90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 232
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И аз бях видяла само коментара за тампона, амии май наистина си е тампон.

А за скрития текст, ако нямаш компютър, най-долу на страницата на телефон има бутон Премини към пълна версия и ще виждаш пълната функционалност, малко дребно, де, но колкото за скриване на снимките, става.

# 601
На втората снимка главата  ѝ изглежда много странно, по-голяма някак и малко ми прилича на фотошоп.

# 602
Тези снимки изобщо не са секси. На първата се е разчекнала и тя не знае как да стане, втората поза си е за секс, ама тя се мисли за секси. Много зле.

# 603
  • Sunshine state
Втората снимка е много долнопробна.. Първата е привидно нормална, но като се вгледаш.. 🤢🤮

# 604
  • София
Е, то секси снимки се слагат в Инстаграм безплатно, в онлифенс са си сексуални, иначе защо да им плащат, ако видят същите като в инстаграм. Не, че аз бих се снимала така, ама не ми и плащат, така че никой не очаква такива от мен. 😁

# 605
  • Sofia
Отвратителни кадри.Не я харесвам,а след видяното,още повече 🤮

# 606
Снимките са от нейния профил в Онлифанс, така че не са фотошоп. Сигурно Андрейчо ги е правил.
Имайте предвид, че Девън също има профил там и видях коментари, че въобще не е секси, както и че повечето от снимките са същите като в Инстаграма й. Хората се чудеха защо си е направила профил, след като съдържанието му е такова, но според мен е ясно - щом има глупави да плащат, защо не?

# 607
Отвратителни кадри.Не я харесвам,а след видяното,още повече 🤮
Споделям мнението.
Отделно, че няма хубаво тяло.

# 608
  • София
Който и да е снимал, не става за фотограф. На втората снимка едва ли някой би могъл да измисли по-лош ъгъл и поза. Либи изглежда ужасно.

# 609
  • Sunshine state
Елизабет прилича на баща си и това не е комплимент, та не знам от къде това самочувствие. 🤷🏼♀

# 610
  • Sofia

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 21:23 от Doli

# 611
  • София
Бебето е копие на баща си. Биниам е малко инфантилен, но като цяло са доста нормални и двата клона роднини.

# 612
Забравих да напиша новината, че Тим и Мелиса са скъсали. Не е особена изненада.

# 613
Добре са направили. Само се мъчеха взаимно.

# 614
Нещо интересно - двата епизода на 90 day fiance: Bares all - отварят ли се при вас? Има и опция за сваляне, но ако ги виждате няма смисъл да свалям и да качвам в докс.
https://drive.google.com/file/d/1cgOuqdCz_Nwv3yPZjDanv_mS03e2DUz … CHT4CRZQk2fzBbndg

https://drive.google.com/file/d/1MatbBlnR_EPrj0cP2ZOAmKTlB4BasR4 … 8TK7buNBCY5wSb79c

Общи условия

Активация на акаунт