Образователен Говорилник_тема 11_празнична_:)

• 23 822
  • 758
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив/София
Пипи, относно първата ти цел - това че си майка е част от новата ти личност Blush И хич не си само майка - ти си съфорумец, гражданин, данъкоплатец и много други неща Blush Но ако си искаш живота от преди 7-8 г., когато не си имала деца, well, не зная дали Санта изпълнява такива желания Blush
Забравяш, че съм с второ малко дете, като поотрасне и отново работя пълноценно, е друго- наместват се нещата някак. Първите години поне при мен е труден преход- първо да се науча, че съм майка, а после майка на 2, някак агресивно децата се наместват в семейството Simple Smile Постепенно всичко си идва на мястото и се вплитат няколко роли, че само 1-2 са ми малко.
Живота преди децата не го искам баш, голям егоист бях, а и обичам всичко детско. Но повече бебета не, анатема, мразя ги тия първи години.

# 211
  • София
Децата винаги агресивно се наместват в семейството. Те са като газовете - заемат целия свободен обем. Simple Smile Нищо, тъкмо ще свикнеш, и те ще пораснат. След 10-15 години Wink

Дъждец, много точно са се разпределили късметите, така че дерзай с ученето Wink Овациите и купоните на лято за девойката.

# 212
  • София
Пипи, относно първата ти цел - това че си майка е част от новата ти личност Blush И хич не си само майка - ти си съфорумец, гражданин, данъкоплатец и много други неща Blush Но ако си искаш живота от преди 7-8 г., когато не си имала деца, well, не зная дали Санта изпълнява такива желания Blush
Забравяш, че съм с второ малко дете, като поотрасне и отново работя пълноценно, е друго- наместват се нещата някак. Първите години поне при мен е труден преход- първо да се науча, че съм майка, а после майка на 2, някак агресивно децата се наместват в семейството Simple Smile Постепенно всичко си идва на мястото и се вплитат няколко роли, че само 1-2 са ми малко.
Живота преди децата не го искам баш, голям егоист бях, а и обичам всичко детско. Но повече бебета не, анатема, мразя ги тия първи години.
Ааа, не - много добре знам, че си с малко дете най-много на 2 г. Simple Smile И те разбирам напълно. Даже вчера от вкъщи си тръгнаха последните играчки за деца до 5 г. - изпитах огромно облекчение и съжаление към майката, към чиято къща заминаха играчките Smile Но пък има някои неща от тодлърските години, които определено ще ми липсват - бебешкото говорене, носенето във въздуха Simple Smile...

# 213
Аз така и не станах майка майка. Като вас. Дали защото се разделихме с татко и,дали защото никога не съм била готова за дете. Не знам. Но съм си все такова голямо бебе,което просто успява да се грижи и за детето си сравнително добре.
Досега не съм празнувала нова година с дъщеря ми,прекарва този ден с баща си. Всеки мисли,че съм луда,може..
Харесвам си живота и свободата,която имам всеки втори уикенд Simple Smile

# 214
За много години! Да сте здрави, пък другото ще се намести.
Започвам с мечтите:
1. От баницата ми се падна нова къща без свекърва и тъща. Не, че сега последните две са налични в сегашния ни дом, но къщата вече дори е харесана. Само ММ да осигури финансите, че на този етап наистина си остава в сферата на мечтите. Най- много искам баня и гардеробна към всяка спалня.
2. Мечтая си за Япония по време на цъфтежа на вишните март-април.

Обещанията:
1. Да си влеза в старите дрехи.
2. Да спортувам всеки ден. Имам условия у нас, но мързелът е велико нещо.
3. Да стартирам ремонта на апартамента, който купихме в началото на 2020. Само като си помисля и ме втриса от разправията с майстори.

И ще мина на телефон и ще редактирам за да ви покажа сградите на училището на Евробанк.
Скрит текст:

Намира се в ей този ъглов и триъгълен парцел: https://goo.gl/maps/CKjKaVLJS6SN58PG9
Сградите са две, еднакви, построени успоредно на всяка една от улиците Коста Паница и Тенев баир. Архитектурата е доста приятна, но ми се сториха не особено големи. Т.е. двете взети заедно ми се сториха по-малки от сградата на СС и на ПБ. Но може и да се лъжа. Парцелът не е много голям и не знам къде ще сложат външно игрище.

Между другото, точно по диагонал срещу него живеят доста известни българи. Банкери, собственици за огромни фармацевтични компании и т.н. Направили са си нещо като затворен жилищен комплекс.

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 19:20 от Fancy

# 215
https://youtu.be/vS2lWkn4g9g

Каквото и да е, аз съм стар човек и помня това нещо и много ми харесва. Детето не ми дава да го слушам в негово присъствие.. викам му - гледай, някакъв тъпак е написал в коментарите. - кой слуша това през 2020? И детето каза - прав  е човекът, кой слуша това през 2020?! Махай вика, тази гадна песен. И това ме амбицира още повече да си я слушам. Много ми харесва!!! Имаше музика по нашето време братче. А той взе, че написа моля ти се в коментарите напук на мен - ит'с а хорибъл сонг, и правилно го написа на английски, те учат яко в училището и пишат брате, може да пише на английски и го написа.
Поздрави

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 19:05 от Татко Мецан

# 216
  • София
Имаше музика по нашето време братче.
Ееех, Мецане - и Ашев снощи си пусна някакво хард рок парче (с яко ток и жица) и каза същото Joy

Децата с погнуса му казаха, че е луд и си пуснаха Maroon 5 Sleeping

Липсваше ни тук Wink

1. От баницата ми се падна нова къща без свекърва и тъща.
Е пак ли пандемия? Unamused Unamused

# 217
Ееее, Maroon 5 са велики бе. Иначе и жица не отказваме и в нашата къща. Образоваме се взаимно ние с детето. Често си правим дискотеки. Общите ни любимци са Coldplay примерно.

Не бе, Аш. Да си живея далече от тях. Simple Smile

# 218
  • Пловдив/София
Мецане, той ако е гледал клипа, затова се е възмутил. Много архаичен изглежда, сега са свикнали на ефекти, огън, голотии... Как някой просто ще пее и гледа в очите.
Иначе аз обожавам Абба, на Dancing Queen всеки път треперя, защото съм останала някъде на 17 по възраст... във връзка с поста на Голдева, и аз от бебетата съм Wink Но май тази година всички пораснахме- буквално и преносно Simple Smile
Много уютно взе да ми става при вас.. а много хубаво не е на хубаво Simple Smile)

# 219
  • София
По този повод за архаичността, май наистина младите имат лек проблем с възприятието и очакванията. Явно тези дни са ми дни за филмова класика. Снощи гледах Пощальонът звъни два пъти и се опитах да си представя как биха го приели днешните млади - трима основни герои и двама епизодични, на всичко отгоре черно-бял, няма ефекти няма нищо, иска се слушане, гледане на емоциите на героите и сглобяване на недоизказаното и недопоказаното. Никакъв шанс.
А сега се забавлявам с първите филми за Джейс Бонд. Шон Конъри не можах да го позная на млади години. Еха, друго си е да има класически екшън - много ръкопашен бой, някак чистичко се бият, а ефектите за днешните стандарти са като от аматьорска анимация с картонени макети. И горките момичета на Бонд - всички нинджи облечени, но нашата героиня мина половината планина и един вулканичен кратер босичка  цял ден и цяла нощ  по бял бански. Жените с обикновен маникюр - няма френски маникюр, няма блестящи картинки (сегашните момичета ще изпаднат в ужас). По това време май несъм била родена още. Та, такива размисли и страсти ме вълнуват новогодишно. Simple Smile

# 220
  • София
Ние с ММ бяхме "още по-назад", по време на словото на пРезидента го мютнахме и си пуснахме Жо Дасен - "Et si tu n'existais pas" Simple Smile и си го изтанцувахме до началото на 2021. (Това ни е първата Нова година заедно, в която сме си вкъщи, на всичкото отгоре и съвсем сами."Лимонада" Simple Smile )

# 221
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Снощи  започнахме с този концерт и продължихме ... по същия начин 😄 Но децата са закърмени с Z-rock... И филми гледат стари 😉 "Топло" много ги разсмя на 27.12 ...

https://m.youtube.com/watch?v=pSN3MO0e4cY

Да сте здрави, момичета и момчета! Другото, казват старите хора ... е "вятър и мъгла"...

# 222
  • в страната на чудесата
До дете си е. Малкият гледа всякакви класики. Като подхване някой гледа всичко, даже Чарли Чаплин...

# 223
  • София
Твоят не е представителна извадка. Той е от онези, горните 10 процента. Simple Smile

# 224
  • в страната на чудесата
Ааааа така са сегашните деца, Анди, абсолютно изненадващи.
Той си е съвсем обикновен млад момък Wink

Общи условия

Активация на акаунт