Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 29 054
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • София
А Керем вече има 6 млн последователи в IG. 👏🏼

Чудя се дали ще си споделят в профилите снимките за сп. Хелоу. Демет и Ибо са публикували своите. Гледах интервюто на Керем от днес. Той или е голямо перде, или умишлено се прави на ударен. Питат го как ще прекара Нова година. Казва: “Вкъщи, с кучето.” Питат го дали му липсват празниците преди Ковида. Той казва, че не прави нещо по-различно. Че пак си е с близките влъщи. Така че за него не е проблем. Питат го за снимката с Ханде, която публикуваха днес - той се изненадва и казва, че не знае, че са публикували такава. 😅😅😅 Обяснява, че е станала чудесна фотосесия и подбраните снимки ще се публикуват от списанието. Радвал се, че сериалът е продаден в 40 страни. Признава, че между него и Ханде има хубава енергия, която предават на публиката. Накрая репортерът му казва, че има коментари под снимката с Ханде, в които пише, че се гледат с любов. На което Керем се засмя. И толкоз. Изглеждаше усмихнат, както винаги, позитивен. И отново не знаеше какво се случва. СлучаЕнос или?! 😏😏😏 Ще разберем, любовта няма как да я крият вечно, ако я има. 🤞🏼🤩🤗

И нещо от креативните фенове >

# 227
Цял ден гледам снимката и им се любувам /все едно на снимката съм аз с Брад Пит/. Просто не мога да спра да им се радвам, толкова нежност.

# 228
Той нашият ни чул, ни видял ... за комшията става въпрос .. Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 229
  • София
А Керем вече има 6 млн последователи в IG. 👏🏼

Чудя се дали ще си споделят в профилите снимките за сп. Хелоу. Демет и Ибо са публикували своите. Гледах интервюто на Керем от днес. Той или е голямо перде, или умишлено се прави на ударен. Питат го как ще прекара Нова година. Казва: “Вкъщи, с кучето.” Питат го дали му липсват празниците преди Ковида. Той казва, че не прави нещо по-различно. Че пак си е с близките влъщи. Така че за него не е проблем. Питат го за снимката с Ханде, която публикуваха днес - той се изненадва и казва, че не знае, че са публикували такава. 😅😅😅 Обяснява, че е станала чудесна фотосесия и подбраните снимки ще се публикуват от списанието. Радвал се, че сериалът е продаден в 40 страни. Признава, че между него и Ханде има хубава енергия, която предават на публиката. Накрая репортерът му казва, че има коментари под снимката с Ханде, в които пише, че се гледат с любов. На което Керем се засмя. И толкоз. Изглеждаше усмихнат, както винаги, позитивен. И отново не знаеше какво се случва. СлучаЕнос или?! 😏😏😏 Ще разберем, любовта няма как да я крият вечно, ако я има. 🤞🏼🤩🤗

И нещо от креативните фенове >

Важното е, че не е отрекъл. В началото казваше, че са само приятели, сега мълчи и се смее... Няма къде да се скрият. Шило в торба не стои. Щом Мурат Далкълъч се е отписал от Ханде, няма какво да говорим. В техните среди всичко се знае. Той явно е таял някакви надежди 6 месеца, а сега Хоп и изведнъж отписва Ханде. Така, без причина.

# 230
Нося ви едно ново клипче. Да видите положителната енергия между тях😜

# 231
Важното е, че не е отрекъл. В началото казваше, че са само приятели, сега мълчи и се смее... Няма къде да се скрият. Шило в торба не стои. Щом Мурат Далкълъч се е отписал от Ханде, няма какво да говорим. В техните среди всичко се знае. Той явно е таял някакви надежди 6 месеца, а сега Хоп и изведнъж отписва Ханде. Така, без причина.

Може да е "официално предупреден" да стаи далеч, включително в соц. мрежи ...

# 232
Лейди Лаура, прекрасно видео!! Много страстно!⭐❤

# 233
# 234
# 235
Лейди Лаура, видеото е много страстно и еротично, а и песента страшно му подхожда. Но това, което пък на мен ми направи впечатление е разликата в начина по който се целуват в началните епизоди и сега. Първоначално са малко сковани, личи им че са в роля, но след сцената в асансьора и там където правеха вазата от глина май нещата към нещо друго отиват. Не съм от тези, които твърдо искат да са заедно и в живота, но като на  съвсем страничен наблюдател рязко ми се наби в очите това. Дали защото съм толкова пристрастена, ама си мисля че чак такава химия няма как да се изиграе. Трябва щипка и от нещо друго..

# 236
От както ги видях заедно не мога да спра да ги гледам , като хипнотизирана съм. Толкова са секси и се гледат така влюбено

А това от сесията на Ханде за MAG ли е ?Или от тази за HELLO?

Надявам се този път Еда и Серкан да надхитрят бабата и Балджа и те да водят парада както се казва и да ги заблудят тия две усойници

А това е ново от Керем? Май че отива на на снимки така четох в нета

Попаднах на тази снимка на Ханде дали е нова? Незнам но е все така красива

Ново от Селин (май тя ми допадаше повече от Балджа чак такива гадни номера не правеше на Серкан и Еда

Прекрасните Пърл и Енгин

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 22:42 от azisiq

# 237
  • София
От както ги видях заедно не мога да спра да ги гледам , като хипнотизирана съм. Толкова са секси и се гледат така влюбено

azisiq , снимките на Ханде Ерчел за които питаш са качени в Instagram страницата на гримьора Али Ръза Йоздемир и са правени по-рано през месеца за декемврийския брой на списание MAG!

Снимката от фотосесията за списание Hello е магнетична (макар и огледално обърната), затова я оставих! Sunglasses

# 238
  • Пришълец
Габи, и аз така. Не държа непременно да са заедно и в живота, но като безпристрастен наблюдател не отричам напълно подобна вероятност. Млади са, свободни са, прекарват повече време заедно отколкото със семействата си, т.е. имат възможност да се опознаят за толкова месеци и не е изключено флирта да прерастне в друго.
Факт е, че както и Керем казва помежду им има една такава енергия, която се пренася върху зрителите. Heart Eyes
Личи си и от днешния кадър. Акцентът на фотосесията навярно ще е върху любовта, то оставаше да е друго Revolving Hearts

Колкото до целувките, първата не са я пуснали в оригинал иначе си е доста страстна и на СЕМ-а нямаше никак да се хареса. Joy
Предвид всички до момента, последната в асансьора още не мога да повярвам, че я показаха в този вид Scream Нищо лошо. Просто е нормална и с чувство.
И да, има период в който си личи, че са в роля и пресъздават емоциите на героите си, но лично при мен това усещане отдавна се изгуби, отлично се сляха актьорите с изгражданите от тях образи.

Лаура, казваш диагнозата на всички ни е еднаква.Satisfied

Сани, отива ти!!! Smile

# 239

azisiq , снимките на Ханде Ерчел за които питаш са качени в Instagram страницата на гримьора Али Ръза Йоздемир и са правени по-рано през месеца за декемврийския брой на списание MAG!

Снимката от фотосесията за списание Hello е магнетична (макар и огледално обърната), затова я оставих! Sunglasses

благодаря за уточнението относно фотосесията на MAG

Нова снимка на Керем

Общи условия

Активация на акаунт