90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 840
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
А какво е станало с крака на Омар?

# 91
Омар като, че ли е единственият мъж който е симпатичен визуално.
Сетих се Андрей на кой ми напомня - на ленивеца от Ледена епоха.

# 92
  • София
Кога е имало епизод вчера?

# 93
  • София
нали ги повтарят, снощи по едно време имаше втората част на онлайн-короненото-диванено на двойките. Сигурно днес пак ще ги повтарят както през всеки уикенд.

# 94
  • София
сега повтарят двойките

# 95
  • Sunshine state
Не знам дали всички са меркантилни, ама има нещо в тая Украйна, та толкова много жени оттам да си търсят богати мъже навън толкова масово. Опротивяха ми направо тия меркантилници. 😆
Дейвид е жалък и има нереална представа за себе си и каква партньорка му трябва.

# 96
Има война Simple Smile
Дейвид реално е по-свеж от Лиса и Анджела - има относително добра кожа и коса, не е много дебел. Може да си намери симпатична възрастна жена.

# 97
  • Sunshine state
Аз мисля, че им е направо в културата, защото и децата така си учат - ето, шефката е вече тук и дори ще взима скоро гражданство, а говори на дъщеря си на 14г. колко е важно мъжът да е с пари, че тя обичала скъпи неща. Много са меркантилни.

# 98
Така е, но виж какво се случва с тези, които се женят по любов - примерно Ари и Либи - мъжете им не могат да им осигурят нищо и съпругите трябва да разчитат на родителите си. Не че е толкова лошо (щом родителите имат за даване и не се дърпат), обаче хората ги одумват.

# 99
  • Sunshine state
Поне знаем, че за тях не е чак толкова важно мъжът да е паралия.

# 100
Да де ама ако взимаш мъжа зареди парите, как ще живееш без любов? Предлагали са ми ( няма да казвам сумите) много пари, коли даже и апартамент за да бъда с някой. И то този с апартамента беше добре изглеждащ в лице, хубаво тяло, добър вкус за обличане, но най- важното НЕ мой тип. Е как да бъда с някой който не ме привлича? Аз не мога. Затова може би подкрепям двойките,които наистина изглежда, че се обичат. А относно липсата на пари, щом имат нужда могат да започнат и двамата работа или бизнес от вкъщи( в шестзнаците така направиха, отвориха онлайн магазин за бебешки неща). Та искаш ли да имаш пари има начини, само не трябва да те мързи.

# 101
И аз не мисля, че е толкова лошо, че Андрей не работи, щом с Либи се разбират толкова добре. Я вижте сестра й с какъв "хубавец" е, а и изглежда 20-тина години по-стар от нея. Със сигурност не е избиран по любов (а и нали бащата на Либи твърдеше, че сестрите били женени за много успешни мъже).

# 102
  • Sunshine state
Либи и Андрей се обичат, личи им. Аз него не го харесвам много, че ми идва мързелив, ама се обичат.

# 103
Готини са Андрей и Либи.  Изкефи ме как в карантинните епизоди даваха Андрей как си мие брадата и дупето в банята и обяснява подробности, хаха. Пуска камерата и започва да се къпе Grinning

# 104
Аз пък съм чувала за рускините че така си възпитават дъщерите да търсят богати ..аз пък останах потресена от Стефани която каза че жените от източна Европа били много студени затова лана се държала така с дейвид..добре че бяха поканили сесар да му каже някои неща но уви едно си баба знае едно си баба бае...

Общи условия

Активация на акаунт