Алекс пак е във фаза среднощен маратон.Зъбките ни тормозят.Все си мислех,че след първите кътници ще излизат вече по-лесно,но май съм в грешка.Дано по-скоро пробият тези зъбчета,че направо това безсъние ме мори ужасно

Иначе за храната - моркови, картофи, ориз, сирене малко, солети, обикновени бисквити, сухари..ей такива неща..Крис днес на обяд изяде едно малко пюре на Хип - моркови с картоф. След малко ще му направя оризова каша.., но едва ли ще хапне много..

. Надявам се и занапред да е така. Там си е харесал едно прасенце и не се разделя по цял ден с него. Сестрите ми казват, че е спокоен, всичко си изяжда, спи. А и вечер вече не е толкова превъзбуден и не нервничи. Аз от понеделник тръгвам на работа и може би ще се включвам по-рядко. Пожелавам на всички болнички дечица да се оправят по-бързо

Спала съм 2 часа на пресекулки, но ми е гот!
Преслуша му само гърдите и седна да пише рецептата..Кофтито е че дори като е само на кърма пак повръща..поне разстройството малко премина сякаш. Днес има само 2 наакани памперса..Краси, при вас как са нещата?
) Аз така супер си изкарах на срещата със съучениците от гимназията. Оставих Криско на майка ми и танци-манци до зори:))
Мериан, честит рожден ден на патерици и от мен! Пожелавам ти да бъдеш здрава, да имаш много красиви моменти с любимите хора и винаги да се чувстваш много обичана майка и жена!