Бързи здравословни въпроси и отговори – 28

• 30 750
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Ако само корени са останали..и не може да се сложи щифт...
Но да, краен вариант е..

# 601
Зъб ми се е чупил, доизграждат го Simple Smile Не е кой знае какво Simple Smile

# 602
Здравейте! Някой да знае какво мога да капя в носа на 6м бебе с ужасно обилна водниста хрема. Пръскам много физ.разтвор, Виброцил също ни изписаха. Сребърна вода мога ли взема? На каката съм капвала лайка,но не помня колко голяма е била.

# 603
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте! Миналата седмица в сряда ме заболя гърлото, без други симптоми, а дъщеря ми (4г.) от градината беше донесла вирус и тя беше с червено гърло. На следващия ден отидохме до личната и на мен ми изписа Тантум верде и Азитромицин, като каза да не го взимам, ако до ден не ми мине, тогава да го взема и пия. (На щерката вече нищо и нямаше) Аз изчаках до събота понеже в петъка почти не ме боля и си мисля че минава. В събота обаче се събудих с още повече болки и започнах антибиотика. Вчера ми беше втория ден от цикъла и наведнъж излязоха доста съсиреци, и друг път имам, но съвсем малко, а сега бяха горе долу колкото 2 супени лъжици (too much information знам). Тогава ми светна, че може да е корона?! А лекарката не ми каза да пускам тест.
Та въпроса ми е нормално ли е толкова съсиреци да има и налага ли се да пия Аспирин? Следобяд ще мога се свържа с личната, но исках да попитам имало ли е някой в същото положение.
Забравих да пиша, че преди да се разболея бях на гинеколог и всичко си беше наред.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 09:33 от Nassie*

# 604
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Аспиринът разрежда кръвта, може ти тече повече. Съсиреците не са от аспирина, случва се.

# 605
Здравейте! Някой да знае какво мога да капя в носа на 6м бебе с ужасно обилна водниста хрема. Пръскам много физ.разтвор, Виброцил също ни изписаха. Сребърна вода мога ли взема? На каката съм капвала лайка,но не помня колко голяма е била.

При водниста хрема много помагат хомеопатичните гранулки Alium cepa 9 CH.
Може да му дадеш 5 гранулки разтворени в глътка вода.

Можеш да капеш и сребърна вода.

А може да опиташ и с онези черни капки - Коларголи, които се приготвят в аптеката.

# 606
  • Бургас
Здравейте! Миналата седмица в сряда ме заболя гърлото, без други симптоми, а дъщеря ми (4г.) от градината беше донесла вирус и тя беше с червено гърло. На следващия ден отидохме до личната и на мен ми изписа Тантум верде и Азитромицин, като каза да не го взимам, ако до ден не ми мине, тогава да го взема и пия. (На щерката вече нищо и нямаше) Аз изчаках до събота понеже в петъка почти не ме боля и си мисля че минава. В събота обаче се събудих с още повече болки и започнах антибиотика. Вчера ми беше втория ден от цикъла и наведнъж излязоха доста съсиреци, и друг път имам, но съвсем малко, а сега бяха горе долу колкото 2 супени лъжици (too much information знам). Тогава ми светна, че може да е корона?! А лекарката не ми каза да пускам тест.
Та въпроса ми е нормално ли е толкова съсиреци да има и налага ли се да пия Аспирин? Следобяд ще мога се свържа с личната, но исках да попитам имало ли е някой в същото положение.
Забравих да пиша, че преди да се разболея бях на гинеколог и всичко си беше наред.

В момента има точно такъв грипен вирус, циркулиращ в училищата и градините. Сина ми го изкара, зарази и мен. Аз бях по същия начин. И при мен уж мина за 3-4 дни, а след това ме заболя рязко, чак отиде към ухото и сега съм на антибиотик. На мен също не ми правиха тест.

# 607
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря за отговорите! Успях да се свържа с лекарката и според нея съсиреците са от антибиотика, изписа ми висока доза вит. Ц Hug

# 608
Nassie* Че то високата доза витамин С още по-кръвосъсирващо ще подейства..

# 609
Здравейте.
Пак съм аз с моите хормони. Искам да ви питам, понеже лекарката ми каза да изследвам хормоните на 3ти ден от цикъла, обаче тогава съм на работа от 8, а лабораториите са също от 8 (пада се неделя), дали мога да ги пусна на 2, или 4 ден?
Не ми вдига цял ден, и не знам какво да правя... 😞

# 610
  • Пловдив
Здравейте.
Пак съм аз с моите хормони. Искам да ви питам, понеже лекарката ми каза да изследвам хормоните на 3ти ден от цикъла, обаче тогава съм на работа от 8, а лабораториите са също от 8 (пада се неделя), дали мога да ги пусна на 2, или 4 ден?
Не ми вдига цял ден, и не знам какво да правя... 😞
по-добре на 2-ри ден.

# 611
Да, да на втори ден върви.

# 612
Здравейте!
Направихме ЯМР на детето.

Завеждащият отделението каза,че детето е за София "Иван Рилски",като посочи име на лекар и даде тел. номер. Обясни,че те не могат да кажат нищо категорично и там ще се установи дали е доброкачествено или не.Успокои ме,че такива лезии в повечето случаи са доброкачествени. Не са установили какви са топчетата и отока.
Какво мислите,това ли е правилната болница?

# 613
Здравейте! Някой има ли отзиви за д-р Давидов, болница Токуда? Изпращат там баща ми за операция на простатата. Била много уголемена и само там можели да се справят.

# 614
  • София
Отзиви за мц Лоземед да имате?

Общи условия

Активация на акаунт