Образователен Говорилник_тема 11_празнична_:)

• 23 479
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
  • София
В началото на януари плащахме по 110 лв за 2 астрономически часа индивидуален урок и по 170, ако децата са две.
А ние сега по 200 Simple Smile

Иначе само 38 лв им е картата на децата 7-12 години, нереално ми звучи 55 лв на ден със ски карта.
7-12 г. за два дни картата е 94 лв. на дете (ако е в семеен пакет). Ако е само за 1 ден - сигурно е около 50 лв. Инфото е от вчера. Наемът на ските струваше 10 лв. на дете, на ден.

# 541
  • София
Aш, аз от сайтът им вземам инфото, там пише 38 лв. на ден. Но 55 лв. на ден със ски карта за цял ден било то и ски училище, а не частни уроци е супер добра цена, аз не съм виждала такава уви.
200 лв за 2 часа с 2 деца да ги уча? Сбъркала съм си професията, ще им подбия цената за 150 лв. ще ги уча Grinning Grinning Grinning

# 542
  • София
200 лв за 2 часа с 2 деца да ги уча? Сбъркала съм си професията, ще им подбия цената за 150 лв. ще ги уча Grinning Grinning Grinning
Ами айде идвай - ще те цаня Simple Smile Аз хич нямам търпение да се занимавам с деца.

# 543
  • в страната на чудесата
Вярно ли 5,6,9,10 и 11 се връщат за 1 март в училище?
Валят въпроси от приятели, дира бил публикувал... чули ли сте?

# 544
Това публикуваха в нашата отчетна тема на деветокласниците, те са последни по този план, не знам доколко може да се вярва, все пак са някакви предварителни разчети:
http://www.danybon.com/coronavirus/7-8-12-klas-purvo/?fbclid=IwA … YnJpT7QcsoMNJchuk

# 545
  • в страната на чудесата
Не мога да повярвам...
И по-зле ще става. Управляват ни хора без семейства, без деца, без трайни ценности... в света имам предвид, за тук е ясно.

# 546
  • София
Ако остане така, това означава, че всяка група ще е 2 седмици на ПО и 4 седмици на ДО. И през двете присъствени седмици ще ги скъсват от изпитвания. Smirk

# 547
  • София
Горките деца наистина Sad Все децата им виновни, а Джъмбо може и в магазина на конче искат да ми се качат, че ме гледат и лошо, като им направя забележка, че не искам да си ставаме близки Grinning

Аш, аз съм замествала ски учители едно време (още преди ерата на карвинга). Научих моето, помогнах на няколко. Търпение имам, само да ме оставят сутринта да се "накарам" и после съм хрисима. Ама да има Фафли и хубава пудра, а да трябва да дондуркам децата ми идва ту мъч Grinning Сега обаче се нахаках лошо, защото в ски училище не искат и трябва само частни уроци, а детето зло- с мама е по-хубаво. А таткото е мързелив сноубордист, спасение ще ми е да я дам на сноуборд училище, да го подхване и него. (не че нещо, ама като има сняг аз съм всеки уикенд някъде по 400 лв на уикенд само за детето не мога да си позволя. Всъщност се замислих, ще сменям таткото с някой, който може Grinning Grinning Grinning

# 548
  • Пловдив/София
Съчувствие от мен за продължаващото ДО. Ако отворят молове и ресторанти, а децата- вкъщи, това е направо престъпление.
Но поне с редуването има предвидмост- знаете кои седмици вкъщи и кои на училище. Не да треперим постоянни, че от утре всички 1 месец ДО.
Абе тъпо е, каквото и да си говорим.

# 549
Беден ми е речника! Не мога да дам точен израз на чувствата, които ме измъчват. В такива моменти ме избива на агресия! И все таки, чакам заповедта, за да видя крайно какво са решили кретеноидите. Не ми стигат всички други идиотии на главата. Направиха децата на идиоти!

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 21:06 от Pulitash

# 550
  • София
Значи фитнеси, молове, ресторанти отварят, но децата вкъщи.... Не знам какво да кажа. Всъщност знам, но ще ме баннат.
Тези хора нямат съвест. Как е възможно  да затворят децата като единствена мярка срещу вируса?

# 551
  • в страната на чудесата
Еми те и деца нямат. Ти па за съвест си се загрижила...
Като гледам господин министъра и господин санитаря и пубертет нямат.
То па к’во ли имат...

# 552
  • София
Това е предложението, очевидно:
https://www.facebook.com/stamatov2001/posts/10225062981188606

# 553
  • София
Четох го и гледам, гледам - пише за поетапно връщане, което да отнеме 2 седмици. Може и да не съм дочела, но не видях нищо за ротация - т.е. мисля, че ще се върнат плавно, уж да ни ги скупчват наведнъж, и после си остават в училище. Не се правя извод за 2/4 (2 в училище, 4 у дома). Това сигурно преди са го мъдрили.

# 554
  • София
Да, и аз не виждам нищо за ротация, а това би трябвало да е извора - председателя на каквото там беше...
Може и да са обсъждали, но не го е обявил. Коментарите отдолу обаче не са много ласкави.

Общи условия

Активация на акаунт