Lejka, Aш, Фенси, Тинкърбел са се пренесли в частното, добре, живи са - ще дойдат, ама другите къде сте?
Нот пак ли е баннат?
Миленитка? Бърди? Мецан? И Лейди?
Моля ви се хора, всички вие - кои пренесли, кои изчезнали, сте ми "нормалното" и не ми е хубаво като ви няма

Аз да дам отчет

Помните като преревах тук, че татко е болен. През страшни перипетии минахме, но Не БЯХ САМА. Имах огромна, животонеобходима подкрепа и помощ!
Междувременно голямото хлапе се върна в Англия, малкото (което също не е малко) изкара два извънучилищни изпита, мина сто файнъла и се е самоорганизирало по регистрации и отмятане на други изпити.
И ако до скоро не се впрягах за това, че стоят вкъщи, вече взе да ми става мъчно. Някакъв социален живот да му се невиди...не може само учене... Все си мисля, че такова учене никак не е продуктивно, а по-скоро се превръща в някакъв сън.... не, не, не може така, наистина!

Големите (Тинки, Шарки, Елидж) кога да очакваме да ви честитим за отговори от унитата?

Тъй. Не ми харесва особено резултата за сега от този експеримент, ще пробвам още някоя друга седмица да издържа и ще видя кой/кога/ с какво ще ме върне към младолик облик отново

Може даже да наемеш някоя агенция и до седмица мухата ще е в главата му