Биг Брадър 3 - 2 част

• 26 029
  • 791
  •   1
Отговори
# 615
Много се зарадвах,4е има програма с която да се гледа,но и двата сървъра не ми тръгва,явно не ми става връзката.И аз сам на ограничен, но щях да прежаля малко за ББ  Hug
Но уви.
Да сте живи и здрави, тези които споделяте инфото от нова+ и БТК   bouquet

Нета ми не е ограничен, но и при мен не тръгват  Cry

# 616
и аз съм към ADSL-неограни4ен и ми спи4а само ве4ер,като се загледа цяла България,ина4е през деня ми е екстра.  Peace

# 617
и аз съм към ADSL-неограни4ен и ми спи4а само ве4ер,като се загледа цяла България,ина4е през деня ми е екстра.  Peace

Аз не сън на ADSL, говорех за това, което gato даде  Sad

# 618
  • Plovdiv
Аз съм на неограничен ADSL. Вчера изобщо не успях да го подкарам, ама днес го докарх до някъде. И пак не тръгва. Дава видео:спряно и бутона play ми е неактивен  #2gunfire

# 619
Изчакай де, не тръгва веднага или пробвай с долния линк

# 620
Абе, долен, горен линк - не тръгва.
Здраве да е! На неограничен съм и аз.

# 621
НАКАЗАНИЕ!!!

Заради обсъждането на кастинга и разкриване подробности от кухнята на предаването.

# 622
якой може ли да направи резюме на Голямата уста вчера

# 623
# 624
Инсталирах си програмата по горния линк,изкефих се седнах пред компа и 20 минути гледане а сега  ми изписва program closed , дали грешката е при мен или какво стана незнам! #Cussing out
А пък с втория линк нищто не стана.

# 625
НАКАЗАНИЕ!!!

Заради обсъждането на кастинга и разкриване подробности от кухнята на предаването.

Абе тия що не вземат да си четат правилата, като настолна книга да са им. Накрая няма нищо да вземат!

# 626
Е тази в средата не ви ли прилича на Светлана? - участничка в Сделка или Не

# 627
  • Някъде на път....
Е тази в средата не ви ли прилича на Светлана? - участничка в Сделка или Не

ТАЗИ НЕ Е СВЕТЛАНА - МАРИЯ Е!!!!!!!!!!!!!!!

# 628
На мен не ми прилича на нея. Приличат си само по бременните кореми  Wink А и Мария роди син още докато играеше в сделка или не

# 629
Прилича, но не е Светлана!

Общи условия

Активация на акаунт