Време е всеки ЮЛСКИ сладур да направи своя есенен шопинг тур!

• 10 729
  • 276
  •   1
Отговори
# 90
Аз пак доста време не съм се отчитала Laughing и гледам,че бая материал има за четене затова се залавям на работа.Виждам,че сте разисквали темата за обувките и сега ще я прочета по-подробно ,защото и ние трябва да копуваме зимни обувки.Малката е сега с едни като ботички,но са от плат и всяко цопване в локвите й коства мокри чорапки.
Алекс пак е във фаза среднощен маратон.Зъбките ни тормозят.Все си мислех,че след първите кътници ще излизат  вече по-лесно,но май съм в грешка.Дано по-скоро пробият тези зъбчета,че направо това безсъние ме мори ужасно Laughing

# 91
Sunnily църквата е много симпатична, а отец Николай ни забавлява по време на кръщенето. Мисля че го посъкрати, но пък в тази жега щеше да е страшно да ни държи повече. А за многото гости - обичам да използвам всеки подходящ повод да се съберем роднини или приятели, за да е весело.  Hug

# 92
Яна, мисля да увелича количеството на ЗЕ докато е болен. До сега давах по 1 капсула на ден. До колко дневно мога да стигна?
Цената на Чиповските обувки много ме вдъхнови..Криско имаше едни летни сандалки на Чипо и му бяха много удобни. Вярно, че им разказа играта за 2 седмици, но тогава се учеше да ходи и те бяха първата жертва:)
При болестни състояния при деца - по 2 е стандартното, допустима е и ударна доза  - по 3 на ден. Не е лошо на гладно, ако можеш да му го дадеш така, разбира се, аз на Диан не бих могла нищо да дам несмесено с АМ.
Правилно си се насочила към ЗЕ, вместо Колактив, от него съвсем няма смисъл във вашия случай. Peace
Въобще не се стряскай толкова, в момента децата боледуват от точно същото по няколко пъри, повтаря ги, някои са болни от месец и без да ходят на ясла. Давай чай от джоджен, оризова вода, ОРС-200, диета и никакви смекти и ентероли - това дори педиатрите го препоръчват. Много, много кърмене! И имай търпение!  Peace

# 93
Е няма начин и нас не ни пропусна гадния вирус. От сутринта е започнал с повръщане и цял ден не спря. Сега му дадох малко картофено пюре (мисля че става за случая), и заспа като круша, че днес спа само за около40 мин на обяд и това беше. Иначе си е весел. А сега преди да заспи имаше и разтройство. Днес сме се преобличали 5 пъти, а 4 пъти сменявах чаршафите на леглото, сега съм сложила последния спален комплект. Ако повърне още един път ще спи на матрак само.
Кажете ми диетата в какво се изразява. Картоф, морков ориз. А млякото да го изключа напълно, но вместо това АМ, или от лечебната хумана да му давам?
Педиатърката ми каза да му взема някакви свещички за повръщането - хомеопатични (не им запомних името) сега таткото ни ги е взел, а и едни ампулки с нещо си ........... Аз взех и смекта, защото незнам какво друго, та сега ще му дам за разтройството, пак дано бързо да отмине.
По колко ги държа вашите деца тази гадост?

# 94
Честит рожден ден на Мериан! Бъди жива здраваи щастлива.

# 95
  • В средата на времето
Краси, за разстройството вземи Хидрасек прахчета. Аз давам на Криско освен Хидрасек и активен въглен. А за повръщането - от снощи слагам хомеопатичните свещички (въпреки , че малко след като ги сложа Криско се изаква..), давам и Натриев цитрат, както и сокчето на Хип от моркови и ориз - ORS200. Давам и течности по малко и на често. Да чукна на дърво днес цял ден не е повръщал, но пък си има разстройство. Има и Т цял ден..преди малко му беше 39,3 и му надянах чорапки намокрени с оцет и вода..Само дето не знам, колко време да му ги държа на крачетата.. newsm78 Иначе за храната - моркови, картофи, ориз, сирене малко, солети, обикновени бисквити, сухари..ей такива неща..Крис днес на обяд изяде едно малко пюре на Хип - моркови с картоф. След малко ще му направя оризова каша.., но едва ли ще хапне много..
С дрехите и чаршафите и ние сме така..през ноща по едно време вече се чудех с какво да го обличам и завивам.. Tired
Миналия път беше само с разстройство и мина за 3 дни..сега не знам колко ще кара..
Яна, благодаря за инфото  bouquet

# 96
Здравейте,

Може ли някой да ми каже къде точно на Стамболийски се намира магазина на Бързаков и къде е Sky City да ходим и ние за тези обувчици?

Ние бяхме на ясла тази седмица, засега е доста ревлив и иска лелите да го носят (а вкъщи не е свикнал на носене). Освен това следобяд е върло гладен, а моето дете по принцип е злоядо. Да не говорим, че не ги извеждат, щото били много деца и не можели да се оправят. Бяха го облекли със всички дрехи дето съм занесла, защото било студено в залата. А вкъщи ходи съвсем леко облечен. Питах каква е температурата, за да знам как да го обличам, а те не знаят. В понеделник смятам да занесем един стаен термометър. Много ли ще е гадно?

Поздрави от нас!

# 97
Gichka, магазините на Бързаков на Стамболийски са два. Единият е точно на ъгъла с Ботев и по-скоро си е на Ботев. Другият е като тръгнеш от Ботев към Св.Неделя от лявата страна на 50-ина метра след Ботев. Бързаков също има и в подлеза на метрото на първата спирка на Сердика. Що се отнася за Sky City не знам къде е newsm78

Много лошо това с грипа, ние засега не сме го хванали и искрено се надявам и занапред да е така да чукна на дърво.

Утре ще правим прощапулник на Вики и ще видим каква е нейната съдба................Simple Smile

Честит рожден ден на Мериан - много здраве, късмет и семейно щастие!

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 20:36 от Ivyana

# 98
Ivyana, много мерси, още утре ще потърсим обувчици.

И да се оправят всички болни дечица.

# 99
  • София
Sky City е точно зад завод Електроника в Гео Милев. Нова синя сграда.

Ето една не лоша статия за обувките http://www.todaysparent.com/baby/behaviordevelopment/article.jsp … 088331&page=1, ама е на английски. В общи линии казва същите неща...

# 100
  • София
Бяха го облекли със всички дрехи дето съм занесла, защото било студено в залата. А вкъщи ходи съвсем леко облечен. Питах каква е температурата, за да знам как да го обличам, а те не знаят. В понеделник смятам да занесем един стаен термометър. Много ли ще е гадно?
Поздрави от нас!

Според моите разбирания - не, аз може би бих постъпила по същия начин. Можеш да им занесеш и един пакет кафе, ако имат шфарц-машина (обикновено е така), за да си сигурна, че няма да си го изкарат на малкия.  Sunglasses

Мериан,  newsm59 !

# 101
Момичета, много ви благодаря за чудесните пожелания!   bouquet
За моя голяма изненада в петък Ники не е плакал въобще на яслата, нито като го заведох, нито през деня. Сякаш знаеше, че имам празник  Grinning. Надявам се и занапред да е така. Там си е харесал едно прасенце и не се разделя по цял ден с него. Сестрите ми казват, че е спокоен, всичко си изяжда, спи. А и вечер вече не е толкова превъзбуден и не нервничи. Аз от понеделник тръгвам на работа и може би ще се включвам по-рядко. Пожелавам на всички болнички дечица да се оправят по-бързо  Hug

# 102
  • welcome to the Jungle

MERIAN
   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ НАС!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
(прости ни за пропуска)
БЪДИ ЖИВА, ЗДРАВА, УСМИХНАТА и МНОГО ЩАСТЛИВА!
И ти и цялото ти семейство   bouquet  bouquet  bouquet

# 103
Макар и на патерица

Мериан, честит рожден ден! Пожелавам ти късмет, щастие и успехи!

newsm51 smile3525 newsm51

Ние бяхме снощи на хижа над Пловдив - Вики не слуша и почти не спа, но  командировах мъжа ми при него, а за мен купона продължи до 6 сутринта! Отдавна не се бях забавлявала така и освен това за първи път от около 2 години пих водка  Laughing Е, не успях да се напия, макар че по едно време се разминах на косъм с това  Wink Спала съм 2 часа на пресекулки, но ми е гот!

# 104
  • В средата на времето
Току що се връщаме от дежурния лекар в поликлиниката. Криско още повръща - днес 3 пъти. Лекарката му изписа антибиотик - Оспен 400..сега съм в чуденка дали да го давам.. ooooh! Преслуша му само гърдите и седна да пише рецептата..Кофтито е че дори като е само на кърма пак повръща..поне разстройството малко премина сякаш. Днес има само 2 наакани памперса..Краси, при вас как са нещата?

Тонина, супер е да разпуснеш малко, нали?Simple Smile) Аз така супер си изкарах на срещата със съучениците от гимназията. Оставих Криско на майка ми и танци-манци до зори:))

bouquetМериан, честит рожден ден на патерици и от мен! Пожелавам ти да бъдеш здрава, да имаш много красиви моменти с любимите хора и винаги да се чувстваш много обичана майка и жена!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт