90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 298
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
За докс.бг не ти трябва профил , директно го качи там. Не си играй с този вибокс

# 496
# 497
  • Cyprus, Пловдив
Благодаря за каченото видео! Flowers Hibiscus
Отвратително как Мохамед отказа да я целуне на сватбата, какво беше оправданието? Confused

А бебока на Алексей и ... забравих името е разкошноооо Heart

# 498
Оправданието беше, че е вярващ мюсюлманин. Май има нещо такова - и на другите сватби с участието на араби, младоженците не се целуваха с булките.

# 499
  • Бургас
Не разбирам защо още ровят в тази история на Мохамед и Даниел, там отдавна всичко е приключило-всеки си е по пътя. Дейвид и Ани са си лика-прилика, изглежда са се намерили наистина.
Младите с бебето помня, че имаше момичето здравословен проблем, за който имаха опасения, че се предава по наследство. Дано не е вярно, симпатична двойка са. Вероятно това са им успешните двойки и за това ги дават след Мохамед и Даниел, да ни оправят вкуса...

# 500
Мохамед мисля се оправда, че не може да я целуне, защото бил свещеният им месец Рамазан.
А Лорън имаше Синдром на Турет (или Турег). Правеше понякога едни токове с очите. При нея беше в лека степен изразен синдрома. Много да ми симпатични двамата с Алексей.

# 501
Този синдром май в повечето случаи не е нещо страшно, което да пречи на нормалния живот, така че не е голяма работа. В сериалите дават хора с тежки проявления (обикновено псуват без контрол и получават силни тикове). Но при нея нямаше такива прояви.
Даниел има нова тръпка, нали видяхте? А Мохамед е нещо като отшелник - живее си в ТИР-а и не общува с други хора. Но най-важното е, че му харесва.

П.п. От Ви бокс са ми забранили да качвам клипове на предаването (както подозирах, че ще стане), така че ако отново излезе нещо интересно, ще го сложа в Докс, а който иска да си го тегли и да гледа Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 09:39 от pppqqq

# 502
Благодаря на всички за по- подробните мнение, особено на Pupitka за чаршафа. Не мога да гледам редовно , а някои двойки са ми интересни и по- обстойните мнения са ми добре дошли. Вчера по бг TLC цяла вечер даваха епизоди, но успях да видя само едно обсъждане на проблема на Анджела и Майкъл с яйцеклетките . Не разбрах много, но ме впечатли цената на операцията - 100 хил.$  Astonished И кой попита? Лариса, разбира се. Та я заподозрях, че е готова да се предложи ако дъщерята на Анджи още се опъва Mask Точно такъв тип ми изглежда, за пари е готова на всичко, а при корекциите които е предприела ще и трябват доста. И този с който живее сега намери с какво да се похвали - секс 5-6 пъти в седмицата. Mask За такива казват "търкулнало се гърнето и си намерило похлупак".
Много съжалявам, че не съм гледала епизода с Майк и Натали. Тя верно ли иска да го прави вегетарианец? И за религия го врънка и за храненето? Това може да го издържи само някой ако е  лудо влюбен в нея, да видим докога ще я изтрае Майк. Нали ми е "сродна душа" по вяра в извънземни,  Stuck Out Tongue та затова ги следя, дано успея да хвана епизода.
Прави сте за майката на Брандън , но все пак се е изплъзнал от контрола на семейството с връзката си с Юлия. Ако беше толкова послушен, а майката толкова властна нямаше да се получи.  Малка хитра мишка е Брандън , но остане ли на него да издържа семейство не го виждам.
Дами пишете, не се щадете , аз поне чета с удоволствие Yum

# 503
Натали е отвратителна, дори да е права за някои неща. За краткото време, което прекара там, успя да сподели, че мрази розите, които й е купил(защото са лилави), мрази пържени филийки (Майкъл мислеше, че това е нов вид храна за нея - смотан американец), мрази котката му, къщата, града, роднините и приятелите му.

# 504
Ииииии..... люби само себе си явно.

# 505

Не се отваря. Ако можеш, същото го качи в dox.bg , не ти трябва регистрация.

# 506
Да, аз написах по-горе, че са ми изпратили съобщение от сайта и са го изтрили.
По-късно ще го сложа в Докс, сега клипът не е при мен (на друго място съм).

# 507
  • София
Анджела е напълно изперкала вече, тя сериозно иска дъщеря й да стане донор на яйцеклетка. Ще вземе да си влоши отношенията с дъщеря си заради един мъж!

# 508
Малко като научна фантастика е Анджела да се захване с инвитро за мен. Струва ми се, че го прави като демонстрация пред Майкъл "Ето видя ли, опитах по всякакъв начин, но не се получава".  Пък и той все пак знае на колко е години тя. То любов, любов, но сам се е подписал под този брак и като искаш дете е трябвало да претегли по-добре нещата.
А всъщност снощния епизод нов ли е? Да знам дали да връщам назад и да го гледам.

# 509
  • София
Все повече започва да ми става жал за Майкъл. Той в момента единствено може да седи с нея заради парите, които тя му изпраща и заради зелената карта. Но го чака невероятен психически тормоз.

Общи условия

Активация на акаунт