Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 58/

• 29 064
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
# 211
И били "просто приятелчета" ...... Stuck Out Tongue Winking Eye Вицът на годината Revolving Hearts Heart Sparkling Heart

Според DigiLUP нашите са на първо място за миналата седмица Simple Smile

# 212
  • София
Снимката е прекрасна!!! Толкова са очарователни. 😍😍😍 Двойка или не в реала, ще си останат най-красивата двойка евър. Снимката излъчва близост, доверие, обич, взаимност... Нямам търпение за останалите кадри! Толкова топлота лъха от тази, предполагам и другите ще са така. Тематиката е много нежна. Каква отдаденост, каква магия... ех... уникални Керем и Ханде! ❤❤❤

# 213
  • София
Това е истински шедьовър на красотата, момичета  

Не само ние се питаме има ли ASK в реала между тези двама красавци. От няколко дни те са обект на специални предавания. Известният в Турция Билял Озджан е посветил няколко предавания за тях. Този журналист от 44 години следи живота и кариерите на турските знаменитости. В последното си предаване от преди няколко дни той се опитва да разбере, защо предишният приятел на Ханде, Мурат Далкалъч, се е отписал от нея и вече не я следва. Дали това не се дължи на факта, че между Ханде и Керем има вече любов.
Ето накратко какво споделя този Билял Озджан:

Скрит текст:
Бившият приятел на Ханде Ерчел, Мурат Далкълъч, следваше Ханде в инстаграма 5 месеца след раздялата им. Защо от преди няколко дни той се отписва от нея и вече не я последва? Разбрал ли е  Мурат Далкълъч някои неща? Ще говорим за всички тези неща.
Малко по-напред разгледах постовете на Мурат Далкълъч. Последовател е написа коментар като: "Толкова си наивен, че е невероятно!"
Не мисля, че Мурат Далкълъч е невинен. Не може и да става въпрос за невинност. По времето когато двамата с Ханде имаха голяма любов в продължение на 3 или 4 години, Мурат Далкълъч натъжаваше няколко пъти Ханде Ерчел.  Заснет е няколко пъти с момичета. По това време те се разделяха няколко пъти поради пакостите на Мурат Далкълъч. Тези новини все още са в Google. Когато го е видяла през нощта в кабината на Учанкуш с момичета, Ханде Ерчел блокирва любимия си в Instagram и си тръгва.
След 6 месеца любовта им започна отново ... Феновете на Ханде обаче не искаха тя да бъде с Мурат. Те смятаха, че той непрекъснато я разстройва. Мурат Далкълъч е успешен и кариерен музикант в своята професия. Той също има много фенове. Сърцето обаче не може да има успех във връзките.
Интересното е, че Мурат спря да следва Ханде преди няколко дни, но Ханде продължава да го следва.

Познавате Керем Бюрсин и Ханде Ерчел, нали скъпи. Журналистите питат „Любовници ли сте?“ Те не отговарят… Неотговарянето означава, че са съгласни. Мисля, че има основателна причина да не го разкриват. Сега зрителите са объркани, ако се окаже, че двамата водещи актьори на шоуто също са любовници в реалния си живот.
Мурат Далкълъч е научил това и затова спря да следва бившата си. Така че  Мурат Далкълъч си е помислил, че тук е бил онеправдан.

Питате, ХанКер съществува ли?
Те са много успешни и вършат чудесна работа на екрана заедно. Виждате ли как Ханде и Керем се гледат в очите в предавания на живо в Instagram? Не е задължително двамата да си казват думи на любов един на друг на техния език. Погледът им един към друг, очите им разказват всичко.      Те много се обичат.
Onlar çok başarılılar ve birlikte ekranda çok iyi iş çıkarıyorlar. Hande ile Kerem'in instagram'da canlı yayınlarda birbirlerinin gözünün içine nasıl baktığına ediyor muunus. İkisinin ille de dilleriyle birbirlerine aşk sözçüğü söylemesine gerek yok. Birbirlerine bakışları, gözleri her şeyi anlatıyor. Onlar birbirlerini çok seviyorlar.

Като журналист, който следи знаменитости от 44 години, това е моят коментар по този въпрос.
/ 44 yıldır ünlüleri takip eden bir gazeteci olarak bu konuda benim yorumum bu şekilde./
Аз се чудя на този Мурат. След като са се разделили приятелски с Ханде преди 6 месеца, той на какво се надява? Че отново ще си я върне, както първия път. Този път обаче, надали!

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 14:58 от БлагаВест

# 214
Нашите влязоха в тренда на Турция, Италия и Русия Simple Smile

# 215
  • Пришълец
Oxx, просто един кадър, а колко емоция и нежност Heart

”На самата снимка просто все едно са сами на света с любовта си”(както казва Магия). А аз за миг се почувствах сама с лудостта си Joy Защото наистина създават усещане за любов, пък ако ще такава да не се е зародила. Не знам как го правят...

ПП Гости, често си я слушам, една от любимите ми песни в сериала Heart

# 216
Аз се чудя какво имаше предвид бабата докато приготвяше пуйката - дали правеше намеци?
Mесото на пуйката било жилаво, затова трябвало да го намазни добре.
А петелът който кукурига рано първо него колят...
Чудя се дали смята Еда за пуйка, а Серкан за петелът, който ще бъде заклан. Joy

# 217
Аз се чудя какво имаше предвид бабата докато приготвяше пуйката - дали правеше намеци?
Mесото на пуйката било жилаво, затова трябвало да го намазни добре.
А петелът който кукурига рано първо него колят...
Чудя се дали смята Еда за пуйка, а Серкан за петелът, който ще бъде заклан. Joy
Хахахаха, чудесно предположение 😀😀😀😀 Ама намирам смисъл в това, което казваш

# 218
Любовта витае във въздуха!
Не знам дали са я хванали или не, но определено около тях всичко е любов!
Любовта не са гръмки думи и слова, а нежен поглед във нощта!

Марги не си сама, тук всички сме с тази диагноза 😘🤗

# 219
# 220
  • София
Не сме само ние с диагноза. Феновете по цял свят вече са полудели.
Ето реакцията на една бразилска фенка, която определено много ми хареса, във връзка с новата снимка на Ханде и Керем за списание Hello:
Полуотвореното око на Керем, гледайки в нея, е това, което ме убива
o olhinho do kerem aberto, olhando pra ela, é o que está me matando

# 221
Ново е mi si като е отивал на снимки днес

И преди интервюто докато го чакат
. https://www.instagram.com/p/CJV5aN-JHWO/?igshid=nhx6eoq6w1rt  

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 16:36 от sani1212

# 222
Те са си вселена и никой друг не съществува. Усещаш спокойствие ,  мир ,баланс ,доверие ,любов ,хармония .Heart

# 223
В събота май сме само ние. Simple Smile

# 224
  • София
Привет цветни момичета! Flowers Hibiscus

Идвам за кратко с една нова информация от днес! На 02 януари 2021 година в съботната вечер от всички сериали ще бъде излъчен само нашия, тъй като останалите имат почивка! Фенове на сериала ни се надяват това да се отрази положително върху рейтинга на нашия сериал! Аз се надявам на същото!

Скрит текст:

Писали сме едновременно с mi_si!

Общи условия

Активация на акаунт