90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 301
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • sf
Такива майки като на Колт и Брандън са ми чак зловещи. Имам чувството, че и секс биха правили със синовете си ако можеха. Мислят, че помагат, а всъщност ги осакатяват психически.

# 481
Успяхте ли да гледате този клип, преди да изчезне?
Дадоха неизлъчвани кадри. Брандън и Юлия правиха някои неща в колата му... Не знам наистина ли са забравили, че има камера или страдат от есхибиционизъм... Като се има предвид, че в рекламата за сезона търчаха голи из двора, сигурно е второто...
А Британи каза такива неща на Язан, че ако баща му беше такъв, за какъвто го представят, щеше да й изпрати бомба.

# 482

Нещо от Дискавъри +, при това с прилично качество, но сигурно скоро ще изчезне:

Пише, че видеото не е налично и че Discovery предявили иск Grinning

# 483
В момента по турското ТЛС дават “Изгубени жени” (Kaybolan kadınlar) и определено си е доста криминално, май го дават същото по ID (разследват убийства и безследно изчезнали хора). Поне не тормозят хората с пъпки, кисти, джуджета и 300 килограмови

# 484
  • Sunshine state
Със срам ще призная, че 9 годишната ми дъщеря гледа с кеф това с пъпките. 😂 На мен не ми е интересно, ама тя като го хване.. 🙄

# 485
  • София
По ІД не съм го засичала това.

# 486
diziler, всички видеа от предаването изчезват от Ю туб (освен официалните трейлъри и клипове) - телевизията ги блокира. Няма как да се възстанови, освен ако някой случайно не качи пак. Затова трябва да се гледа бързо Simple Smile

# 487
  • на брега на морето
Какво им е на джуджетата, много са си готини даже.

# 488
  • Sofia
Ролоф от “Малки хора,свят голям” са ми любимци 😍

# 489
  • In transit
Казах ви аз, че майката на Брандън измести мама Деби, ама не ми вярвате... Grinning

# 490
Joy Карине (на Пол) си е направила профил в Онлифанс и снима секси кадри както е силно бременна. Пол пак й е сърдит. Би трябвало да се възмущавам, но са ми смешни с техните непрекъснати и нелепи скандали. Той по-добре да я остави - щом от това хората забогатяват, а и двамата не работят нищо, поне тя да вкара някакви пари в семейния бюджет...

# 491
  • Sunshine state
Новината за Карини и Пол - ужас.. 🤐
Не харесвам джуджетата и аз..

# 492
Това е нещо ново май, гледайте бързо:

Нов сезон на И заживяха ли щастливо? - поне мисля, че не съм гледала Мохамед преди?!

П.п.
Скрит текст:
Тези клипове мога евентуално да ги сваля, като ги видя, обаче после няма как да ги кача в темата - ако някой има идея, да каже? Как става качването във Ви бокс и дали там ще ги хванат, че са пиратски?

# 493
Много лесно става и свалянето, и качването. Аз пак не видях видеото в тубата, блокирали са го.

Значи от тубата сваляш видеото с ytmp3.cc , a после във ВиБокс качваш, ако имаш профил , просто кликваш на Качи видео и после пействаш тук линка. А ако нямаш профил там, качи видеото в dox.bg и ни дай готовия линк. Стига да ти се занимава , разбира се

# 494
Нямам профил, но ще се опитам да си направя. Ако не стане или ако го атакуват там, ще сложа в Докс.

Общи условия

Активация на акаунт