90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 302
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Наистина родителите н Брандън са странни. И аз съм много близка с нашите, но те никога не са си позволили да ми се мешат. Предполагам защо му се мешат на него- няма характер, не показва че е силна личност. Виждала съм доста 30 годишни до полата на мама, включая и момичета. Просто всичко им е на тепсия, нямат един дамостоятелен избор в живот, нямат поет риск. От ръцете на мама, в ръцете на половинката. Искат да изкажат мнение но нямат смелост. Аз ги наричам медузи. Тялом са тук, а духом ги няма. Такива хора, обукновенно са сами цял живот. Дано Юлия малко го ошлайфа това момче. А това,че зад гърба на мама и тате правел друго е доста жалко, страх го е да е мъж ли?
Има моменти,който пак съм изпуснала🤣🤣🤣 ама вкъщи е само маммооооо и аз тичам , та изпускам моменти от предаването. Добре,че е групата да запълня липсите.

# 466
Не е жалко, типично поведение е. Няколко мои познати, които в училище бяха бабаити (били сме в едно училище, но не съученици), даже известни с проявите си, пред родителите си бяха като ангелчета. Знам го, защото съм била свидетел, родителите ми са познавали техните и така...Клишето по филмите и сериалите е, че лошото или популярното момче в училище е нахакано и вкъщи, но реалността е съвсем различна.
Не казвам, че Брандън е точно този тип, но това поведение е много разпространено.

# 467
Права си от гледна точна на това, че зад затворените врати,никой не знае какво се случва!

# 468
  • Sunshine state
Гледах новия епизод вчера. Тарик запозна Хейзъл с дъщеря си, двете се разбираха добре, но той каза, че ако не потръгнат нещата, ще се раздели с Хейзъл. Майк и Натали ходиха до водопада, тя му мрънкаше, че трябвало да стане вегитарианец и го питаше за сватбата, но той каза, че не е сигурен още. В следвашия епизод нещата чежду тях стават напечени--той иска да я запознае с негова приятелка, а тя казва, че била под нивото й и Майк избухва, казвайки й, че гледа хората отвисоко и се мисли за нещо повече от останалите /което си е истина/.
Джоуви замина по работа и Яра остана сама в "селцето". Една приятелка на Джоуви дойде да я вземе за педикюр и й разказваше какъв е бил той преди, как ходел по стриптийз клубове и тн. Тя се възмущаваше.
Брандън и Юлия излязоха на вечеря с родителите му, за да се запознае тя с дядо му. Симпатичен старец, ама се съмнявал, че Юлия го използвала за да се установи в страната, както често се случвало с рускините?! Това не ми хареса, дето го каза.  Аз не смятам, че тя е такава. Юлия му каза, че мрази фермата и не желае да чисти на прасетата. Обявиха и дата за сватбата - 9 Май, но родителите му възразиха, защото 8ми било денят на майката и не можело. Брандън уж им тропна с крак, но майката сряза дядото да не си записвал датата, защото подлежала на промяна. Отделно майка му на Брандън забеляза смучка на врата на Юлия и се възмущаваше от сина си и кога имал време да я направи след като не спяли в една стая. 😅
Французойката са я задържали на границата в Мексико и сега нейният се опитваше да разбере къде е и какво става. Голям мухъл ни се видя и много недеен. Да видим какво ще стане. Сори за чаршафа. 😚

# 469
Хахахаххахах тия Бранданови ще ме уморят 😂😂😂😂

# 470
И аз гледах част от епизода. Тоя Андрю много ме разочарова - правел всичко възможно да разбере какво се случва с Амира ?! Какво направи - обади се на 5 телефона и попита на испански дали говорят английски - е.си помощта!
Ако Натали смята, че има високо ниво, трябва да си пази нивото, а не да се хваща с първия американец, който й се върже.

Родителите на Брандън навлизат грубо в личното му пространство и в това няма нищо нормално. При такива родители той няма как да не е смачкан.

# 471
  • Sunshine state
Именно - Андрю не направи нищо, голям мухльо. Малко на КолтИ ми напомня.
Забравих да напиша за Зиед и Ребека - той пристигна в САЩ и зет й на Ребека го емна още от летището какво щял да работи и тн. Направо го съжалих. А Раян и милионерката се скараха, защото той лаза, че не му пукало какво ще реши тя и се ядосваше, че й плащал заплатата в оня хотел.

# 472
Приятелят на дъщерята на Ребека е простак, освен това е ислямофоб - в първия епизод, в който го дадоха имаше някакви коментари,  че САЩ били християнска държава (хаха?) и Зиед бил длъжен да свикне.
Освен това, него какво го интересува дали Зиед ще работи или не - Ребека му плаща сметките, не той.

Нещо от Дискавъри +, при това с прилично качество, но сигурно скоро ще изчезне:

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 16:33 от pppqqq

# 473
  • София
Този епизод къде сте го гледали? По тлс Хейзъл още не е пристигнала в Америка.

# 474
Предполагам по американското TLC.

# 475
Не, в Ю туб, но е ужасно - и като звук, и като картина.

# 476
  • Sunshine state
Вчера го излъчиха по ТЛС САЩ. Другото, което ми направи впечатление при Хейзъл и Тарик е, как той я заведе в една закусвалня да й покажел какво ядат американците - ами отврат беше. Намерил с какво и той да се хвали. Беше горд от тия мазнотии.

# 477
Да, някаква мазнотия, натрупана в огромно количество в чинията. Изглеждаше гадно. Замислих се, че там сигурно не бих намерила какво да ям... А не съм от хората, които ядат само полезни храни.

# 478
  • София
Родителите на Брандън не са излизали от личното му пространство.

# 479
Не знам дали сте забелязали, но майката на Брандън го нарича little baby boy - малък бебчо))

Общи условия

Активация на акаунт