Време е всеки ЮЛСКИ сладур да направи своя есенен шопинг тур!

• 10 697
  • 276
  •   1
Отговори
# 240
nadiagen, въпросът е, че на Мартин не му минават като го измия  Thinking

Мартин следобяд яде нещо леко и вечеря супичка и кисело мляко. Не му давам млякото преди сън, а по време на вечеря.
Все още не се е отказал от млекцето в 6 часа...

# 241
За сега отказахме само нощното и това,дето от време на време го приспиваше на обяд.Пие сутрин,и вечер по някое време.Вечеря,ако иска.

# 242
AQ захарина е доказан канцероген и затова е забранен за подсладител Wink
Да, и той е е много вреден, но ако го сравниш с Аспартама, който също е забранен в много страни - по-малко. Има много големи фермани по въпроса из нета. Най-добре е да подслаждат всичко бебешко със захар, но може би конкретно за Киди идеята е да става и за диабетици (аз не знам бебе или малко дете с такъв проблем), та поне да се бяха погрижили да изберат по-малкото зло.

Краси, може да питаш също и ако са изследвали някоя друга марка каша, без проблеми, какво ще ни препоръчат?

Лана, много хубаво, че вечеряте мляко. Повечето майки се оплакват, че децата им не го искат и се чудят с какво да го заменят и в коя манджа да го пробутат. Дидо пък го пие докато спи от 2-месечен, иначе отказва. А малките деца имат нужда да пият мляко, даже си имат и ензими, с които да го разградят и усвоят, за разлика от нас.  Grinning

Ася няма ли да се появи да каже, че днес по ТВ7 към 16 и нещо ще дават Сияна - дефилираща манекенка на детски дрешки?! Може би в момента се гримират...

# 243
  • София
Ася няма ли да се появи да каже, че днес по ТВ7 към 16 и нещо ще дават Сияна - дефилираща манекенка на детски дрешки?! Може би в момента се гримират...

Ей ся пускам тв-то да гледаме...

# 244
Ара, аз имам гаранционна карта на помпата на Авент, на мое име е. Ще питам още веднъж бременюшката, на която я продадох дали наистина не я иска и ще ти я дам, ако се откаже.

# 245
Вики също вечер пие мляко. Пие сутрин когато се събуди и вечер преди заспиване. И като гледам май няма намерение скоро да се отказва - изпива си по 210 мл. сутрин и към 240 мл. вечер........

# 246
И ние пиеме кисело мляко по 300мл основно сутрин за закуска и вечер преди лягане. Даже се чувствам малко гузна, че сутрин не му правя нещо друго за закуска, но честно казано ме мързи много сутрин, и ми е по-лесно да му приготвя шишето с млякото да си го изпие и да си се излежиме още малко. Иначе трябва да го облеча да се оправиме и в кухнята на столчето да му дам попара, или нещо друго и съответно да закусваме поне 30 мин.

Ей сегасе сетих за кашата, че забравих дапитам свеки. Дано утре се сетя на време да я попитам и после ще пиша какво ми е казала, ако знае повече от това което вече ви казах.

# 247
  • Варна.
ara75 когато купувах помпата Авент не ми дадоха гаранционна карта, дори и не съм предполагала че издават, после четох някъде за резервните части, че се намират трудно и само с гар.карта дават.  то като са такива цените, дали да не си потърсиш още една помпа във форума, ще имаш повече рез.части. после всичко ще продадеш и ти и така няма да си много назад. аз моята я продадох с 3 такива "копчета" и още някакви дребни резервни части, а голямата кръгла силиконова мембрана беше само 1 и  най-трудно се намирала.
И Калина има пъпчици около устата, но и аз си мисля, че е от лапането на разни неща, уж мия играчките периодично, но повечето са по земята все пак. сега понеже майка ми е в къщи ще направим няколко вечери къпане във вода с орехова шума и вероятно ще изчезнат, тази баня доста изчиства кожата.

# 248
  • София
Дики, ако ще купувам резервните части на надутите им цени то наистина е по-добре да си взема даже нова! #2gunfire
Имайки предвид, че за 5 месеца цедене смених 5 такива копченца...

В интерес на истината сега мисля доста по -различно да организирам кърменето и помпата да ползвам само в краен случай. Лудото цедене след всяко кърмене определено ще пропусна, но помпата ми беше безценна за поне 20-те запушвания на канали #Crazy

Сега имам надежда и Ида да помага в тези случаи Wink То детето няма намерение да де отбива засега, та имам шанс!

За вечерята - от 1-2 седмици давам супа за вечеря. Преди това следобедното папане идваше към 18-19 и в 22ч за последно и приспиване - кърма. Сега млякото ми доста намаля и последното кърмене е по-скоро ритуал за заспиване, без много хранителна стойност Mr. Green

# 249
Майките юлките, За срещата за сега сме фиксирали Петък, 18.00ч. в Патетата  Hug Ще направим резервация без консумация, надяваме се и работещите мами да се включат за този час, а младежите и девойките да са свежо наспали се следобяд, че планираме да ги уморим порядъчно, за да спят после цялата нощ......та поне до 11.00 сутринта  Crazy за кеф на мамите им  Wink

Който има намерение да дойде да пише, че правиме списък  Heart Eyes

Ние вечеряме още както дойде - или мама, или манджа от семейната (ако е подходяща) или от кухнята супата, но тя обикновено не ни харесва и тн...................както дойде.

# 250
Съни, нас ни бройте, че то кога ли аз ще си седна на д-то и ще организирам нещо ooooh!
Иначе за яденето - Сияна закусва към 8.30 нещо, подходящо за закуска, преди това в 7 яде кърма. Обядва м/у 12.30 и 13.00 часа основното от кухнята. Следобедната закуска е към 16.00 часа или от кухнята кремчето (което давам доста рядко) или някакъв плод с каша или нещо тестеничко, което аз съм правила (кекс, баничка...) и вечеря към 19.30 супата от кухнята. През деня суче само за заспиване и събуждане - т.е. към 13.30 - 14.00 часа и към 15.30 - 16.00 часа. Заспива към 21.00 на гърда и се буди безброй пъти нощем да суче Crazy Това й е режимът и съм доволна, че вече се утвърди нещо като режим, че иначе нищичко не можех да предвидя... то не, че сега може, де Wink но все пак поне среща или уговорка мога да си направя с точност до половин час, което преди беше немислимо Laughing

# 251
  • София
Sunnily*, бройте ни и нас с Ади. Ще питам и Ели (velinap) и Миленчето (mouze). Апропо, а къде се намират Патетата?  Hug

# 252
Асе, гледах Сияна по ТВ7. Представи се страхотно, много е пораснала и е невероятна кукла. Същата красавица като майка си ще стане явно Hug Heart Eyes

Ние по всяка вероятност няма да дойдем на срещата, за което много съжалявам Sad

Лека вечер от мен. Преди половин час приспах Дари и сега и аз отивам да се хоризонтирам, че утре с нови сили Joy ще лудеем /т.е някои ще лудеят/.

# 253
Майките юлките, За срещата за сега сме фиксирали Петък, 18.00ч. в Патетата  Hug Ще направим резервация без консумация, надяваме се и работещите мами да се включат за този час, а младежите и девойките да са свежо наспали се следобяд, че планираме да ги уморим порядъчно, за да спят после цялата нощ......та поне до 11.00 сутринта  Crazy за кеф на мамите им  Wink
Който има намерение да дойде да пише, че правиме списък  Heart Eyes

тъй като се разбрахме аз да звънна в патета да резервирам да ви кажа че няма да е в ПЕТЪК, защото няма свободен час. За сега единственото между 16-18ч. е в понеделник 23.10.

# 254
Мимка, мерси за комплиментите Blush Крайно време е да се видим Thinking ще я помислим таз работа. Може пък ние да ви погостуваме Wink
Ох, момичета, искам да се оплачааааа Cry Сияната се буди нощем на два часа. Направо място не си намирам за сън. И уж заспива на гърдата, а като я сложа в креватчето и писва. Вече изглеждам ей така Tired А снощи какви шамари й раздавах по дупето... и хич не се чувствах виновна Sad Дори в 5 сутринта вдигнах баща й да я води в хола и да играят, нищо, че на нея й се спеше и рева като магаре. Рева, рева... аз легнах уж да спя... станах, взех я на спалнята и тя заспа до татко си, а аз се изнизах и бам в хола. Та поспах два часа, ама ми е гадноооооо Sad Иван казва, че е от кърменето това Crazy но аз съм сигурна, че не е. Как можеше на почивката да се буди само по веднъж и дори да не мръдва докато я разнасяме по кръчми и стълби, а сега да ме прави луда ooooh! А избиха 4 бр. предкътници, та зъбите ни са вече 12. Не знам тези фиести от кучешките ли са, от какво ли...
Наоплаках се Hug И ми олекна - благодаря за вниманието Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт