Мартин следобяд яде нещо леко и вечеря супичка и кисело мляко. Не му давам млякото преди сън, а по време на вечеря.
Все още не се е отказал от млекцето в 6 часа...

То детето няма намерение да де отбива засега, та имам шанс!
Ще направим резервация без консумация, надяваме се и работещите мами да се включат за този час, а младежите и девойките да са свежо наспали се следобяд, че планираме да ги уморим порядъчно, за да спят после цялата нощ......та поне до 11.00 сутринта
за кеф на мамите им 

Това й е режимът и съм доволна, че вече се утвърди нещо като режим, че иначе нищичко не можех да предвидя... то не, че сега може, де
но все пак поне среща или уговорка мога да си направя с точност до половин час, което преди беше немислимо

ще лудеем /т.е някои ще лудеят/.
Ще направим резервация без консумация, надяваме се и работещите мами да се включат за този час, а младежите и девойките да са свежо наспали се следобяд, че планираме да ги уморим порядъчно, за да спят после цялата нощ......та поне до 11.00 сутринта
за кеф на мамите им 

Крайно време е да се видим
ще я помислим таз работа. Може пък ние да ви погостуваме 
Сияната се буди нощем на два часа. Направо място не си намирам за сън. И уж заспива на гърдата, а като я сложа в креватчето и писва. Вече изглеждам ей така
А снощи какви шамари й раздавах по дупето... и хич не се чувствах виновна
Дори в 5 сутринта вдигнах баща й да я води в хола и да играят, нищо, че на нея й се спеше и рева като магаре. Рева, рева... аз легнах уж да спя... станах, взех я на спалнята и тя заспа до татко си, а аз се изнизах и бам в хола. Та поспах два часа, ама ми е гадноооооо
Иван казва, че е от кърменето това
но аз съм сигурна, че не е. Как можеше на почивката да се буди само по веднъж и дори да не мръдва докато я разнасяме по кръчми и стълби, а сега да ме прави луда
А избиха 4 бр. предкътници, та зъбите ни са вече 12. Не знам тези фиести от кучешките ли са, от какво ли...
И ми олекна - благодаря за вниманието