, придоби и ново умение, браво !
Ако щете вярвайте, но се смях на ситуацията и мааалко съм разколебана - не мога да нападам Натали, защото и аз не ям пържени филийки Mask Тя реагира малко пресилено (сигурно заради камерите), но той с каква надежда я гледаше и търсеше одобрението и ... Тя едва преглъща от любезност , а той сладко си отопи сиропчето Stuck Out Tongue Closed Eyes Ведньж го мернах в гръб - истинско тюленче, дънките няма къде да се задържат, дънцето смъкнато. Но двамата визуално си подхождат, тя може "на живо" да е нежна, а снимките да изострят чертите и. А като не харесва толкова много неща, да се връща в Киев, но първо да му загатне, че с това " love... love..." ще го обърка съвсем.
И Анджела като Джени и Лиса . Самочуствие до небето и егоизъм без мярка. С какво точно, освен с това, че са американки искат да задържат тези мъже? Те до един са смотани, но все пак ... Гледах как Анджи се затръшка, че Майкъл през нея гледал танцьорката в бара. Съзнава, че възрастта и я прави уязвима и си го изкарва на него. Майкъл се вкара в капан, ама пуста мечта за Америка Mask

# 524
  • София
Да, и трите ми стават все по-противни. Изкукали лелки-баби. И не е само до възраст, то е до мироглед. Вместо да си гледат внуците, те хукнали да съсипват живота на по-млади мъже. Мъжете имат интерес, вярно е, но тези баби са бедствие.

Общи условия

Активация на акаунт