Образователен Говорилник_тема 11_празнична_:)

• 23 777
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
  • софия
Къде сте всички?
Lejka, Aш, Фенси, Тинкърбел са се пренесли в частното, добре, живи са - ще дойдат, ама другите къде сте?
Нот пак ли е баннат?
Миленитка? Бърди? Мецан? И Лейди?
Моля ви се хора, всички вие - кои пренесли, кои изчезнали,  сте ми "нормалното" и не ми е хубаво като ви няма Sad

Аз да дам отчет Simple Smile
Помните като преревах тук, че татко е болен. През страшни перипетии минахме, но Не БЯХ САМА. Имах огромна, животонеобходима подкрепа и помощ! Heart
Междувременно голямото хлапе се върна в Англия, малкото (което също не е малко) изкара два извънучилищни изпита, мина сто файнъла и се е самоорганизирало по регистрации и отмятане на други изпити.
И ако до скоро не се впрягах за това, че стоят вкъщи, вече взе да ми става мъчно. Някакъв социален живот да му се невиди...не може само учене... Все си мисля, че такова учене никак не е продуктивно, а по-скоро се превръща в някакъв сън.... не, не, не може така, наистина! Sad

Големите (Тинки, Шарки, Елидж) кога да очакваме да ви честитим за отговори от унитата?

Скрит текст:
Аз реших да спра да си боядисвам косата. И ако до сега ми се струваше много бяла и затова я боядисвах, сега ми се струва недостатъчно бяла за да се възползвам от белотата и за ексцентрична, по последна мода прическа Simple Smile
Тъй. Не ми харесва особено резултата за сега от този експеримент, ще пробвам още някоя друга седмица да издържа и ще видя кой/кога/ с какво ще ме върне към младолик облик отново Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 11:10 от Амели

# 406
  • София
Тук сме, Амели /извинявам се, в бързината съм написала Аш/! Още живи, мърдаме... Grinning
Социалният живот на детето не е много бурен напоследък, май основно учене през седмицата, никакъв фън...
Вчера дори се почувствах виновна, защото бях на театър и като се прибрах, тя тъкмо беше свършила да учи, мисля вече да я взимам с мен на постановки, които стават и за нея. Доскоро се притеснявах и не ходехме никъде в затворени пространства, този месец за първи път отивам от близо година и ми изглежда доста безопасно - през 2 места се сяда, не се чува никой да кашля...

/аз не съм фен не бели и прошарени коси, за съжаление според мен състаряват, по-добре някакъв цвят макс. близък до естествения/.

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 16:16 от Olive

# 407
  • В офиса
Амели, прегръдки, щом пишеш, значи лошото е зад гърба ви. Много е ценно и хубаво усещането за подкрепа Heart Много се радвам, че сте така задружни. Малкото ти не го мисли, те се усещат и когато спре да се чувства комфортно, сама ще потърси контакти. Сега със сигурност е много горда и доволна от себе си. То си е до тип човек. Аз моята с нейните все в последната минута неща, какво да я направя. Да, изобщо не е като мен, ама се опитвам да го приемам спокойно Simple Smile
За новини не знам. Аз не храня надежди. Между другото от един от университетите искаха видео, в което да се представи, много интересно беше, не че не го направи пак в най-най-последния момент, мисля че й се получи идейно, като оставим няколкото забележки относно силата на звука.
Шарки, предлагам ти уроци по математика - така моята ще седне да се подготвя много преди изпита, а твоят младеж също ще научи нещо. Ако се организираме през главите им, ще ни убият, но определено в взаимно-изгодна сделка.

# 408
  • софия
Амели, прегръдки, щом пишеш, значи лошото е зад гърба ви. Много е ценно и хубаво усещането за подкрепа Heart Много се радвам, че сте така задружни. Малкото ти не го мисли, те се усещат и когато спре да се чувства комфортно, сама ще потърси контакти. Сега със сигурност е много горда и доволна от себе си. То си е до тип човек. Аз моята с нейните все в последната минута неща, какво да я направя. Да, изобщо не е като мен, ама се опитвам да го приемам спокойно Simple Smile
За новини не знам. Аз не храня надежди. Между другото от един от университетите искаха видео, в което да се представи, много интересно беше, не че не го направи пак в най-най-последния момент, мисля че й се получи идейно, като оставим няколкото забележки относно силата на звука.
Шарки, предлагам ти уроци по математика - така моята ще седне да се подготвя много преди изпита, а твоят младеж също ще научи нещо. Ако се организираме през главите им, ще ни убият, но определено в взаимно-изгодна сделка.
Наистина е хубаво това усещане. Понякога не знаеш откъде и как ще се яви. Задружността се изпитва в такива моменти, голяма криза преживяхме на задружността, но то точно заради това е още по-ценна подкрепата и помощта, която човек получава отвън.  Heart
Права си, лошото (много се надявам и стискам палци) да е зад гърба ни наистина.
Това с клипчетата е много интересно задание, но според мен не толкова правилно. Голята ми дъщеря трябваше да направи такова за една позиция за работа. Премина доста кръгове докато стигне до този етап с клипчето. Направи го, но след това не продължи в следващите етапи. Избраха друг човек. По-основното обаче е, че след време, по стечение на обстоятелствата някак се завъртяха нещата и тя се озова насред една от кампаниите им да им помага нещо като доброволец, в резултат на което пък после дойде официално предложение за работа, като междувременно тя им разплете доста казуси.  Тя умее да е доста съобразителна в "кризисни, последен момент" ситуации, но това не успя да го покаже в клипчето. Та хем е интересно задание и се предполага, че човек ще се покаже в най-добрата си светлина, хем според мен е много ограбващо, защото не могат да усетят истинския допир, разговор, поведение и т.н.

# 409
  • София
Тинки, супер идея, ама как да го организираме така, че те да не се усетят? Твоята презчатово да подхване моичкия геймър?

Амели, ъпдейт къде го искат моя дзвер ще има чак в периода 15-30 март, предизборно. 10на седмици неизвестност само.

# 410
  • София
Тинки, супер идея, ама как да го организираме така, че те да не се усетят?
Чрез инфлуенсване. Значи - взимате девойката на Амели (или някое друго девойче от АК) и то започва невинно да подмята в някой общ чат или ФБ група как му е било мноооого супеееер якооо да се бондва по математика с някой ошлайфан семегеец, 12 клас. При това - много готина мацка, направо де тоз късмет. И така докато младежът сам не се събуди с идеята, че иска това Stuck Out Tongue Winking Eye  Може даже да наемеш някоя агенция и до седмица мухата ще е в главата му Simple Smile

Амели, радвам се, че сте добре и че пак ни организираш Heart

# 411
  • София
Аш-че, те се познават, бяха две години и нещо в един випуск, отделно геймеха онлайн заедно.

# 412
Ако дори само заподозрат ваше участие, ще ви наложат БАН. Simple Smile

Амели, много се радвам, че всичко е отминало.

# 413
  • София
Аш-че, те се познават, бяха две години и нещо в един випуск, отделно геймеха онлайн заедно.
Ами тогава по-директно - девойката на Тинки колдколва младежа и право Куме го пита не иска ли помощ по математика. Той няма да може да откаже Yum

А ние тука ще позатрием с Фран каквото има казано в явен вид ...

# 414
  • София
Тук в момента леко да кринджна и да призная публично, че гаджето му е родена математичка. И на него вече му личи нейния принос.

# 415
Ето виж, то "Господ" му го е поднесъл. Хахахаха.

# 416
  • София
Тук съм и аз, Амели Simple Smile
Напоследък имам чувството, че някак много бързо минава времето. Не успявам да сваря с всички ангажименти и затова по-рядко пиша.

Шарки, викаш, математиката се оказва, че може да се предава по въздушно-капков път Joy

# 417
  • София
"Пак"? Кога е бил баннат преди? Изпуснала съм нещо явно. Smirk

# 418
Май от Ковид темата беше...

# 419
  • в страната на чудесата
Казва се карантина вече Simple Smile, не бан Simple Smile
Радвам се, че всички сте добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт